serija "DR. HOUSE"

Blackadder-the-Third-hugh-laurie-11589570-305-244.gif
Ima ga za svaku priliku. :zcepanje:
nikita123:
a imali su dobru kemiju u seriji,nadam se da će film na nešta ličit.
Nadamo se. :D

Zvezdica:
Ovo u principu zvuci zanimljivo, ali ne svidja mi se sto je stavljeno pod komediju. Ima zaista malo kvalitetnih "romanticnih komedija" (pod navodnicima jer mahom nisu ni romanticne ni smesne).
Za film je prvo pisalo da je drama, tj. da ce biti drama. Ko zna sta ce ispasti na kraju. :roll:

Zvezdica:
A sta bi sa rimejkom "My Fair Lady" koji sprema Emma Thompson? Trebalo je i tu da igra...
O tome nemam pojma. Emma je skoro izjavila da ce imati godinu dana pauze i da nece nista snimati, mozda je odlozeno za kasnije. ;)
Znam da ce se Hugh "pojaviti" u Simpsonovima u Halloween epizodi. :D

Zvezdica:
The season premiere will see House acting like a teenager in love and skipping school as he'll whisk Cuddy away for an idyllic day without the pressures of their hospital and her child. As their day goes on, Cuddy will learn that the locales they visit hold a secret significance.
In season seven, House is going to try to stay off drugs and have a meaningful relationship. The true test will come in the second episode, when the couple returns to work. As the season progresses, Huddy will toy with getting domestic and try to do normal "couple" things with Wilson and Sam, which could cause additional tension.
Ipak ce potrajati ta njihova veza. :roll: Nadam se da ce mi biti zanimljivi. ;) Mada je David Shore izjavio da ce House ostati "the same bastard", nekako ne mogu da ga zamislim takvog i jos u stalnoj vezi. :roll: Valjda ce sve ispasti dobro, kad su vec krenuli u tom pravcu, i onda ce morati da smisle jos nesto da ne bi pokvarili ceo koncept, videcemo. :)
Jedva cekam taj pocetak. :D

Zvezdica:
“Olivia will be there at the very beginning of the season, and then she will not be there for a period of time,” explains executive producer Katie Jacobs.

As for the rest of the hospital staff, while Jennifer Morrison signed a deal to return for a few episodes as Cameron, don't expect her to fill the slot temporarily vacated by Thirteen while Olivia Wilde shoots a film. Rather, a search is on for a new female doc, likely a romantic partner for one lucky surgeon.
Bas im cine uslugu. Ja bi to oterala, nasla druge i gotovo. Ionako se moze bez njih, a mogu naci samo bolje ljude za seriju. Sto se mene tice, ne mora ni jedna od njih da se vraca vise. :lol:

Zvezdica:
Spica ce biti izmenjena od ove sezone, verovatno da izbace ime Jeffiner Morrison i da dodaju ove nove. Ali nece biti sasvim drugacija spica nego mix nove i stare.
:worth: :worth::worth:
Konacno! Dobro da su se setili posle 3 godine da bi trebalo to promeniti. :D

Izašo novi PROMO:)

početak mi se nesviđa,ko da sapunicu najavljuju al zadnjih par sekundi he he čini se da prikazuju Housa i Cuddy DO KRAJA

:confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek:

Auuuu, koje sr.anje. Uopste mi se ne svidja!

Zasecerili su ga uzaaaas. Samo se nadam da promo ne odgovara stvarnim desavanjima u sezoni, da ce biti ipak orijentisano i na slucajeve, a ne samo na njihovu vezu. Znam da su ovo napravili kao promo i da se tice samo njihove veze, ali moram reci da je bljaaaaak! :dash:

Nadam se da ce sezona ipak biti vredna gledanja. Samo da ne zas.eru sad sve. :sad2: Bas bi bilo steta.

Doduse, ona jedna njena recenica navodi na pomisao da ce doci do raskida...

Da li sam jedina kojoj se ne svidja promo?

Pazi kad se ja pola toga ne secam.

Pretpostavila sam da je fan made, ali sa PRAVIM novim scenama. Imam osecaj da ce biti sraaanje.

PS-Ja se zaista ne secam onog kada ona dodje i hoce da budu prijatelji. Izgleda da sam proletela kroz sestu sezonu. :hahaha: Manje vise se secam samo "Broken" (izuzetna epizoda i fantasticno snimljena, super gluma itd) i "Prviate Lives" zbog onog speed datea.

Pazi kad se ja pola toga ne secam.

Pretpostavila sam da je fan made, ali sa PRAVIM novim scenama. Imam osecaj da ce biti sraaanje.

PS-Ja se zaista ne secam onog kada ona dodje i hoce da budu prijatelji. Izgleda da sam proletela kroz sestu sezonu. :hahaha: Manje vise se secam samo "Broken" (izuzetna epizoda i fantasticno snimljena, super gluma itd) i "Prviate Lives" zbog onog speed datea.

ma sve su to scene iz 6 sezone pa čak i ova da budu samo prijatelji( bilo je to u predzadnjoj epizodi). Osim ove zadnje scene sa Housom i Cuddy u krevetu,ta je scena nova

Ali pazite kada se ja nicega ne secam.

Cela peta i sesta seozna su mi maglovite. Samo znam da je epta losija od seste, ali pola stvari se iz seste ne secam, samo mi je Broken ostao u secanju.

To da hoce da budu prijatelji ni pod razno se ne secam.

Zvezdica:
Cela peta i sesta seozna su mi maglovite. Samo znam da je epta losija od seste, ali pola stvari se iz seste ne secam, samo mi je Broken ostao u secanju.

To da hoce da budu prijatelji ni pod razno se ne secam.
Jesi ti 6. sezonu odgledala celu ili samo "Broken" i kraj? :lol:

nikita123:
ma sve su to scene iz 6 sezone pa čak i ova da budu samo prijatelji( bilo je to u predzadnjoj epizodi).
U epizodi "The Choice" Cuddy na kraju poziva Housea na veceru (na foru onoga sto je Wilson sve potplatio da izvedu Housea iz stana) i posle toga mu kaze da samo zeli da budu prijatelji, a House na to odgovara "To je poslednje sto zelim da budemo", tako nekako. :D To je bilo na samom kraju epizode. ;)

A od tih promo snimaka mi je jos losije. :roll: Sve se kosi sa mojim ocekivanjima, pa onda vidim jedno, procitam drugo, cujem trece... i vise stvarno ne znam sta da mislim kako ce biti. :(

Jos vise od mesec dana do pocetka nove sezone. :besna:

Jesi ti 6. sezonu odgledala celu ili samo "Broken" i kraj? :lol:

Gledala sam celu, ali sam petu i sestu gledala na DVDu. Posto niko ne moze da se susdrzi da odgleda samo epizodu-dve ako ima celu sezonu na disku, to se pretvaralo u maraton. :hahaha: Ocigledno su se mnogi bitni detalji zagubili. Najvise sto pamtim osim "Broken" iz seste sezone jeste onaj speed date na koji su izasli. Ali sve uspone, padove, dileme, trvenja, itd. ne znam pojedinacno, samo znam za opsti utisak.

Zato prve cetiri znam napamet. Da li se to racuna? :mrgreen:

A od tih promo snimaka mi je jos losije. :roll: Sve se kosi sa mojim ocekivanjima, pa onda vidim jedno, procitam drugo, cujem trece... i vise stvarno ne znam sta da mislim kako ce biti. :(

Jedno je sigurno: oni bar znaju sta publika misli i koja su joj ocekivanja i znaju da MORAJU da daju sve od sebe da ne zas.eru ovo. To sto su House i Cuddy sada zajedno ne sme da odredi citav tok serije, niti da se fokusira na tu vezu, inace to vise nece biti to. S druge strane, gomila serija je propala kada su se glavni junaci smuvali. Samo se nadam da to ovde nece biti slucaj. Prvo, oni zaista znaju sta publika ocekuje (tj. sta NE zeli da vidi). Drugo, House i Cuddy jesu zajedno, ali to tesko moze da se poredi sa situacijom kada se dva glavna lika koja nikada nisu bila zajedno smuvaju- njih dvoje su vec bili zajedno (makar i na kratko), tako da cela veza ima vise smisla.

Gledala sam celu, ali sam petu i sestu gledala na DVDu. Posto niko ne moze da se susdrzi da odgleda samo epizodu-dve ako ima celu sezonu na disku, to se pretvaralo u maraton. :hahaha: Ocigledno su se mnogi bitni detalji zagubili. Najvise sto pamtim osim "Broken" iz seste sezone jeste onaj speed date na koji su izasli. Ali sve uspone, padove, dileme, trvenja, itd. ne znam pojedinacno, samo znam za opsti utisak.
Ja sam prve 3 sezone tako gledala odjednom (ali su odgledane vise puta :D), a posle sam pocela da pratim "redovno" i bas smara. :( Onaj Fox pravi pauze kad im se prohte, pa ti se posle smuci ono cekanje dok se nakane da puste novu epizodu. :roll: Sve se zaricem da cu da sacekam da izadju makar pola pa onda da gledam, al' mi nesto ne ide. :lol:

Zato prve cetiri znam napamet. Da li se to racuna? :mrgreen:
Ma racuna se, 'ajde. :lol:

Jedno je sigurno: oni bar znaju sta publika misli i koja su joj ocekivanja i znaju da MORAJU da daju sve od sebe da ne zas.eru ovo. To sto su House i Cuddy sada zajedno ne sme da odredi citav tok serije, niti da se fokusira na tu vezu, inace to vise nece biti to. S druge strane, gomila serija je propala kada su se glavni junaci smuvali. Samo se nadam da to ovde nece biti slucaj. Prvo, oni zaista znaju sta publika ocekuje (tj. sta NE zeli da vidi). Drugo, House i Cuddy jesu zajedno, ali to tesko moze da se poredi sa situacijom kada se dva glavna lika koja nikada nisu bila zajedno smuvaju- njih dvoje su vec bili zajedno (makar i na kratko), tako da cela veza ima vise smisla.
Kako vreme odmice, veza ce biti prisutna tokom cele sezone, kako mi se cini. :roll:
Oni su tu pravili dosta prostora da se ta veza nekad ostvari (mozda nesto kao sa Cameron), pocevsi od prepucavanja i nabacivanja na pocetku, do ozbiljnijih stvari tokom sezona i onda ovoga na kraju. Iako sam protiv toga, nadam se da ce biti zanimljivo kao i do sad, i kao sto si napisala, da to nece uticati na kompletan tok sezone.

meni ta serija najbolja..:D :D:D:D
prva tri serijala imam na dvd-u i non stop ih gledam, a osim toga pratim na avali sad kolko znam mislim da je pri kraju 3 serijala il početak 4 ..
a posteno krivo mi sto haus ima nov tim.. nema ga doctor Chase..:D :mrgreen:

Ma racuna se, 'ajde. :lol:

Bogami, moracu malo da obnovim gradivo pete i seste sezone pre pocetka sedme! :zper:

I kako to mislis, ne pustaju redovno? :eek: Zar ne ide jednom nedeljno pola sezone, pa onda pauza, pa druga polovina sezone ponovo jednom nedeljno?

Kako vreme odmice, veza ce biti prisutna tokom cele sezone, kako mi se cini. :roll:

I meni. :( Sad, volela bih da gresim, da mi dokazu da i pored toga moze serija da zadrzi sve dobre strane. Ali mislim da ce biti zajedno prvih 5-6 epizoda, pa ce raskinuti, i da ce se onda do kraja sezone natezati hoce li opet biti zajedno ili ne. Sto opet moze da oduzme veliki deo desavanja (i to ne u pozitivnom smislu), mozda cak i vise nego da su u vezi. Nisam sigurna.

Oni su tu pravili dosta prostora da se ta veza nekad ostvari (mozda nesto kao sa Cameron), pocevsi od prepucavanja i nabacivanja na pocetku, do ozbiljnijih stvari tokom sezona i onda ovoga na kraju. Iako sam protiv toga, nadam se da ce biti zanimljivo kao i do sad, i kao sto si napisala, da to nece uticati na kompletan tok sezone.

U pravu si. Napravili su previse prostora, dosta su se spremali za ovo, tako da ne mislim da ce odbaciti celu ideju za dve epizode. Ipak, mislim da je ova serija u tom pogledu drugacija od ostalih u kome imas junake koji se muvaju sve vreme pa budu zajedno u nekoj osmoj sezoni i onda autori serije ne znaju vise sta bi sa njima (jer je nestalo to iscekivanje i napetost oko toga da li ce biti zajedno ili ne). Ovo nije sasvim kao Molder i Skali (gde njihova veza celu seriju izbacuje iz ravnoteze), prvo zbog toga sto Cuddy ipak nije jedna od glavnih likova- ona je neko sa strane, manje se pojavljuje, i u tom smislu veza moze manje da steti glavnom toku radnje nego da je to bila, recimo, Cameron u prvoj sezoni. Drugo, House i Cuddy su vec bili zajedno, tako da glavno iznenadjenje i iscekivanje ne moze da bude da li ce oni ikad priznati da osecaju privlacnost jedno prema drugom (i da li ce ikada moci jedno drugo da vide na "taj" nacin)- vec znamo da mogu i da su to vec i radili.

U tom smislu, mislim da "House" kao serija ima sansu da izbegne veliki deo problema vezanih za ovo, samo ukoliko autori budu dovoljno mudri da to kako valja realizuju.

Ali inace, mnoge serije cesto rade na tome da medju glavnim junacima postoji privlacnost koju ne realizuju dug broj sezona, sto je cesto jedna od glavnih drazi serije (poznato i kao "will they or won't they")

TvTropes strana o ovoj pojavi:

Will They or Won't They

Poslednja izmena:
Bogami, moracu malo da obnovim gradivo pete i seste sezone pre pocetka sedme! :zper:
Taman imas vremena. ;)

I kako to mislis, ne pustaju redovno? :eek: Zar ne ide jednom nedeljno pola sezone, pa onda pauza, pa druga polovina sezone ponovo jednom nedeljno?
Pa eto 20. septembra ce biti 1. epizoda, pa ce 2. biti verovatno nedelju dana nakon te, pa onda prave nedelju/dve pauze, onda 3. epizoda, mozda i 4. nakon nedelju dana... i tako puste recimo pola sezone (nekih 11-12 epizoda) do januara. Ona obavezno prave jednomesecnu pauzu (ili mozda mesec i po dana) i onda ide jos par pauzica jer im je "finale sezone" uvek bilo negde u maju. I tako smaraju sa tim pauzama. :( Najbolje je da se saceka da sve izadje pa onda da se odgleda, al' ko to da ceka. :lol:

I meni. :( Sad, volela bih da gresim, da mi dokazu da i pored toga moze serija da zadrzi sve dobre strane. Ali mislim da ce biti zajedno prvih 5-6 epizoda, pa ce raskinuti, i da ce se onda do kraja sezone natezati hoce li opet biti zajedno ili ne. Sto opet moze da oduzme veliki deo desavanja (i to ne u pozitivnom smislu), mozda cak i vise nego da su u vezi. Nisam sigurna.
Kad bolje razmislim, ne znam da li je bolje da budu zajedno tokom cele sezone (mada bi to sve zive smorilo, ali stvarno), ili da se raskantaju posle 5-6 epizoda i da opet smaraju i prepucavaju se, jer ce pritom neko od njih sigurno traziti od drugog da se pomire i sl. :roll: Kao sto kazes, oduzece sve to veliki deo desavanja same sezone, kako god da ispadne, sezona ce se vrteti oko toga, a da li ce biti dobro ili lose, to cemo videti. ;)

Napravili su previse prostora, dosta su se spremali za ovo, tako da ne mislim da ce odbaciti celu ideju za dve epizode. Ipak, mislim da je ova serija u tom pogledu drugacija od ostalih u kome imas junake koji se muvaju sve vreme pa budu zajedno u nekoj osmoj sezoni i onda autori serije ne znaju vise sta bi sa njima (jer je nestalo to iscekivanje i napetost oko toga da li ce biti zajedno ili ne). Ovo nije sasvim kao Molder i Skali (gde njihova veza celu seriju izbacuje iz ravnoteze), prvo zbog toga sto Cuddy ipak nije jedna od glavnih likova- ona je neko sa strane, manje se pojavljuje, i u tom smislu veza moze manje da steti glavnom toku radnje nego da je to bila, recimo, Cameron u prvoj sezoni. Drugo, House i Cuddy su vec bili zajedno, tako da glavno iznenadjenje i iscekivanje ne moze da bude da li ce oni ikad priznati da osecaju privlacnost jedno prema drugom (i da li ce ikada moci jedno drugo da vide na "taj" nacin)- vec znamo da mogu i da su to vec i radili.
U tom smislu, mislim da "House" kao serija ima sansu da izbegne veliki deo problema vezanih za ovo, samo ukoliko autori budu dovoljno mudri da to kako valja realizuju.
I ja se tome nadam. Nije sve ovo bilo neocekivano (necemo sad zalaziti u pojedinacne zelje i to ko je hteo da njih dvoje budu zajedno, a ko nije :lol:), i samim tim nije nikakvo iznenadjenje. Nesto sto je propusteno kad je Cameron u pitanju, mada je bolje sto se to nije nikada ostvarilo, mislim da ce ovde pokusati da ostvare koliko god to bilo moguce i izvodljivo. A na sta ce sve to liciti ne preostaje nam nista drugo nego da sacekamo i vidimo sami. ;)

evo intervjua sa Lisom Edelstein ,a 6:00 počinje govorit o Housu
sviđa mi se ova rečenica šta je rekla "they are not walking in the sunset holding hands".E i da plus stara od Lise je luda he he
Zanimljivo. :)
Ispunila joj se zelja da bude sa Houseom u vezi. :lol:

.WiTcHy.:
Navukla sam se... :/
Poceh da gledam pre neki dan...
Zarazno, nema sta. :D

Juce je na Avali bila ona epizoda sa tangama, iz 4. sezone. :worth::worth::worth:

Aha :zper:
Negde izmedju 3. i 4. sezone je izjavila kako bi htela da njen lik "bude u vezi sa nekim", a kako je Hugh bio pored nje, samo ga je pogledala, naslonila mu se na rame i nasmejala se. Pokusacu da pronadjem taj deo intervjua, mada sam to odavno gledala. :roll:
A za Hugha je izjavila kako je najbolji u svemu, da boljeg muskarca nije srela, multitalentovan i sl., a na kraju i da je ozenjen (i kao tuzna faca posle toga). :lol:

Izgleda da su joj ispunili zelju, konacno. :lol:

Aha :zper:
Negde izmedju 3. i 4. sezone je izjavila kako bi htela da njen lik "bude u vezi sa nekim", a kako je Hugh bio pored nje, samo ga je pogledala, naslonila mu se na rame i nasmejala se. Pokusacu da pronadjem taj deo intervjua, mada sam to odavno gledala. :roll:
A za Hugha je izjavila kako je najbolji u svemu, da boljeg muskarca nije srela, multitalentovan i sl., a na kraju i da je ozenjen (i kao tuzna faca posle toga). :lol:

Izgleda da su joj ispunili zelju, konacno. :lol:

ima ovaj intervju gdje ga hvali,ni žena ga valjda toliko nije pohvalila
:zper:

ima ovaj intervju gdje ga hvali,ni žena ga valjda toliko nije pohvalila
:zper:

A da se ne lozi Lisa malo na Hugha? Naravno, sve je to kroz salu, zezanje, druzimo se i sve... Ali deluje da ipak malo trza na njega. :zper:

Mada, naravno, mnoge od tih stvari su i marketinski trik, jer veliki deo publike zeli da em njihovi likovi budu zajedno, em njih dvoje. (Iako je, jelte, on ozenjen).

Back