serija "DR. HOUSE"

Prva je neki uvod u lik.
Druga je razrada, krecu zanimljiviji slucajevi i otkriva se polako vise o njemu (kroz Stejsi i sl.)
Treca je meni ubedljivo najbolja- najbolji slucajevi i najbolji balans u smislu desavanja u bolnici i njegov privatni zivot
Cetvrta ima svoje momente, jer je zanimljiv reality show kojim bira novi tim (ali je malo cudno sa novim glumcima)
Peta je neki zaokret vise ka privatnom zivotu (ne samo njegovom) i po mom misljenju je slabija
Sesta je ok, zbog promena u njegovom zivotu.

Ali treca je meni i dalje najjaca.

Morate malo bolje razmisliti.
Serija moze samo biti jos bolja ako ostane CIST i sa Kadi...

Dotakao je DNO svojim ponasanjem i ovisnoscu...i sam je toga svjesan...i upravo zato je i ostavio Vikodin i pokusava da se ubaci i pocne FUNKCIONISATI medju normalnim svijetom..

Pa da, ali to ljudi ne zele da gledaju. Serija i jeste popularna sve ove sezone samo zbog jedne stvari, a to je njegova licnost. To ne smeju da menjaju inace niko vise nece gledati. A sve i da ubace u polslednjoj epizodi napravilo bi veoma los utisak i bio bi bezveze kraj serije.

Sada, ako zelimo da se Kadi nadje u njegovoj blizini (kao dio njegovog zivota) moramo eliminisati Vikodin :).

Ima dosta nas koji ne zele da on bude sa Cuddy. :zper:

Stap je tu bio prisutan samo kao posledica njegovog invaliditeta i stvar koja ga je cinila ORIGINALNIM u smislu ULOGE ali nicega vise...jednostavno kao pokazatelj mogucnosti da jedan fizicki OBOGALJENA licnost moze da kupi najbolje komade na konto svog INTELEKTA i KARAKTERA.

Lik Housa i jeste kreiran da bvude invalid. Od pocetka su znali da ce imati neki invaliditet. Prvo su mislili da ga stave u kolica, a onda su se odlucili za ovo. Stap i hramanje je simbol toga. Bez toga, House nije House.

Realno, fora i jeste u tome da je inteligentni invalid prosecnog izgleda zapravo pravi alfa muzjak, a ne neki lepotanko tipa Chase (kao sto je u drugim serijama).:heart:

Bice "House+Cuddy+goli+krevet" sigurno. Pogledala sam par trejlera, mada ne odaju lokaciju, ali prikazuju razbacane stvari u Housevom stanu, a Wilson mu ostavlja poruku na telefonu. E, vrlo je moguce da ce zavrsiti u kupatilu posto su bili prljavi nakon one intervencije, ili su tusiranje vec zavrsili (za vreme tih 20 minuta koliko nece prikazati) pa se "preselili" na neku drugu lokaciju. :lol: Videcemo. :lol:

Pa kad su se vec dohvatili te teme, zasto da ih ne bude. :cool:

Da se ne lazemo, postoji nesto sto se zove "fan service", a veliki deo publike (narocito zenski) voli Housa (tj. Hugha kao Housa). Posto ima zaista mnogo njih koje se loze na njega kao muskarca, ovakve scene su neizbezne (da li ste primetili da su sve epizode u kojima se on ljubi/seksa sa nekim medju najbolje ocenjenim i najpopularnijim?) Tako da verujem da cemo videti seksi scene. Mada kazem, meni to nekako deluje malo bezveze (mozda mi Cuddy nije seksi?)

Nije ni Wilson za bacanje, meni je skroz simpa, a i ne smeta mi sto je susta suprotnost od Housea. ;) A po pitanju zenidbe i brakova mislim da su tu negde. :lol: U poslednjoj verziji Sherlocka nije bio debeo i tupav. :)

Wilson je simpa, kao neki meda dobrica. I kazem, super je fora da bas on, a ne neki "macho" tip bude glavni srcelomac u seriji. To pokazuje da se zene loze na neznost i paznju. :zcepanje: Mada, ko zna, Wilson je mozda zver u krevetu. :super:

U poslednjoj verziji Watsona igra Jude Law, koji meni nije posebno simpatican, ali je dosta dobar kao Watson. A i Robert Downey Jr je prijatno iznenadio kao Holmes.

I s obzirom na to da se zalio na bolove tokom cele sezone mislim da mu nece mnogo trebati da se vrati Vicodinu. :cool:

I ja se nadam da ce tako biti. Veci deo serije provlaci se ta ideja da se ljudi tesko (ako i ikako) menjaju, i mislim da bi to nekako i trebalo da bude krajnja poenta. Realno, House kao osoba ne ume da funkcionise kada je srecan i opusten- postoje takvi ljudi. Njemu njegovo nezadovoljstvo i sarkazam daju nacin da funkcionise. Mislim da to ne bi treblao menjati, i da to i treba da bude neki krajnji zakljucak serije (bio sa Cuddy ili ne). Nikako da odjednom bude srecan i zadovoljan. To nekako ne ide uz njegov lik.

To bi promenilo ceo koncept serije, pogotovu stalna veza sa Cuddy ili bilo kim.

Da li je HOUSE ikada prikazan kao osoba koja je bila sklona VEZI? Nije!
Da li je HOUSE osoba koja je bila u vezi, BRACNOJ (prije nastanka bolova)? Jeste!
Nista ne bi promjenila njegova veza sa Kadi...osim pruzanja pozitivnih vibracija (nama, publici).

Dakle to sto je HOUSE glumio jeste samo ono sto je ozivilo njega kao lika...ali ne znaci da to i treba da ostane...kao sto sam jednom i rekao...on je i prije VIKODINA i STAPA bio isti...dakle VIKODIN mu nista ne pruza...osim ovisnisti (bar u seriji)...dakle skidanjem sa Vikodina nista ne gubi.

Ne bi promjenilo nista...naime, sve bi ostalo isto...
Sam je priznao da je polomljena LJUSTIRA kojoj treba pomoc...uvidio je svoje greske ali SARKAZAM nije odbacio...

Na odvikavanje od VIKODINA i PRESTANAK BOLOVA mozemo gledati samo pozitivno...ocekujuci nesto novo.

OK je to sto pokusava biti drugaciji, sagledati stvari iz drugog ugla, izvinuti se, pomoci ako moze... Meni se sve to svidelo, ali opet mislim da se na tome treba zaustaviti i videti kako njemu samom sva ta promena ne pomaze nikako (sto i nije) i, kao sto i sam kaze na kraju sezone, da se ne oseca nikako bolje iako je uradio sve najbolje sto je mogao (uopsteno za sve do tad). Nesto ce se sigurno promeniti u 7. sezoni. ;)

On nikada nije rekao da se osjeca losije...rekao je da je uradio sve kako valja i da je sve OKO NJEGA LOSIJE...ocekivajuci da se i ljudi postave prema njemu tako.
Sta se desava...SVADAJ SA KAMERON, WILSON GA IZBACIJE IZ STANA, KADI NALAZI MOMKA i ignorise ga...pocinje da gubi konce i misli da je svojom primjenom poceo da gubi sve oko sebe...ne zeleci da bude onaj stari ;)...

Tome i jeste rezultovao njegov poslednji razgovor sa psihologom.

Pa da, ali to ljudi ne zele da gledaju. Serija i jeste popularna sve ove sezone samo zbog jedne stvari, a to je njegova licnost. To ne smeju da menjaju inace niko vise nece gledati. A sve i da ubace u polslednjoj epizodi napravilo bi veoma los utisak i bio bi bezveze kraj serije.

Niko i nije rekao da ce to da mjenjaju, niti da trebaju to mjenjati...

Ima dosta nas koji ne zele da on bude sa Cuddy. :zper:

Ne postoji bolja od KADI :super: :)...
Po tebi bi idealna bila?

Da li je HOUSE ikada prikazan kao osoba koja je bila sklona VEZI? Nije!
Da li je HOUSE osoba koja je bila u vezi, BRACNOJ (prije nastanka bolova)? Jeste!
Nista ne bi promjenila njegova veza sa Kadi...osim pruzanja pozitivnih vibracija (nama, publici).

Dakle to sto je HOUSE glumio jeste samo ono sto je ozivilo njega kao lika...ali ne znaci da to i treba da ostane...kao sto sam jednom i rekao...on je i prije VIKODINA i STAPA bio isti...dakle VIKODIN mu nista ne pruza...osim ovisnisti (bar u seriji)...dakle skidanjem sa Vikodina nista ne gubi.

Ne bi promjenilo nista...naime, sve bi ostalo isto...
Sam je priznao da je polomljena LJUSTIRA kojoj treba pomoc...uvidio je svoje greske ali SARKAZAM nije odbacio...

Na odvikavanje od VIKODINA i PRESTANAK BOLOVA mozemo gledati samo pozitivno...ocekujuci nesto novo.

On nikada nije rekao da se osjeca losije...rekao je da je uradio sve kako valja i da je sve OKO NJEGA LOSIJE...ocekivajuci da se i ljudi postave prema njemu tako.
Sta se desava...SVADAJ SA KAMERON, WILSON GA IZBACIJE IZ STANA, KADI NALAZI MOMKA i ignorise ga...pocinje da gubi konce i misli da je svojom primjenom poceo da gubi sve oko sebe...ne zeleci da bude onaj stari ;)...

Tome i jeste rezultovao njegov poslednji razgovor sa psihologom.

Niko i nije rekao da ce to da mjenjaju, niti da trebaju to mjenjati...

Po tebi bi idealna bila?

Slažem se s tobom. U 6 sezoni su više ljudi oko njega ga razočarali negoli je on bio taj gad. A ja isto mislim da za njega nema bolje od Cuddy. Ona je jedina šta ga nema namjere mjenjat tj. House se definitivno neće mjenjat,ma znaju producenti da to fanovi baš nežele

Ne gubi on, ali gubi imidz lika na koji su se mnogi navikli. A to je vazno ukoliko se gledaju reakcije publike. Iskreno, meni House nije House bez stapa, mada bih verovatno i tako gledala. Mada stvarno mislim da nema razloga da on prohoda.

Sto se tice Vicodina, mislim da je poenta u tome da zavisnost ne moze tek tako da se ostavi, i da je to bolja poruka nego nesto klasicno, tipa ljubav moze da vas promeni, ili snaga volje moze da vas promeni... Zbog cega ne bi House ostao nesavrsen do kraja? Ako smo ga prihvatili kao coveka koji ima mnoge mane (recimo, ta zavisnost) i koji je invalid, zbog cega bi iko zeleo da se to promeni?

Ne kazem, ja i mislim da serija treba da se zavrsi sa Housom koji je u nekim stvarima drugaciji od onog sa pocetka. Ali ne zelim da to bude u pravcu "sada sam se opametio oko nekih stvari i doveo u red". Naprotiv, volela bih da ostane House sa losim stranama i navikama kojih nije uspeo da se ratosilja (i verovatno nece nikad ni moci). Takav kraj mi deluje nekako realnije.

Ono sto bi mogao da shvati jeste da ipak nije sam i da postoje ljudi koji ce ga trpeti i kad je najgori, ali i da njihovo stpljenje ima granica. Zbog toga bi veza sa Cuddy i trebalo da bude turbulentna, pa i da se raskine, ali ne sa nekom mrznjom vec iz cinjenice da nije lako nikome sa njim, a ni njemu ni sa kim (pa ni samim sobom), i mozda da se vidi da to sa Cuddy nije sasvim zavrseno, kao sto nikada nije ni bilo (ne zaboravite, oni su se zabavljali kratko na fakultetu) i da ce ona biti u njegovom zivotu stalno, ali da to nece uvek biti na klasican nacin veze ili braka.

Eto, tako nesto mi deluje bolje i logicnije (sa stanovista onoga sto znamo o njemu).

Po tebi bi idealna bila?

Ma ok je Cuddy i od svih verovatno najbolji kandidat. Ali ja mislim da ne postoji "idealna" za njega u smislu nekog sa kim bi mogao da se skrasi i bude zadovoljan.

Zvezdica:
House ce saopstiti kolegama da je sa Cuddy, u formi: "I am seeing Cuddy... Mostly naked". Ni za to ne znam da li je iz prve epizode.
E to sam ja videla. Genijalno. :zcepanje:

Zvezdica:
Od ostalih desavanja u 7. sezoni, znamo da ce privemena (eh, da je stalna) zamena 13 biti genijalna studentkinja medicine sa kojom ce se verovatno muvati Chase (surprise, surprise). Cameron ce mozda gostovati u par epizoda.
Zar 13. ne odlazi iz serije definitivno?
Za Cameron znam da ce gostovati u par epizoda, samo se nadam da ih nece biti previse.
Tnx za ostale infos. :D

nikita123:
Jeste skužili kad je Cuddy tek posvojila dijete kako ju je za svaku glupost zvao u bolnicu,baš zato šta ona više pažnje posvećuje klinki nego njemu.
Pa i pre toga je bio takav, cim je saznao da Cuddy hoce bebu, i dok je trajao onaj njen odabir odgovarajuceg tate on se ponasao kao neki ljubomorni klinac koji treba dobiti mladjeg brata/sestru. :lol:

Zvezdica:
Ima dosta nas koji ne zele da on bude sa Cuddy.:zper:
Aha.:zper:

Zvezdica:
U poslednjoj verziji Watsona igra Jude Law, koji meni nije posebno simpatican, ali je dosta dobar kao Watson. A i Robert Downey Jr je prijatno iznenadio kao Holmes.
Meni je ekipa Sherlocka bila super, film mi je odlican. :D

Nije. Sa Stacy nije bio, za druge nisam cula.

Poenta je u tome sto mi takvog Housea koji je bio pre nego sto su mu nastali problemi sa nogom nismo videli, culi/videli samo deo price, i na osnovu toga ne mozes da se naviknes na neku osobu kakvu ti ne poznajes.

Jeste, ali je time mislio da je izgubio sve ono za sta se zalagao da ispadne najbolje tokom tih godinu dana. Osecao se porazenim jer je mislio da svojom promenom (a jeste pokusao da promeni tokom 6. sezone) nije uspeo nista dobro da uradi koliko god se trudio, a poceo je i ljude lose da ocenjuje (npr. onaj njegov kolega sa faksa).

nikita123:
U 6 sezoni su više ljudi oko njega ga razočarali negoli je on bio taj gad. A ja isto mislim da za njega nema bolje od Cuddy. Ona je jedina šta ga nema namjere mjenjat tj. House se definitivno neće mjenjat,ma znaju producenti da to fanovi baš nežele.
Na to sam i ja mislila. Samo ne znam da li je dobro sto su se toliko uneli u tu njegovu promenu, privatan zivot i sl. Mozda posle nece imati vise ideja kako da to vrate na staro ili barem naprave neki tok radnje koji ce biti svima zanimljiv. Generalno, meni je ova 6. sezona najdraza, upravo zbog svega toga, samo nisam za stalnu vezu sa Cuddy (OK je neki pokusaj ili nesto kratko, ali nikako nista stalno. Nemam nista protiv nje, naprotiv, samo nisam za nikakvu vezu Housea sa bilo kim.).
Opet, po pitanju veze, eno kako je bilo sa Stacy. Jurio je za njom pola sezone i onda na kraju rekao kako ne bi nista dalje pokusavao jer bi mogli da budu srecni par nedelja ili meseci, i onda bi se on vratio na staro. Ne vidim sto bi bilo drugacije sa Cuddy. Iako se promenio u 6. sezoni, postoje neke stvari koje on ne moze da promeni, ili barem producenti ne bi trebalo da menjaju. :roll:

Zvezdica:
Sto se tice Vicodina, mislim da je poenta u tome da zavisnost ne moze tek tako da se ostavi, i da je to bolja poruka nego nesto klasicno, tipa ljubav moze da vas promeni, ili snaga volje moze da vas promeni... Zbog cega ne bi House ostao nesavrsen do kraja? Ako smo ga prihvatili kao coveka koji ima mnoge mane (recimo, ta zavisnost) i koji je invalid, zbog cega bi iko zeleo da se to promeni?
Slazem se. Ja jesam za promenu, cak mi se i svideo pokusaj da se nesto promeni, ali sam i za to da treba da uvide tokom tog pokusaja da se neke stvari jednostavno ne mogu promeniti i da ih ne treba dirati. ;) On je okarakterisan kao nesavrsen i kao takvog ga ljudi vole. OK je neka mala promena, ali ne trebati dirati krupne stvari.

Zar 13. ne odlazi iz serije definitivno?
Za Cameron znam da ce gostovati u par epizoda, samo se nadam da ih nece biti previse.
Tnx za ostale infos. :D

Ja mislim da je 13 otisla samo privremeno... Svugde ovu novu malu nazivaju "temporary replacement for Olivia Wilde". Mada iskreno, volela bih da 13 ode. Nema vise sta da trazi. I onako je bila jedan od najgorih likova. Ne znam kako ce ova nova mala da se pokaze, ali realno, zar moze gore? (Ok, da sad ne baksuziram :hahaha: )

A zasto ne zelis da vidis Cameron? Ja sam mislila da je tebi ok i da je samo meni tupava.

A Chase? Nek' nam je on ziv i zdrav, ali je smejurija. Toliko su na krjau njega napravili kao nekog macana, a realno, momak je ruznjikav i nis' posebno, a jos ni ne deluje posebno inteligentno (ne kazem da je glumac kao glumac glup, ali ocigledno ne zna dovoljno dobro da oglumi da nas ubedi da je uspeo da zavrsi medEcinu).

Pa i pre toga je bio takav, cim je saznao da Cuddy hoce bebu, i dok je trajao onaj njen odabir odgovarajuceg tate on se ponasao kao neki ljubomorni klinac koji treba dobiti mladjeg brata/sestru. :lol:

Ja se tog dala slabo secam. :eek: Mozda sma propustila neke epizode, kad je to sve bilo? Mada secam se da sam se smorila kada je bila sva prica oko toga da House bude otac njenoj bebi, i znam da sam samo mislila neeeeeeeeeeeeeeeeee, nemojte to da radite! Srecom, prizvali su se pameti.

Meni je ekipa Sherlocka bila super, film mi je odlican. :D

Jeste, film je ok. Prijatno sam se iznenadila. Ja nesto ne volim Ricija, ali napravio je zanimljivu interpretaciju. Drago mi je sto se u nekim stvarima vratio originalnim pricama, po kojima je Sherlock asocijalni zavisnik od droga a ne savrseni britanski dzentlmen, a Watson macan koji je i sam hrabar i inteligentan (samo sa vise savesti i pazljiviji od Holmesa), a ne neki tupavi debeljko koji ne zna dugme da zakopca.

Ali neki ljudi nisu ukapirali, jer su imali sliku o Holmesu ne iz originalnih prica vec iz TV adaptacija koje cesto nisu bile verne pricama. Neki su cak tvrdili da je film previse imitirao seriju House... Pa zar ti ljudi ne znaju da je House radjen po Sherlocku?

Da ne pominjemo da je publika u ogromnom procentu trazila da se Hugh Laurie pojavi u nastavku. Pogadjajte u kojoj ulozi!
(Mada nema nista od toga, to samo publika zeli)

Nije. Sa Stacy nije bio, za druge nisam cula.

Koliko ja znam, House nikad nije bio ozenjen. A i iskreno, volela bih tako da ostane do kraja serije, bio sa Cuddy ili ne.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je 13 otisla samo privremeno... Svugde ovu novu malu nazivaju "temporary replacement for Olivia Wilde". Mada iskreno, volela bih da 13 ode. Nema vise sta da trazi. I onako je bila jedan od najgorih likova. Ne znam kako ce ova nova mala da se pokaze, ali realno, zar moze gore? (Ok, da sad ne baksuziram :hahaha: )
S obzirom na onu njenu bolest i ono sto se desilo na kraju (kad ostavlja papire na Housevom stolu) mislim da je logicno da ode, mozda posle par epizoda. A i bolje da tako naprave nego da kasnije "iznenada" umre, kao Kutner (to glupo napustanje serije im nikada necu oprostiti :lol:).

A zasto ne zelis da vidis Cameron? Ja sam mislila da je tebi ok i da je samo meni tupava.
Ona mi je OK mozda prve 3 sezone, posle kad je pocela da cmizdri za sve i svasta je pocela da me nervira malo. I ako je vec resila da napusti seriju, ne vidim razlog zasto je iznenada posle par epizoda trazila od ekipe da je opet nekako vrate (jer je pisalo da ona zeli da napusti seriju, nisu oni tako planirali). Mozda je bolje da samo gostuje, ali na kratko. :lol:

Ja se tog dala slabo secam. :eek: Mozda sma propustila neke epizode, kad je to sve bilo? Mada secam se da sam se smorila kada je bila sva prica oko toga da House bude otac njenoj bebi, i znam da sam samo mislila neeeeeeeeeeeeeeeeee, nemojte to da radite! Srecom, prizvali su se pameti.
Od 3. sezone pocinje Cuddy da "traga" za tatom, pa je House poceo da se sprda sa tim, nakon sto je saznao da zeli da zatrudni. U jednoj epizodi, nakon sto je pregledao sve one "kandidate" joj kaze da treba da izabere nekog najboljeg, a Cuddy mu na to kaze "Da, nekog kao ti, recimo".
E onda u 5. sezoni kad ona usvoji ono dete je House zivka za sve i svasta. :lol:

Neki su cak tvrdili da je film previse imitirao seriju House... Pa zar ti ljudi ne znaju da je House radjen po Sherlocku?
To sam i ja procitala na vise mesta. Verovatno su zbog vece doze humora povezali to sa "Houseom", a mislim da je i sam film svrstan u komedije.
Ljudi slabo prate serije i filmove, sta ces. :lol:

Ako ostatak sezone bude bio cak i slican uvodnoj epizodi,bice extra :mrgreen:

Slazem se sa nikitom, druga sezona je bolja od prve. A tek treca. :heart: Ima najbolje slucajeve (po mom misljenju), a tu je i za mene najemotivniji trenutak u seriji (kada nerodjena beba uhvati Housea za prst i on se za trenutak izgubi). Znam da zvucim kao neka tetka, ali to me uvek raznezi! :heart::heart::heart::heart:

A scena sa Chaseom i bolesnom devojcicom me uvek uznemiri, iako mislim da nije lose sto su tako nesto ubacili.

A kada onaj mali muva Cameron u "Act your age"?

Mada je od maloletnika koji se loze ubedljivo, ali ubedljivo najjaca Ali kada flertuje sa Housom (a da ne pominjemo sto je Cuddy bila ljubomorna :zcepanje: )

House: It was a medical exam. I was listening to her heart. It went "Greg-House, Greg-House, Greg-House.

:worth::worth::worth::worth:

ahhhhh 3 sezona,za dva tjedna počinju na hrt-u je reprizirat. Jedva čekam,najdraža mi je ona kad se maloljetnica pali na Housa

Dr. Cuddy: (talking about Ali) Your girlfriend called the clinic 15 times looking for you today!
House: Huh! A lot to discuss, china patterns...
Dr. Cuddy: House, she is a stalker!
House: Right! Couldn’t be that she finds me interesting, attractive. Has to be that she’s insane.
Dr. Cuddy: She’s called you 15 times! Your mother is not that interested in you!
House: Well, maybe I’d be better adjusted if she was! [edit]
Dr. Cuddy: She's dangerous!
House: She's not dangerous.
Dr. Cuddy: She's pretty.
House: She's pretty.
Dr. Cuddy: Men are stupid.
House: I'm with you so far

i onda na kraju: "You cant stop our love!"
Evo scene predobro su ovdje odglumili

S obzirom na onu njenu bolest i ono sto se desilo na kraju (kad ostavlja papire na Housevom stolu) mislim da je logicno da ode, mozda posle par epizoda. A i bolje da tako naprave nego da kasnije "iznenada" umre, kao Kutner (to glupo napustanje serije im nikada necu oprostiti :lol:).

Ma daleko joj lepa kuca, ali mislim da odlazi samo privremeno. Iskreno, meni je ona najiritantniji lik u seriji. Mozda ne lik kao lik, ali glumica je ocajno odradila posao.

Ono sa Kutnerom me je tako razbesnelo. To je posebna prica. :dash:

Ona mi je OK mozda prve 3 sezone, posle kad je pocela da cmizdri za sve i svasta je pocela da me nervira malo.

U prve 3 sezone je bila tupava, ali bar je njen lik bio manje-vise poznat. Od cetvrte su poceli stlano da je menjaju. Ok je da se neko promeni, ali to su radili na toliko razlicitih nacina, cesto bi uradila nesto sto do tada nikako nije spojivo sa njenim likom... kao da vise nisu znali sta ce sa njom i kakva ona treba da bude.

Mislim da im je ceo njen lik izmakao iz ruku od kada je publika odlucila da ne zeli njenu vezu sa Houseom. Dakle, jos od kraja prve sezone. Verovatno je stavljena u seriju da bude zenska osoba sa kojom ce se muvati, a mozda su i, nedajboze, u ranim idejama o seriji hteli i da ubace neku pricu oko toga da ona hoce da ga promeni, da se menja uz nju i sl. Srecom, to je palo u vodu jer se publici ideja nije dopala.

To sam i ja procitala na vise mesta. Verovatno su zbog vece doze humora povezali to sa "Houseom", a mislim da je i sam film svrstan u komedije.
Ljudi slabo prate serije i filmove, sta ces. :lol:

Mislim da ljudi slabo prate knjizevnost. Mnogi nikada i nisu citali price Artura Konana Dojla i ni ne znaju kako je Holms opisan u tim pricama, ni Votson, nista. Sve sto znaju jesu interpretacije (serije i filmovi) koji cesto nisu verni knjigama. Zato su mnogi mislili da je Ricijev film cudno odradjen jer, recimo, Holms nikada ne nosi onaj tipican sesir (iako se taj sesir ne pojavljuje u pricama), a zbog dodatnog sarkazma i upotrebe droga su povezali film sa Housom.

Poslednja izmena:
Slazem se sa nikitom, druga sezona je bolja od prve. A tek treca. :heart: Ima najbolje slucajeve (po mom misljenju), a tu je i za mene najemotivniji trenutak u seriji (kada nerodjena beba uhvati Housea za prst i on se za trenutak izgubi). Znam da zvucim kao neka tetka, ali to me uvek raznezi! :heart::heart::heart::heart:
Za slucajeve se slazem. :D
A i ono sa bebom mi je bilo stvarno extra. :heart::heart::heart:

Mada je od maloletnika koji se loze ubedljivo, ali ubedljivo najjaca Ali kada flertuje sa Housom (a da ne pominjemo sto je Cuddy bila ljubomorna :zcepanje:)
House: It was a medical exam. I was listening to her heart. It went "Greg-House, Greg-House, Greg-House.

:worth::worth::worth::worth:
Stvarno prejako. :zcepanje: :worth:

nikita123:
Dr. Cuddy: (talking about Ali) Your girlfriend called the clinic 15 times looking for you today!
House: Huh! A lot to discuss, china patterns...
Dr. Cuddy: House, she is a stalker!
House: Right! Couldn’t be that she finds me interesting, attractive. Has to be that she’s insane.
Dr. Cuddy: She’s called you 15 times! Your mother is not that interested in you!
House: Well, maybe I’d be better adjusted if she was! [edit]
Dr. Cuddy: She's dangerous!
House: She's not dangerous.
Dr. Cuddy: She's pretty.
House: She's pretty.
Dr. Cuddy: Men are stupid.
House: I'm with you so far

i onda na kraju: "You cant stop our love!"
Sada ce biti zajedno u filmu. :D
"You cant stop our love" je bila prva Hughova recenica kad je saznao da ce glumiti zajedno. :lol:

Sada ce biti zajedno u filmu. :D
"You cant stop our love" je bila prva Hughova recenica kad je saznao da ce glumiti zajedno. :lol:

Pa cek... Je l' on to igra pedofila?

Blackadder-the-Third-hugh-laurie-11589570-305-244.gif

Ovo u principu zvuci zanimljivo, ali ne svidja mi se sto je stavljeno pod komediju. Ima zaista malo kvalitetnih "romanticnih komedija" (pod navodnicima jer mahom nisu ni romanticne ni smesne).

A sta bi sa rimejkom "My Fair Lady" koji sprema Emma Thompson? Trebalo je i tu da igra...

Evo jos nekih spoilera za sedmu sezonu (mada nije nista sto vec nismo znali):

The season premiere will see House acting like a teenager in love and skipping school as he'll whisk Cuddy away for an idyllic day without the pressures of their hospital and her child. As their day goes on, Cuddy will learn that the locales they visit hold a secret significance.

In season seven, House is going to try to stay off drugs and have a meaningful relationship. The true test will come in the second episode, when the couple returns to work. As the season progresses, Huddy will toy with getting domestic and try to do normal "couple" things with Wilson and Sam, which could cause additional tension.

Dakle, ipak ce im se nesto desiti na tom romanticnom putovanju. Mozda saznamo i nesto novo o Housu... To bi moglo biti zanimljivo (ili sranje- zavisi sta su smislili i kako ce da odrade).

O odlasku 13:

“Olivia will be there at the very beginning of the season, and then she will not be there for a period of time,” explains executive producer Katie Jacobs.

As for the rest of the hospital staff, while Jennifer Morrison signed a deal to return for a few episodes as Cameron, don't expect her to fill the slot temporarily vacated by Thirteen while Olivia Wilde shoots a film. Rather, a search is on for a new female doc, likely a romantic partner for one lucky surgeon.

(Po ovome ispada da 13 nece biti cele sezone, ali da se ipak vraca ako bude jos sezona?)

Ona epizoda sa spisateljicom:

http://www.house-md.pl/wp-content/uploads/2010/08/skan.jpg

E da, to sam zaboravila da napisem. Spica ce biti izmenjena od ove sezone, verovatno da izbace ime Jeffiner Morrison i da dodaju ove nove. Ali nece biti sasvim drugacija spica nego mix nove i stare.

Back