Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Odavno je videh. Hju je lood 100 % 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odavno je videh. Hju je lood 100 %![]()
Ne postoji bolja serija... Hugh Laurie je jedan od najboljih glumaca koje znam...

Zamislite, ja ga sanjala noćas![]()
![]()
Pričali smo na srpskom
Ljudi moji, nikada nisam sanjala poznate likove, izgleda sam odlepila pod "stare" dane.
Hoću da kažem, odavno nisam tinejdžerka. I to mi baš ne liči na mene. Hmmmm....![]()

Sta li bi cika Frojd na to rekao![]()

Zamislite, ja ga sanjala noćas![]()
![]()
Pričali smo na srpskom
Ljudi moji, nikada nisam sanjala poznate likove, izgleda sam odlepila pod "stare" dane.
Hoću da kažem, odavno nisam tinejdžerka. I to mi baš ne liči na mene. Hmmmm....![]()

O.K. Shta ste prichali? Jel' ti je rekao kako ce se odviojati dalje situacija u seriji?![]()
![]()

Ma, čika Frojdu bi se osušila usta od silne priče
p.s. dugo te nisam videla![]()
A i malo udaram sama sebi po ceznji
Nismo pričali o seriji uopšte
A ne bi podelila sa nama (socne) detalje?
Nismo pričali o seriji uopšte![]()

A-HA!!!![]()
Onda ste verovatno razgovarali o uticaju ultravioletnih zraka na razvice kupusnih glavica![]()

dobavio sam,doduse rmvb komplet ove serije,isplati li se gubit vrijeme???trenutno sam na po sezone supernaturala i nije mi nesto,cak mi je pomalo i lame,o glumi da i ne pricam,pa rekoh da pitam za neko NEpristrasno misljenje o ovoj seriji,kao neko ko je odrastao na dosijeu x i tvin piksu,a nastavio sa lost-om i fringe-om,a kome je jedinica mjere za humor the office UK,sta mislite mogu li se uklopit odje???

ja ih i sad obozavam...Mislim da je vecina odgledala Dosije X,Twin Piks....Ja jesam i obozavala sam ove serije...Sve je stvar ukusa,ja ti savetujem da odgledas seriju i da nam kazes tvoje misljenje...Ja licno mislim da je serija fantasticna![]()

Pozdravi ga sledeci put kad se vidite u dalekoj zemlji snova.
On, Cuddy i tako to
Ne... Kada ce vec taj septembar?