serija "DR. HOUSE"

Ma, čika Frojdu bi se osušila usta od silne priče :lol:

p.s. dugo te nisam videla :)

Nisam odgledala poslednju sezonu pa se ne ukljucujem u diskusiju, samo vas posmatram;)
Ne smem da se upustam u taj rizik, jer inace propasce mi svi ispiti, kad sednem da gledam Hausa nista drugo ne radim:aha: A i malo udaram sama sebi po ceznji:lol:

Nismo pričali o seriji uopšte

Ohohoho:per: A ne bi podelila sa nama (socne) detalje?:mrgreen:

dobavio sam,doduse rmvb komplet ove serije,isplati li se gubit vrijeme???trenutno sam na po sezone supernaturala i nije mi nesto,cak mi je pomalo i lame,o glumi da i ne pricam,pa rekoh da pitam za neko NEpristrasno misljenje o ovoj seriji,kao neko ko je odrastao na dosijeu x i tvin piksu,a nastavio sa lost-om i fringe-om,a kome je jedinica mjere za humor the office UK,sta mislite mogu li se uklopit odje???

dobavio sam,doduse rmvb komplet ove serije,isplati li se gubit vrijeme???trenutno sam na po sezone supernaturala i nije mi nesto,cak mi je pomalo i lame,o glumi da i ne pricam,pa rekoh da pitam za neko NEpristrasno misljenje o ovoj seriji,kao neko ko je odrastao na dosijeu x i tvin piksu,a nastavio sa lost-om i fringe-om,a kome je jedinica mjere za humor the office UK,sta mislite mogu li se uklopit odje???

Mislim da je vecina odgledala Dosije X,Twin Piks....Ja jesam i obozavala sam ove serije...Sve je stvar ukusa,ja ti savetujem da odgledas seriju i da nam kazes tvoje misljenje...Ja licno mislim da je serija fantasticna :D

Mislim da je vecina odgledala Dosije X,Twin Piks....Ja jesam i obozavala sam ove serije...Sve je stvar ukusa,ja ti savetujem da odgledas seriju i da nam kazes tvoje misljenje...Ja licno mislim da je serija fantasticna :D
ja ih i sad obozavam... :mrgreen:
svi hvale hausa,pa rekoh u nedostatku video materijala i ovih pauza da je uzmem,crnjak mi je bio skidat svih 5s. pa mi je brat donese,los je kvalitet snimka,ali ako mi se svidi mozda cu skinut dvd ili hdtv rip.aj vidjecu da se bacim na makar prvih par ep.jer stvarno nemam kad ovih dana.tnx za odgovor! ;)
@Bufalo Bil
Pogotovu za one koji vole Hju Lorija
kad ga se samo sjetim iz crne guje... :hahaha:

Mene medicina uopšte ne zanima, potpuno mi je u drugom planu, kao enterijer u seriji :lol:

Ono što volim jesu dijalozi i glavni lik. Naravno, Hjui.... :D
Da on ne glumi House-a, ne znam, nisam sigurna da bih gledala seriju....

Ma serija je otkacena 1000% posto. Namenjena je prvenstveno razonodi, mada ja vrlo cesto sedim na ivici stolice (i skacem na neke provale) od napetosti sta ce sledece biti (mada zaista prilicno opustena serijica). Dakle ko zeli odmor - House je pravi izbor. Mada ja mrzim Lost pa mene ne treba slusati :D ali zato twin piks ummm, odlicna serija takodje.

Bas ste se lepo ispricali. Ja nikad nisam sanjala Hjua, niti bilo kog drugog glumca, as far as i remmember :( Pozdravi ga sledeci put kad se vidite u dalekoj zemlji snova.

Ja sam sanjala House-a, josh dok je treca sezona bila u toku. Nishta posebno, sve je bilo vezano za njegovu okolinu, ja sam samo bila nemi posmatrach, mada su mi se u tom snu otkrile neke stvari koje ce kulminirati u petom serijalu :) On, Cuddy i tako to :D

Kada ce mi rodjendan? :) Ne... Kada ce vec taj septembar? :D

Back