Сергије Лавров сутра(16.06) у посети Србији!

Оснивања "Русија данас" на српском језику

• Подржавам , слободарска телевизија

• Против, Руси се петљају у политику

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Сергеј Лавров сутра у посети Србији

9RIAN_02446528.HR.jpg
© Photo: RIA Novosti/Рамиль Ситдиков

Министар спољних послова Руске Федерације ће 16. јуна посетити Србију.

Сергеј Лавров ће се састати са председником Србије Томиславом Николићем, председником владе Србије Александром Вучићем, а одржаће и преговоре са својим колегом министром спољних послова Ивицом Дачићем.

У руском спољнополитичком ресору кажу да ће посебна пажња бити посвећена проширењу политичке узајамне сарадње предвиђене Декларацијом о стратешком партнерству између Русије и Србије, која је потписана према резултатима сусрета на највишем нивоу у Сочију 24. маја. 2013.
У Министарству спољних послова Русије рачунају на „садржајну размену мишљења о актуелним међународним питањима, укључујући проблеме са којима се суочава Европа и ситуацију на Балкану.

Како ли ће друг АВ сутра покушати да фолира баш ме занима ??? :think::think::think:

dolazi Lavrov da preslisa Vucica sta je naucio kod Angele. takodje da malo propita sta je mislio pod onim oko pitanja Ukrajine i Krima, da podrzava stavove EU. jer narod u srbiji ne podrzava stavove EU nego pravoslavnu Rusiju.

videcemo i da li ce Vucic konacno da se javno zahvali Rusiji kako dolikuje, a oko pomoci tokom vanredne situacije u Srbiji jer to svakako zasluzuju, u najmanju ruku.

9RIAN_02446528.HR.jpg

Сергеј Лавров ће се састати са председником Србије Томиславом Николићем, председником владе Србије Александром Вучићем, а одржаће и преговоре са својим колегом министром спољних послова Ивицом Дачићем.

У руском спољнополитичком ресору кажу да ће посебна пажња бити посвећена проширењу политичке узајамне сарадње предвиђене Декларацијом о стратешком партнерству између Русије и Србије, која је потписана према резултатима сусрета на највишем нивоу у Сочију 24. маја. 2013.
У Министарству спољних послова Русије рачунају на „садржајну размену мишљења о актуелним међународним питањима, укључујући проблеме са којима се суочава Европа и ситуацију на Балкану.

Како ли ће друг АВ сутра покушати да фолира баш ме занима ??? :think::think::think:

:sad2::sad2::sad2::rida::rida::rida::rida:

EU nema alterantivu,Srbiji je mesto uz EU,a nekoj tamo divljackoj i raspaloj Rusiji.........................

Боље бити руски пријатељ, него амерички роб.

Или сам ја глуп, па не разумем амерички савет: Боље попити једно вруће отровано пиво након америчких санкција и бомбардовања, него три 'ладна након руског гашења шумских пожара, чишћења земље од америчких бомби и спасавања људи од поплава.

Или сам ја глуп, па не разумем амерички савет: Боље попити једно вруће отровано пиво након америчких санкција и бомбардовања, него три 'ладна након руског гашења шумских пожара, чишћења земље од америчких бомби и спасавања људи од поплава.

kakav prijatelj, pa mislis da Rusi ne vide sta rade vlasti u Beogradu? ako mi ne znamo sta su potpisivali i tajno dogovarali po inostranstvu, Rusi sigurno imaju te informacije.

treba pazljivo slusati sta ce Lavrov da prica, ali sam siguran da ce biti kritike i kritike pa jos kritike.

- - - - - - - - - -

uostalom kad se vide javne reakcije ambasadora Cepurina i nekoliko poslednjih javnih i cak ostrih izjava, vidi se i stav Rusije i nezadovoljstvo situacijom na terenu.

kakav prijatelj, pa mislis da Rusi ne vide sta rade vlasti u Beogradu? ako mi ne znamo sta su potpisivali i tajno dogovarali po inostranstvu, Rusi sigurno imaju te informacije.

treba pazljivo slusati sta ce Lavrov da prica, ali sam siguran da ce biti kritike i kritike pa jos kritike.

Ја написао "боље бити", а не да јесмо. Добронамерна критика, критика и само критика је пожељна, и од неког ко зна, зна и само зна треба учити, учити и само учити :)

E i to me bas zabole.

- - - - - - - - - -

Sram te bilo!

@ tema

Rusija nam stalno salje pozive (na urazumljenje), ali mi to nikako da prihvatimo, "letimo" za EU koja nas i nece i samo zavarava.

Bolje da letimo i za Somaliju, nego za Putinov drzavni Kartel.

- - - - - - - - - -

Bolje biti zrtva americkog silovanja, nego ruska zena u koju je zaljubljen.

:sad2::sad2::sad2::rida::rida::rida::rida:

EU nema alterantivu,Srbiji je mesto uz EU,a nekoj tamo divljackoj i raspaloj Rusiji.........................

Тако је. Ми нећемо развој, стабилност, јаку државу. Желимо крах остатка економије, нестабилност, криминал, нестанак државе. Ако ЕУ иде у провалију и ми хоћемо са њима. Све за ЕУ, једну и једину - заједно у нестанак!

9RIAN_02446528.HR.jpg

Заболе ме.

Тако је. Ми нећемо развој, стабилност, јаку државу. Желимо крах остатка економије, нестабилност, криминал, нестанак државе. Ако ЕУ иде у провалију и ми хоћемо са њима. Све за ЕУ, једну и једину - заједно у нестанак!

EU NEMA ALTERNATIVU

:mrgreen:

Још од прије Карађорђа полажемо овај испит и никако да га положимо... Тврдимо пазар, мало хоћемо једнима, мало другима, а онда се и једни и други наљуте на нас и онда добијемо по ушима. Дај да једном одаберемо страну и у ПМ... Ја сам за горе-десно...

Back