Serbia Open

Krajinovic je zabelezio svoju prvu ATP pobedu protiv Donskoja 2:1 (5:7 7:6 6:1) i u 2. kolu ce igrati protiv boljeg iz meca Zebalos - Polanski, posto je Tipsarevic otkazao zbog bolesti.

Sad se igra Zebalos-Polanski

Trenutno polanski ima set prednosti.A sta se desilo sa Tipsarevicem?Troicki je sinoc sjajno igrao i zabelezio prvu pobedu na ovogodisnjem Serbia Open=u.Dosta dobra igra.U oba seta je bio bolji, cak je drugi set dobio sa 6:0.Raspolozen i agresivan.Servis(tamo vamo).Ali je winere kidao.

ovaj đoković junior je za mene prava kretenčina koja treba ide na časove ponašanja.
tako je isto pretprošle godine na nekom turniru u mom gradu glumio megazvezdu,
kasnio na izlazak sa pauze i te fore, urlao na klince što skupljaju lopte itd.
mamlaz običan.
i bio je na kraju šesti na turniru, neki klinac koji se tad bavio tenisom tek 6 meseci ga omlatio k'o beba zvečku. :))))

ovaj đoković junior je za mene prava kretenčina koja treba ide na časove ponašanja.
tako je isto pretprošle godine na nekom turniru u mom gradu glumio megazvezdu,
kasnio na izlazak sa pauze i te fore, urlao na klince što skupljaju lopte itd.
mamlaz običan.
i bio je na kraju šesti na turniru, neki klinac koji se tad bavio tenisom tek 6 meseci ga omlatio k'o beba zvečku. :))))

Nemoj tako, ipak je to Noletov batica :) Ne, ja uopste nisam obracao paznju na to.Klinac tek treba da udje u svet tenisa, nije mu lako.Neiskusan je i dosta mlad.Karijera tek pocinje, videcemo kako ce napredovati

Nemoj tako, ipak je to Noletov batica :) Ne, ja uopste nisam obracao paznju na to.Klinac tek treba da udje u svet tenisa, nije mu lako.Neiskusan je i dosta mlad.Karijera tek pocinje, videcemo kako ce napredovati

briga me što je noletov batica,
nole je za njega gospodin čovek.
biti dobar sportista ne znači samo imati dobre rezultate, već se sportski i ponašati.

Vlasnik najpoznatije svetske teniske akademije Nik Bolitijeri izjavio je danas, po dolasku u Beograd na ATP turnir "Serbia Open", da će učiniti sve kako bi pomogao razvoju talenata u našoj zemlji.

"Akademija će pomoći Srbiji da nastavi da ide uzlaznom linijom, koju su trasirali asovi kao što su Novak Đoković, Ana Ivanović i Jelena Janković", izjavio je Bolitijeri na konferenciji za novinare u SRC Milan Gale Muškatirović.
On je izrazio divljenje "zbog ogromnog sportskog potencijala" kojim raspolaže Srbija.
"Neobično je za zemlju vase veličine da ima toliki broj talentovanih sportista. Rezultati vaših tenisera i sportista govore više od reči", istakao je Bolitijeri i dodao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da još više podstakne razvoj talenata kod nas.

Bolitijeri je istakao ulogu porodice Đoković, koja je, prema njegovim rečima, "svojom pozitivnom energijom pokrenula čitavu zemlju".
"Počastvovan sam što sam, na neki način, deo porodice Đoković, koja je toliko mnogo učinila na promociji tenisa u vašoj zemlji", izjavio je po mnogima najveći trener današnjice, stručnjak koji je stvorio više od 20 vrhunskih svetskih tenisera.

Bolitijeri je posebno pohvalio napredak Filipa Krajinovića, za koga je rekao da ga podseća na jednog od najvećih teniskih asova svih vremena, Amerikanca Andrea Agasija.
"Krajinović ima jak teniski karakter i pobednički mentalitet, što je kod tenisera najvažnije. Tehnika mu je na visokom nivou, a još samo nedostaje da stekne iskustvo i budućnost je njegova", poručio je Bolitijeri.
Čuveni američki stručnjak je ocenio da se i u Marku Đokoviću krije veliki talenat.
"Neophodno je da Marko nauči da gubi, odnosno da shvati da poraz nije neuspeh, već normalni deo razvoja sportiste", istakao je Bolitijeri i precizirao da će 19. godišnji mlađi brat Novaka Đokovića tek tada moći da ostvari svoj veliki talenat.
"Izgleda da su svi Đokovići nasledili talenta od majke", našalio se Bolitijeri.
Otac našeg najboljeg tenisera Srđan Đoković potvrdio je da će uskoro biti uspostavljena tešnja saradnja sa Akademijom Nika Bolitijerija.

"Ovaj teniski kompleks na Dorćolu biće jedno od isturtenih odeljenja Bolitijerijeve akademije u kojem će talentovani dečaci i devojčice moći da uče od njihovih trenera", izjavio je Đoković.

a i sladak je krajinović.....gledala sam ga protiv onog rusa u utorak, mislim sa tribina sam ga gledala, i dečko ume da privuče pažnju....nema šta.
p.s. nervira me na samom kompleksu onaj glupi spomenik đokoviću...em je kič, em je bre neukusno sinu za života dizati spomenik...tipično đokovićevski....tereni su odlični, baš je dobra šljaka.

a i sladak je krajinović.....gledala sam ga protiv onog rusa u utorak, mislim sa tribina sam ga gledala, i dečko ume da privuče pažnju....nema šta.
p.s. nervira me na samom kompleksu onaj glupi spomenik đokoviću...em je kič, em je bre neukusno sinu za života dizati spomenik...tipično đokovićevski....tereni su odlični, baš je dobra šljaka.

Na dobroj sljaci, i Krajinovic mora dobro da sljaka

Ima spomenik?
:rotf::rotf:

Djokovic Zelimo da Srbija open preraste u seriju 500 ili 1.000...

• Turnir "Srbija open" odrzace se od 23. aprila do 1. maja treci put zaredom na terenima Teniskog centra "Novak" uz ucesce 28 igraca iz glavnog zreba i 32 iz kvalifikacija.

34837_serbop_f.jpg

Prvi nosilac na turniru iz kategorije 250 (nagradni fond 416.560 evra) je srpski reprezentativac Novak Đoković, a ljubitelji tenisa na Dorćolu će moći da vide i Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Špance Giljerma Garsiju Lopeza, Alberta Montanjesa, Felisijana Lopeza, Marsela Granoljersa, Argentinca Huana Monaka, Amerikanca Džona Iznera, Čileanca Fernanda Gonzalesa, Somdeva Devermana iz Indije...
"Nadam se da ćemo ove sezone pokazati svetu da smo sve bolji.
Želimo da bude što više ljudi i da to bude praznik za građane Beograda i cele Srbije.
Dobili smo pomoć od grada od 10 miliona dinara i to, zaista, mnogo znači.

Nadam se da ćemo pratiti uspehe Novaka Đokovića i ostalih srpskih tenisera i da ćemo uskoro imati turnir serije 500 i 1.000", rekao je direktor turnira Goran Đoković.
Prvi pobednik Srbija opena bio je Novak Đoković, a prošle godine trijumfovao je Amerikanac Sem Kveri, koji ove sezone neće braniti trofej.

news_44343.jpg

Ulaz na teniski kompleks i mečeve kvalifikacija je slobodan, dok cene karata za mečeve od prvog kola do četvrfinala iznose 900 dinara (dnevni termin) i 1.300 (večernji).

Ulaznice za polufinala su 2.200 dinara, a za finale 3.300. Komplet za ceo turnir staje 13.200 dinara.

Back