UltimaN
Aktivan član
- Poruka
- 1.741
A koliko su karte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Krajinovic je zabelezio svoju prvu ATP pobedu protiv Donskoja 2:1 (5:7 7:6 6:1) i u 2. kolu ce igrati protiv boljeg iz meca Zebalos - Polanski, posto je Tipsarevic otkazao zbog bolesti.
)))ovaj đoković junior je za mene prava kretenčina koja treba ide na časove ponašanja.
tako je isto pretprošle godine na nekom turniru u mom gradu glumio megazvezdu,
kasnio na izlazak sa pauze i te fore, urlao na klince što skupljaju lopte itd.
mamlaz običan.
i bio je na kraju šesti na turniru, neki klinac koji se tad bavio tenisom tek 6 meseci ga omlatio k'o beba zvečku.)))
Ne, ja uopste nisam obracao paznju na to.Klinac tek treba da udje u svet tenisa, nije mu lako.Neiskusan je i dosta mlad.Karijera tek pocinje, videcemo kako ce napredovatiNemoj tako, ipak je to Noletov baticaNe, ja uopste nisam obracao paznju na to.Klinac tek treba da udje u svet tenisa, nije mu lako.Neiskusan je i dosta mlad.Karijera tek pocinje, videcemo kako ce napredovati
briga me što je noletov batica,
nole je za njega gospodin čovek.
biti dobar sportista ne znači samo imati dobre rezultate, već se sportski i ponašati.

Jel ti planiras da na svako temi na tenisu napises po nesto, vidim lepo si krenuo veceras

Krajinovicj izgubio prvi set 6-1 od Querria
a i sladak je krajinović.....gledala sam ga protiv onog rusa u utorak, mislim sa tribina sam ga gledala, i dečko ume da privuče pažnju....nema šta.
p.s. nervira me na samom kompleksu onaj glupi spomenik đokoviću...em je kič, em je bre neukusno sinu za života dizati spomenik...tipično đokovićevski....tereni su odlični, baš je dobra šljaka.
a i sladak je krajinović.....gledala sam ga protiv onog rusa u utorak, mislim sa tribina sam ga gledala, i dečko ume da privuče pažnju....nema šta.
p.s. nervira me na samom kompleksu onaj glupi spomenik đokoviću...em je kič, em je bre neukusno sinu za života dizati spomenik...tipično đokovićevski....tereni su odlični, baš je dobra šljaka.