Seranovi

Да било ко од модератора прати ову тему ти би ОБАВЕЗНО МОРАО ДА БУДЕШ БАНОВАН!!!
Глумиш неког опасног момка а уствари си обична будала.Иди лечи комплексе на неком другом месту!!!

П.С.Извињавам се за офф топик,али стварно нисам могао а да не одговорим овом морону што вређа кога стигне.
Hehehehehe santi nisi se javljao 1000god i odma si pametno rekao
zar se tako sa devojkom razgovara aaa?:rtfm:

Bosko kako mozes devojci to da kazes? Nisi mi jasan nikako. Dodjes nadrndan i svadjas se sa svima. Govoris da svi imaju 12 godina itd.
Opusti se malo, pricamo o seriji. Mi smo se ovde raspravljali x puta ali se ne vredjamo.

Ako bas hoces da znas 18. Ti nemas vise od 15, mogu da se kladim. :hahaha:

Omg! Ti 18?:eek:
Ne bih ti dao ni priblizno toliko...:confused:

P.S. Ej, ljudi ---->
im43kx.gif

Poslednja izmena:
Bosko kako mozes devojci to da kazes? Nisi mi jasan nikako. Dodjes nadrndan i svadjas se sa svima. Govoris da svi imaju 12 godina itd.
Opusti se malo, pricamo o seriji. Mi smo se ovde raspravljali x puta ali se ne vredjamo.

ne sme jekanu niko da dira! ;) :*

reč za mat757

i daj da razmenimo msn adrese pa da se dogovorimo ko ljudi...

P.S. asdfghjkl,dodji na msn!
:cmok2:

zju sad kad se vratim tamo negde na pedesetu,sezdesetu stranu..... i vidim sta se sve pisalo,nostalgija. :D jel zna neko gde je amza i chico del ado,gde je kibo?

a opet sam zaboravio a imao sam napisano,u kom kraju se bese nalazi studio gde je snimana serija?nesto kao Vavilacion,tako nesto ne mogu da se setim,pominjali smo to na nekih 20 strana u nazad?

Poslednja izmena:
zju sad kad se vratim tamo negde na pedesetu,sezdesetu stranu..... i vidim sta se sve pisalo,nostalgija. :D jel zna neko gde je amza i chico del ado,gde je kibo?

Ne znam gde su. Ja se tad jos nisam bila ni ukljucila. Dobro kazes, bas nostalgija...

a opet sam zaboravio a imao sam napisano,u kom kraju se bese nalazi studio gde je snimana serija?nesto kao Vavilacion,tako nesto ne mogu da se setim,pominjali smo to na nekih 20 strana u nazad?

Villaviciosa de Odon.

to sam ja,samo sto sam skinuo mister bina sa avatara ;)

E er zna neko gde je shpageta?

Jedva čekam s"J"utra uveče...Seranovi su naJJJJJJJači!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni ništa ne smeta da gledam sa Selijom,yes da je odvratna,al rimemberuyte da ona josh ne zna da da je Diego udovac u crnom...

A ovo za 7.Avgust i 16.Mart...hmmmm....kakva glupost...Isto i ono za godine,što sam naveo u mom prvom postu,da Dijego može da bude rođen i 1959.,1960.,1961.i 1962.jer na to ukazuju podaci koje smo dobili,a Fiti je onda rođen 1964.jer je 2004.slavio 40.rođendan...A Santi sad ima 45 godina,znači on je ili 1962.ili 1963.,a nosili majce "Generacija 50tih",a niko nije rođen 1950ih(možda eventualno Dijego ali samo u kasnom novembru ili tokom celog decembra)...:)

image_23642005.jpg

Car_crash_2.jpg

Jadnicin auto je potpuno smrskan...Bio je to 17.Septembar 2007.

Evo je reportaža jednog novinara CNN Plus(Španske vesti)...

Translated to English

Her car were destroyed in very dangerous accident.She died a few minutes after crash,because the other car crashed to her hood and her body was dropped down from the first chair in the car.Body was discovered 30 minutes after.The other driver also died,because his car fell from the road and his body was dropped on the land.Before that his head is dangerously damaged and he died a few hours later of the damage that he felt.That was on September 17 and her funeral was on September 20 2007,where she is cremated.Drivers funeral is on September 22 2007.

Back