<<BluE>>
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
POSTAVIO SAM PITANJE.
KAD DOLAZI SELIJA???
KAD DOLAZI SELIJA???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, mene to ne zanima.Da.
Samo ti pisi tako na drugim pod forumima, pa ces da vidis kako se dobijaju poeni ili cak ban. Pricam iz iskustva, nisam mislio nista lose.
I bilo bi dobro da procitas "Pravila krstarice".![]()
Ne, mene to ne zanima.
A koliko vidim david te nije poslusao.![]()
Koliko ja znam, kada neko pishe velikim slowima to znachi da se dere ili wiche...![]()
Bas si debil sto se ljutis.![]()
.........
Ja bih rekla da si mi rekao.
ma whatever
Nisam tebi nista licno rekao, rekao sam da me je briga ako tebe "to" ne zanima...![]()
1. Dijego se budi, sve je sanjao, sve pocinje ispocetka, od dana kad se vencao sa Lusijom.Kako mi je tuzno bilo ,kad su pricali u kuhinji,i kad su Karmen i Tete rekle da bi Lusija volela da pare potrose za bar....i kad je onaj iz agencije dosao sa polisom.....
imam 2 pitanja
1.ako znate,kako se zavrsavaju Seranovi...tj.sta se desava u poslednjoj epozodi....?
2.Kad Su odlazi iz serije?
Lusija ce da vaskrsne i sve se srecno zavrsavaKako mi je tuzno bilo ,kad su pricali u kuhinji,i kad su Karmen i Tete rekle da bi Lusija volela da pare potrose za bar....i kad je onaj iz agencije dosao sa polisom.....
imam 2 pitanja
1.ako znate,kako se zavrsavaju Seranovi...tj.sta se desava u poslednjoj epozodi....?
2.Kad Su odlazi iz serije?
Kako mi je drago sto su povratili bar
Awww dosao je i Markosdoduse nije mi vise sladak kao pre,ali nije ni za bacanje
Mrzim Selijunedostaje mi Lusijaaa
![]()
Kad je repriza jucerasnje epizode???????? :?
Meni je u swemu tome bash zao Raula...i nedostaje mi Lusija....Jel ce beshe posle ta kagfana da bude pola Dijegova i Santijewa,pola Hose Luisowa?![]()
da,sad je kafana pola Dijegova i Santijeva,pola Hose Luisova.
jel si ti amza![]()