Адриан
Ističe se
- Poruka
- 2.767
A ova Coni je nevidjena carica!!!
) Najjace je kad je drzala obe bebe u ruci u taverni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj njega da krivis. Tema je odavno otisla u tri lepe...![]()
Mislim da je ovaj David zasluzio ban na recimo nedelju dana ako postoji ta opcija.Zbog njega je tema otisla u *****.Bas mi je drago sto je Marcos bio ove dve epizode.Bile su bas super.
Zato sto saljes veliki broj poruka...Sto sam to zasluzio?![]()
Zato sto saljes veliki broj poruka...![]()
Nemoj njega da krivis. Tema je odavno otisla u tri lepe...![]()
Nemojte samo da pričate kako tema propada,već nastavite da pišete i redovno je posećujte...
Bila je zextra jučerašnja epizoda,a?"Daćeš mi jedno pivo koje neću moći da odbijem"
Pa tebe prvog nema...E BRAVO objasnio si
Malo cesce dolazite a ne ono dodjem jednom u mesec dana i napisem "jao ja cu stalno dolaziti na ovu temu obozavam seranove bla bla..."i davidu svaka cast malo krsi pravila al je redovan
Pozvao bih sve clanove da cesce dolaze i da pisu pod cesce ne mislim da visite na forumu ali ono...![]()
E BRAVO objasnio si
Malo cesce dolazite a ne ono dodjem jednom u mesec dana i napisem "jao ja cu stalno dolaziti na ovu temu obozavam seranove bla bla..."i davidu svaka cast malo krsi pravila al je redovan
Pozvao bih sve clanove da cesce dolaze i da pisu pod cesce ne mislim da visite na forumu ali ono...![]()
E pa, ja mislim da je kvalitet onoga sto napisemo bitiniji od kvantiteta...
Ali dobro, ocigledno se razlikujemo u misljenjima...
Pa tebe prvog nema...![]()
Takodjeno coment
tema:ep. je super najaci je koljac ili ti deraca frizure su im VRH
Ps:Izvinite zbog posta za postom neznam kako da duplo quotujem![]()
Ljudi, zna li neko sta se desava sa glumcima trenutno?
Sta da okacim na sajt...
Sve je nekako zamrlo u poslednje vreme?
Selija valjda dolazi 116. epizodi - Algo pasa con Celia[/QUOT
Selija dolazi u 112 epiz."Ja sam koala" se zove.............
E BRAVO objasnio si