Seranovi

Mislim da je ovaj David zasluzio ban na recimo nedelju dana ako postoji ta opcija.Zbog njega je tema otisla u *****.Bas mi je drago sto je Marcos bio ove dve epizode.Bile su bas super.

Davide, najozbiljnije, prestani vise da spamujes tj. da pises post za postom! Koristi opciju
edit.gif

Pesma je Santa Justa Klan - Ke te pires :)

Nemoj njega da krivis. Tema je odavno otisla u tri lepe... :(

Na zalost, moram i ja da se slozim sa tobom.:( Mozda bih ja upotrebila neke druge reci, ali smisao bi bio isti. Pa da li je moguce da na nekoliko strana treba da se raspravlja o tome kakve noge ima Tete??!! I kakve to veze ima sa serijom? Lik je bas onakav kakvim su ga zamislili scenaristi i to je tako. Osim toga, poenta i jeste u tome sto su likovi u seriji obicni ljudi - ni lepotani, ni manekenke, ni misicavi... jednostavno obicni, onakvi kakvi ljudi uglavnom i jesu. Pa, zato nam se ova serija i svidja. Bar ja mislim da je u tome tajna sto je gledaju svi uzrasti...

Nemojte samo da pričate kako tema propada,već nastavite da pišete i redovno je posećujte...

Bila je zextra jučerašnja epizoda,a?"Daćeš mi jedno pivo koje neću moći da odbijem"

Nemojte samo da pričate kako tema propada,već nastavite da pišete i redovno je posećujte...

Bila je zextra jučerašnja epizoda,a?"Daćeš mi jedno pivo koje neću moći da odbijem"

E BRAVO objasnio si:worth::worth:
Malo cesce dolazite a ne ono dodjem jednom u mesec dana i napisem "jao ja cu stalno dolaziti na ovu temu obozavam seranove bla bla...":dash:i davidu svaka cast malo krsi pravila al je redovan:super:

Pozvao bih sve clanove da cesce dolaze i da pisu pod cesce ne mislim da visite na forumu ali ono...:per:

Malo cesce dolazite a ne ono dodjem jednom u mesec dana i napisem "jao ja cu stalno dolaziti na ovu temu obozavam seranove bla bla...":dash:i davidu svaka cast malo krsi pravila al je redovan:super:

Pozvao bih sve clanove da cesce dolaze i da pisu pod cesce ne mislim da visite na forumu ali ono...:per:
Pa tebe prvog nema... :mrgreen:

E pa, ja mislim da je kvalitet onoga sto napisemo bitiniji od kvantiteta... :rtfm:
Ali dobro, ocigledno se razlikujemo u misljenjima...

Veceras je bila jedna od najboljih koje sam gledao,baš zextra...

Najjači je na kraju Risto,i koljač...Dijega upropastio onaj Manolo,jadan čovek...

Er neko zapamtio kako se zove sudija?

Ja sam zapamtio da je ovaj neki Hose Bake Mesa,na tu foru...

E pa, ja mislim da je kvalitet onoga sto napisemo bitiniji od kvantiteta... :rtfm:
Ali dobro, ocigledno se razlikujemo u misljenjima...

Nemoj pogrsno da me shvatis slazem se ali netreba dramiti jaoooo tema propada nego se treba potruditi i nesto uraditi da opstane npr.neopravdavam ja davida sto pise post za postom ali ceni sto posecuje temu vrlo cesto. Lako je pricati tema propada zbog ovoga ili onoga nego treba nesto uraditi po tom pitanju

Nemoj odma da zakljucujes da su nam misljenja razlicita i da kvalitet nije bitniji od kvantiteta ja samo kazem da se treba i potruditi da tema opstane a ne biti lazni patriota(nikog ne optuzujem) i u jednom postu reci uvek cu biti tu pa obozavam seranove a onda u sledecem tema propada itd. itd.:cool::lol:

E frizure su bile najjace, prvo raulu iskidao sam se, a fiti ono fora ko neki ludak bolje onakvu frizuru uvek da ima lepse mu stoji, a santi kad je obuko onaj kostim i onu masku. Bice extra sledeca epizoda, ono kada maknu onu sliku OCA i stave nekog tamo fora repera, a bogami tete u sledecoj epizodi malo ce da se razgoliti, u poslednje vreme dosta je forsiraju :mrgreen:
Meni prija, jeste da ne volite da pricate o tete i njenim nogama, ali ja mislim da smo svakog glumca obradili od glave do pete, moramo sad malo nju kad nema eve, lusije, mada Joli kako je krenula smrsace ona :mrgreen: ali ja kazem da tete ima malo krive noge primecuje se ali ja mislim da kako raste da se manje primecuje :mrgreen::mrgreen:

Ljudi, zna li neko sta se desava sa glumcima trenutno?
Sta da okacim na sajt...

Sve je nekako zamrlo u poslednje vreme?

Pa nema nista novo barem ja koliko znam, to wapa uglavnom zna ona prati s vremena na vreme pa kaze. Da bas je dosadno nema sta da se prica, tema je vise shklj, ali eto tete je tu :mrgreen: ona nas malo razveseli i tako.

Ja posecujem;)

Back