Seranovi

Dobro, mozhda necje odmah da repriziraju, ali za godinu,dve mogli bi da ponove :)
taman dok malo zaboravimo..

У потпуности се слажем са тобом. И ја мислим да ће је репризирати за једно годину,две,јер много би било да је пусте четврти пут и то без паузе( нерачунајући прошло лето). К'о што кажеш ти,таман док мало заборавимо...

Fran Perea sa novom devojkom (ne znam koja mu je ta posto bas ne pratim njegov ljubavni zivot, ali zar nije pre neko vreme bio sa jednom plavusom?)

00_fran_galeria_landscape.jpg

Pa najnovije su vecj bile (8. sezona),al bicje opet..:)
novijih od njih nema.. nazhalost..:(

Mislila sam skroz nove,da snime devetu sezonu.....Da vrate Lusiju,Markosa i Kandelu,da Dijego pokusa da promeni san...Moze da snimi bar jos 40-50 epizoda ako tele5 hoce...Cula sam da nece vise da snimaju zbog pada gledanosti,ali sam ja sigurna da bi mnogi gledali!

Serija je zakon!

Inače,ima par stvari koje se na slažu(vrlo sam sitničav).

-2003.kada serija počinje Dijego ima 41 godinu,znači on je rođen ili 1961.ili 1962.(1961.jer je možda rođen u decembru).Znači on je rođen 60tih,a ipak je na kuglanju nosio majcu "Generacija 50tih."Takođe,u 100.epizodi "Mostovi okruga Alkarija"u majčinom dnevniku 24.marta 1959.ona je trudna.To je ne moguće,da bude trudna dve ili više godina.
-2004.Fiti je napunio 40.godinu,znači on je rođen 1964.,znači i Dijego i Fiti su nosili majce "Generacije 50tih",a samo Santi je rođen 50tih,pošto se u majčinom dnevniku navodi kako se mučio oko domaćeg dok je ona bila trudna,znači 1959.
-E,da baka Karmen je jednom prilikom izjavila da nema više ćerki,a u 143.epizodi dolazi upravo razvedena Lusijina sestra.Mada ovo može biti realno,da ih je baba lagala,ili je to bio problem u braku...

Ima još par ispada,ali serija je zakon zakona!Nikad bolja!

dobro zapazash...:)Ima mnogo takwih slucaja u Seranowima... bilo je i sa Coninim sinom...Waljda reziseri misle da necemo da primetimo...:):):)
p.S. Zivnuo forum...:ok::ok::ok::super::super::):D

Sad sam gledao tomas falsas, i riknuo sam od smeha. . . Koliko je njima bilo dobro na snimanju. . . Tek se tu vidi koliko je bilo improvizacije, i kako su to dobri glumci. . .

Punto Y Aparte :
Yo, dispuesto a enredar me vuelvo a colgar en las ramas del pasado,
tu cansada de hablar restauras tu parte sin mis manos.
De las mil, formas de acabar vinimos a dar con la que hizo más daño,
mil heridas quizá, quizás algún día las cerramos.
Perdona si al soñar, te pedía demasiado niña, el frío una vez más me pillo desabrigado.

Para no quemarte punto y aparte para poder verte sin agobiarme
no tratare de buscarte ya no habrá segunda parte.
Para no quemarte punto y aparte para que me veas sin agobiarte
no trataré de buscarte y es mejor punto y aparte.

Yo, que no puedo andar, vuelvo a caminar, por las huellas del pasado,
Tu, dispuesta a enredar, descubres tu cuerpo, sin mis manos.
de las mil maneras de huir, has vuelto a elegir, la que negabas tanto,
tonto fui al insistir pague los errores…
el frío una vez más, me pillo desabrigado, perdón si al despertar, te quería a mi lado.

Por no quemar, por no sufrir, mejor dejarlo, que seguir así.

Yo, que no puedo andar, vuelvo a caminar, por las huellas del pasado,
tu, cansada de hablar, dispuesta a enredar...

Back