Seranovi

su i mene sad nervira
a za manua neznam bas bio mi je OK kad je pricao sa giljeom o muskom kodeksu:)i kad ih je za doruckom pitao giljea:oces da igramo igrice kura:oces da se igramo i tako to

posle ce me iznervirati sto se smuva sa afri

Zna li neko nesto vise glumici sto glumi najstariju sestru?

Veronika Sančez
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага
Veronika Sančez Kalderon (шп. Verónica Sánchez Calderón; Sevilja, 1.jul 1977) je španska glumica.

Садржај [сакриј]
1 Biografija
2 Karijera
2.1 Filmovi
2.2 Televizija
2.3 Pozorište
3 Nagrade

Biografija [уреди]
Sevilju je napustila zbog studija u Madridu na Fakultetu Dramskih Umetnosti.Tokom studija imala je nekoliko sporednih uloga u manjim pozorišnim predstavama, među kojima je i uloga u jednoj predstavi rađenoj po romanu Federika Garsije Lorke.

Karijera [уреди]
Prvi put se pojavila na velikom platnu u filmu “Al sur de Granada” (Južno od Granade), u kome je tumačila glavnu ulogu. U ovom filmu se takođe pojavljuje i Antonio Resines, koji će zajedno sa njom glumiti u seriji “Seranovi”(шп. "Los Serrano"). Nakon ovog filma usledila je uloga Eve u TV seriji Seranovi(шп. "Los Serrano"). Uloga u toj seriji joj je donela najveću popularnost. Tokom serije i nakon što je napustila, Veronika je radila na nekoliko filmova.Tokom 2006. radila je drugu seriju u karijeri - “Genesis, enla mente del asesino”, gde je glumila u prvoj sezoni, odnosno u 9 epizoda. Serija je bila poprilično zapažena u Španiji. 2006. je takođe snimila film “Mia Sarah”, koji je bio najavljivan kao začetnik novog pravca u španskoj kinematografiji. Film je postigao solidan komercijalni uspeh, ali je opšti utisak bio da film nije u potpunosti ispunio očekivanja. Ipak, njen najuspešniji projekat u skorije vreme je film “Las 13 rosas” odnosno “13 ruža”, koji je najavljen kao španski filmski spektakl. Film govori o ugnjetavanju 13 žena za vreme građanskog rata u Španiji.

Serija je zakon!

Inače,ima par stvari koje se na slažu(vrlo sam sitničav).

-2003.kada serija počinje Dijego ima 41 godinu,znači on je rođen ili 1961.ili 1962.(1961.jer je možda rođen u decembru).Znači on je rođen 60tih,a ipak je na kuglanju nosio majcu "Generacija 50tih."Takođe,u 100.epizodi "Mostovi okruga Alkarija"u majčinom dnevniku 24.marta 1959.ona je trudna.To je ne moguće,da bude trudna dve ili više godina.
-2004.Fiti je napunio 40.godinu,znači on je rođen 1964.,znači i Dijego i Fiti su nosili majce "Generacije 50tih",a samo Santi je rođen 50tih,pošto se u majčinom dnevniku navodi kako se mučio oko domaćeg dok je ona bila trudna,znači 1959.
-E,da baka Karmen je jednom prilikom izjavila da nema više ćerki,a u 143.epizodi dolazi upravo razvedena Lusijina sestra.Mada ovo može biti realno,da ih je baba lagala,ili je to bio problem u braku...

Ima još par ispada,ali serija je zakon zakona!Nikad bolja!

Serija je zakon!

Inače,ima par stvari koje se na slažu(vrlo sam sitničav).

-2003.kada serija počinje Dijego ima 41 godinu,znači on je rođen ili 1961.ili 1962.(1961.jer je možda rođen u decembru).Znači on je rođen 60tih,a ipak je na kuglanju nosio majcu "Generacija 50tih."Takođe,u 100.epizodi "Mostovi okruga Alkarija"u majčinom dnevniku 24.marta 1959.ona je trudna.To je ne moguće,da bude trudna dve ili više godina.
-2004.Fiti je napunio 40.godinu,znači on je rođen 1964.,znači i Dijego i Fiti su nosili majce "Generacije 50tih",a samo Santi je rođen 50tih,pošto se u majčinom dnevniku navodi kako se mučio oko domaćeg dok je ona bila trudna,znači 1959.
-E,da baka Karmen je jednom prilikom izjavila da nema više ćerki,a u 143.epizodi dolazi upravo razvedena Lusijina sestra.Mada ovo može biti realno,da ih je baba lagala,ili je to bio problem u braku...

Ima još par ispada,ali serija je zakon zakona!Nikad bolja!

U Seranovima je sve moguce...;)

nisu peciva neco curitosi...

Churros :kolac:, mogu da se jedu sami ili da se umacu u toplu cokoladu :super:

461189-Chocolate-y-churros-0.jpg

Nece zbog njega,nego zbog Huana,Evinog i Teteinog rodjaka.On je sin od Lusijine rodjene sestre.A ici ce u zatvor zato sto ce da udare kolima nekog prodavca peciva,tako nesto,to ce da bude u zadnjoj epizodi...:sad2:

:worth:

Znam,i onda će Dijego da kaže Kuritu da će on umesto njega u zatvor...A to ne može,pa će Kuro da mu kaže da ga mrzi..Ako se dobro sećam.
A u međuvremenu će da zatekni Giljea i Tete dok imaju odnose,pa će da ih otera od kuće,a oni će da odu kod Markosa i Eve...
A kad i Kurito ode u zatvor,kad Dijego vidi praznu kuću,ode sa mosta,i leti - leti zeeeeeec. :D
I onda se budi,i sve po starom... :D
I posle toga očekujemo da opet repriziraju.
:hahaha:

:worth:

Znam,i onda će Dijego da kaže Kuritu da će on umesto njega u zatvor...A to ne može,pa će Kuro da mu kaže da ga mrzi..Ako se dobro sećam.
A u međuvremenu će da zatekni Giljea i Tete dok imaju odnose,pa će da ih otera od kuće,a oni će da odu kod Markosa i Eve...
A kad i Kurito ode u zatvor,kad Dijego vidi praznu kuću,ode sa mosta,i leti - leti zeeeeeec. :D
I onda se budi,i sve po starom... :D
I posle toga očekujemo da opet repriziraju.
:hahaha:
Mislim da je 3 puta stvarno dosta. :)

Back