Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
I sta biva onda sa Fitijem?Kako napusta seriju (mislim,jel se razvodi,umire?)?
Zaljubila se u drugog i odlazi na Kanarska ostrva.Fiti ce se smuvati sa nekom Anom na kraju serije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta biva onda sa Fitijem?Kako napusta seriju (mislim,jel se razvodi,umire?)?
Zaljubila se u drugog i odlazi na Kanarska ostrva.Fiti ce se smuvati sa nekom Anom na kraju serije.
Hvala na odgovoruZaljubila se u drugog i odlazi na Kanarska ostrva.Fiti ce se smuvati sa nekom Anom na kraju serije.
Ta Ana je rodjena sestra Kandele.kao sto kaze funny,sada ce slediti niz bar po meni dosadnih epizoda.
Smuvace se sa sestom bivse zenee?o glupostiii...i sigurno ce samo da kuka,tuguje i smara...bzvz...A kad ce se Dijego pomiriti sa Lusijom? Sorry sto vas smaram s pitanjima,radoznala sam![]()
neshto ce tu da se zapetlja, coni ce da bude trudna, sto ce biti lazna uzbuna...kad lusija to sazna nece vise pricati sa dijegom, i onda ce se pomiriti preko poruke na sekretarici koju je dijego slucajno snimio dok je razgowarao sa coni...eto ti ukratko...Smuvace se sa sestom bivse zenee?o glupostiii...i sigurno ce samo da kuka,tuguje i smara...bzvz...A kad ce se Dijego pomiriti sa Lusijom? Sorry sto vas smaram s pitanjima,radoznala sam![]()
neshto ce tu da se zapetlja, coni ce da bude trudna, sto ce biti lazna uzbuna...kad lusija to sazna nece vise pricati sa dijegom, i onda ce se pomiriti preko poruke na sekretarici koju je dijego slucajno snimio dok je razgowarao sa coni...eto ti ukratko...![]()
Sa Anom ce se smuvati zadnju epizodu u baru.Ali pre toga ce se Fiti zaljubiti u nju,ali ce ona otici...
hm ne secam se kad ce da se pomire Lusija i Dijego....ali lusija ce da pogine posle kandelinog odlaska....i tada po meni krecu smorne epizode...mada bice i zanimljivih naravno!.
Ne, ne. Fiti ce sa Anom pre da se smuva, i spavace pre, ali se secam da ce u zadnjoj epizodi da se pomire.![]()
Da ali Ana ce otici na jedno vreme...Pre toga ce ziveti sa Afrikom u stanu iznad njega....
Koliko se ja secam Dijego i Lusija ce se pomiriti bas kada se Fiti i Kandela rastanu. Zar ne?
Lusija ce poginuti na dan kad se Lurditas bude poradjala.![]()
Dijego ce ja mislim traziti neki njen dnevnik...
Inace on je navodno trebao da ide po decu ali je ipak Lusija otisla.....
ma kakvi savrseno,time su zapecatili kraj serije.Ali zato ce dijego dobiti drugu sansu,znace buducnost jer je sve to bio san i sprecice da lusija pogine.
savrseno za nastavak serije.
Ili jednostavno da se radnja desava mnogo godina kasnije kada su Gilje i Tete u braku sa svojom decomMnogo je glupo odradjen kraj serije.Jedino bi sad mogli da nastave kao on je pao i preziveo i budi se iz kome i prica ide dalje....