BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Jeste djavola odvratna...vrh je!
Otkud znas da je bas toliko?
Ma otqd znam... odvalila sam

al meni je stvarno gadna
a i malo mi deluje zrikavo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste djavola odvratna...vrh je!
Otkud znas da je bas toliko?

a i malo mi deluje zrikavo 

i meni je odvratna,bas ima neku zlu facu.Ma otqd znam... odvalila sam
al meni je stvarno gadnaa i malo mi deluje zrikavo
![]()

![]()
karikatura Kandele!

....

...Ekstra su ti fotke Tete
Nego, jel si ih ti nacrtala?![]()
Uz duzno postovanje, karikature su lepo nacrtane, samo sto nemaju veze sa likovima na koje se odnose.
Priznajte i sami, da dole ne pise ko je na karikaturi, da li biste pogodili? Pogotovo Markosa? Ma, nema sanse!
To je najava za zadnju sezonu sto je vec emitovana, prema tome, nista od nove sezone garantovano
A sto pise nueva temporada los serrano 2009?? Nije mi jasno....E a i da nije istina ja mislim da ce se oni vratiti jednom,jer je serija ne zavrsena,prakticno nije ni pocela...Jel tako? a sad kao kraj je da bi fanovi popizdeli,i onda za 1- 2 godine bice nastavak,i tada kad fanovi budu zeljni seranovih gledanost ce da poraste sto je njima cilj...To je neka moja teorija...Jer jedini nacin da se vrati gledanost jeste povratak lusije,markosa...i drugih,sto im je poslo za rukom,a ovo drzanje fanova u neizvesnost ce jos vise povecati gledanost...Videcete da ce tako biti,jer je glupo da se najbolja spanska serija ovako zavrsi...
brate i ja bih voleo isto kao i ti da se oni snimaju celog zivota,pod 1 da ti kazem nazvali su tako klip verovatno da bi sto vise ljudi kliknulo i pustilo klip...znaci da bi klip imao ono views sto veci!mislim da se serija vise nece nastavljati jer ocigledno je bilo i pri kraju seriji da reziseri vise nemaju pravu ideju poceli su vec da sile i serija je po malo bila izgubila na ritmu(zanimljivosti),ako me razumes!
....
...
Extra je......Gledala sam inserte iz horor filma u kom je ona glavni lik...Bas je zastrasujuca...
![]()
![]()
karikatura Kandele!

Bas mrzim sto ne pustaju ponedeljkom ...
za dve, tri epizode Kandela napušta seriju![]()