Seranovi

Duze vreme nece biti zajedno.Zadnju epizodu ce da se pomire ispred bara koliko me secenje sluzi;)
Steta :(
E iz kog je ovo dela serije...?
6jes7t.jpg

tvoji nemaju dobar ukus,moji se ne skidaju sa tv-a kad su Seranovi :hahaha:

Keve ti?!?:eek:

Ali pazi foru, mi smo vec gledali Seranove, ovo bi sad bio drugi put, ali pre nismo gledali od pocetka......i sad ide ono sto smo vec gledali pa njih ne zanima, a mene veoma zanima...mada mi sad nemaju onu istu draz za gledanje kao pre...:mrgreen:

Ni u sinocnoj najavi nije bilo Eve...Zar ce se ona uopste pojavljivati?...Ja sam ove epizode gledala ali vrlo malo ih se secam...:confused:
owako...prwo ce se markos wratiti iz barselone jer ce raskinuti sa evom...onda ce ewa da dodje da se pomire, a markos nece hteti...ewa ce oici u tuluz(francuska), a Markos za njom...tada ewa stwarno odlazi iz serije...markos ce dolaziti nekoliko epizoda posle...

Keve ti?!?:eek:

Ali pazi foru, mi smo vec gledali Seranove, ovo bi sad bio drugi put, ali pre nismo gledali od pocetka......i sad ide ono sto smo vec gledali pa njih ne zanima, a mene veoma zanima...mada mi sad nemaju onu istu draz za gledanje kao pre...:mrgreen:
ja se secam i kad je prva epizoda bila :) medjutim nisam mogao da gledam jer je moja sestra htela da gleda velikog brata i UPA :dash: tako da sam gledao samo poslednjih 15 minsvake epizode.Ipak kasnije sam uspeo da je nekako nateram da ih odgleda i navukla se,a kad je moj cale video Santija kako glumi zainteresovao se i on i na kraju smo se svi nalozili na seriju :lol:
Mi ih gledamo po treci put, ali brate serija je savrsena,ima hiljade fora u svakoj epizodi i nakrkana je radnjama tako da mozes da gledas i po sto puta :lol:

Back