- Poruka
- 5.822
Oce biti Raul i Afrika na kraju zajedno?
Duze vreme nece biti zajedno.Zadnju epizodu ce da se pomire ispred bara koliko me secenje sluzi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oce biti Raul i Afrika na kraju zajedno?
Duze vreme nece biti zajedno.Zadnju epizodu ce da se pomire ispred bara koliko me secenje sluzi![]()
Večeras!!!
Jedva čekam Seranove.
StetaDuze vreme nece biti zajedno.Zadnju epizodu ce da se pomire ispred bara koliko me secenje sluzi![]()
Bicu srecan ako uspem i deo da odgledam...![]()
Sto.....?
tvoji nemaju dobar ukus,moji se ne skidaju sa tv-a kad su SeranoviStalno los nkanal zbog vremena napolju, a i kad je dobar kanal, ostali gledaju neke druge serije...
tvoji nemaju dobar ukus,moji se ne skidaju sa tv-a kad su Seranovi![]()
a nije dosla eva?meni se u prosloj najavi ucinilo da ce doci,...kad dolazi?>
owako...prwo ce se markos wratiti iz barselone jer ce raskinuti sa evom...onda ce ewa da dodje da se pomire, a markos nece hteti...ewa ce oici u tuluz(francuska), a Markos za njom...tada ewa stwarno odlazi iz serije...markos ce dolaziti nekoliko epizoda posle...Ni u sinocnoj najavi nije bilo Eve...Zar ce se ona uopste pojavljivati?...Ja sam ove epizode gledala ali vrlo malo ih se secam...![]()
ja se secam i kad je prva epizoda bilaKeve ti?!?
Ali pazi foru, mi smo vec gledali Seranove, ovo bi sad bio drugi put, ali pre nismo gledali od pocetka......i sad ide ono sto smo vec gledali pa njih ne zanima, a mene veoma zanima...mada mi sad nemaju onu istu draz za gledanje kao pre...![]()
nisi jedini,ima nas dostaCao,ja sam novi...ali odavno gledam serranove,znam sve o njima...i obozavam ih,nzm kako cu kad se zavrse...![]()