Seranovi

Tebe niko nije nista ni pitao, zato se ne javljaj!

Ja nisam pratio seriju pa ne znam dokle je stigla sa epizodama...

ej pa ko je tebe sto pitao? Molim te ,nisi prati0 seriju ,odgledaj je pa dodji da postawljas neka pitanja koja su glupa imas lijepo na google swe sezone i epizode ...:/
I nemoj ti meni da se ne javljam jer pratim seriju od 10 epizode i molio bih te da ubuduce ne obracas mene, ,:whistling:

Poslednja izmena:
Nemojte se svadjati...Ako nije gledao ne znam kako ce ukaciti sta se sve izdogadjalo,zato najbolje pravac na youtube ili skidaj sa neta...

Nego...za one koje imaju gitaru,evo akardi za pesmu Que va ser...

F#m D A
De todo menos de todo lo importante
E F#m
se llenó la habitación
F#m D A
nada que nadie note que falte
E F#m
y falta todo lo que faltó
D A
detrás de cada frase importante
E F#m
que nos dijimos como robots
D A E
se están ahogando los recuerdos de los dos

B G D
Pisando mis instintos voy tirando
A E
y me pregunto cada día
F#m D-A-E
no será esto cosa mía
F#m D A
pero a veces todo se cae y se desvanece
E F#m
pensando que de la otra noche
D A-E
nos separan muchas noches

ESTRIBILLO
F#m D A
Hoy al llegar de madrugada
E F#m
he escuchado que llorabas
D A-E
sin saber que estaba allí
F#m D A
y yo sin decirte una palabra
E F#m
te he besado en la cara
D A E
y fingido no escucharte murmurar.

F#m D A
Los gestos antes insignificantes
E F#m
solo eran provocación
D A
todo sobraba o no era bastante
E F#m
y a quien le importa no es la cuestión
D A
el odio estaba solo a un paso
E F#m
de lo que antes era amor
D A E
se están quemando las miradas de los dos

ESTRIBILLO
Pisando mis instintos voy tirando
y m pregunto cada día
no será esto cosa mía
pero a veces todo se cae y se desvanece
pensando que de la otra noche nos separan muchas noches.

F#m D A
¿y qué? dime que va a ser de nosotros
E F#m
si nos perdemos poco a poco
D A-E
cada día un poco más
F#m D A
y yo la ultima cosa que recuerdo
E F#m
es susurrarte con voz baja
D A E
que mañana abra que ir pronto a trabajar

PozZ z:poz:z:poz:z:poz:

Bilo je wishe puta :)

Ee ljudi mene uopste nije jasna kuca seranowih,znachi josh ne mogu da shwatim gdje se nalazi 1 kupatilo,2 kupatilo , sobe ,dnewne sobe itd.:zstidljivko:
Da nema mozda neko sliq kuce seranowih? Poz z:mrgreen:

ej pa ko je tebe sto pitao? Molim te ,nisi prati0 seriju ,odgledaj je pa dodji da postawljas neka pitanja koja su glupa imas lijepo na google swe sezone i epizode ...:/
I nemoj ti meni da se ne javljam jer pratim seriju od 10 epizode i molio bih te da ubuduce ne obracas mene, ,:whistling:

Alo mala/mali, ti si rekao/rekla kako su ona pitanja glupa, a niko te nista nije pitao! Kapiras? Stize li sta do tog malog mozga?z:((

Xaxaxa, da ne obracam tebe!:hahaha: Kako god! Ja pratim ovu seriju od prve epizode, ali nisam mogao da odgledam zadnjih nekoliko i morao sam da pitam koja je sezona! Znaci ne obracaj mi se vise dok ne budes pametniji! ;)

P.S. Ostali, izvinite, ali morao sam da odgovorim. Hvala. :)

Alo mala/mali, ti si rekao/rekla kako su ona pitanja glupa, a niko te nista nije pitao! Kapiras? Stize li sta do tog malog mozga?z:((

Xaxaxa, da ne obracam tebe!:hahaha: Kako god! Ja pratim ovu seriju od prve epizode, ali nisam mogao da odgledam zadnjih nekoliko i morao sam da pitam koja je sezona! Znaci ne obracaj mi se vise dok ne budes pametniji! ;)

P.S. Ostali, izvinite, ali morao sam da odgovorim. Hvala. :)

Razjasnite se preko PM...nema potrebe ovde da se svadjate,jer ovde smo svi,prvenstveno zbog Seranovih i druzenja medju sobom,nekih novih prijateljstava....''ljubavi''...z:mrgreen:

*southwind Glasao sam a sto je bitna ta anketaz:)

1-postavio sam sliku nije nesto kad nadjem bolju postavicu.Molim vas ako nadjete da postavite sliku santija u gacama.Wapa(:worth:)ti nemoj vec si popila viruscinu zbog toga...z:lol:

Back