Heh, pa covece svakih pet minuta kacis post "ko je pobedio" "ko je pobedio" ko klinac u zabaviste i oces da kazes da se nisi nalozio... I jos govoris da nisi nalozen na igre a garantujem da si igrao nedelju dana GTA 4 i pravio onaj snimak koji je SHIT(po meni)...
I jos nesto da imas truncicu mozga mozda bi pogledao na kojim podforumima sam moderator i video da ovo nije moj pdf....
Slusaj,nemoj govoriti nesto kad me ne znas.
Evo ti dokaz da nisam igrao GTA IV vise od 2 sata>

Ti da slikas FC2 ljudi bi se krstili i levom i desnom koliko si igrao,u to sam siguran.
Video sam uradio za 1 dan za tvoju informaciju jer znam da radim sa programima i brzo sam ih i zavrsio.
Nisam ja ko ti sa FC2 da po ceo dan igram i da se nalozim ko nenormalan.
Igrice igram umereno,kad mi je dosadno malo sednem i odigram,a ti sedis po ceo dan za kompom tako da me nemoj uporedjivati ni sa kim ko tako radi.
Pitao sam ko je pobedio jer me je interesovalo ali ne nesto narocito,a vi da ste bili malo azurni i odgovorili mi na vreme ja ne bih i drugi put postavljao isto pitanje.
Da si malo gledao video bi da nisam svakih 5 minuta pitao,pitao sam 2 puta i to za 2 dana.
Onda lepo kazi da ne volis moj GTA IV video i da si nalozen na dragon ball (koji je po meni totalno debilan crtani i igrica takodje).
Video koji sam uradio je po meni sasvim dobar i veoma dobro uskladjen,ali ne vredi jer ovde niko to ne ceni jer glasaju clanovi koji su potpuno nalozeni na DB i ostale crtace,ko mala deca.