Seranovi

Ева није нека глумица, а Маркос је увек тужан што ме нервира. Санти ме увек засмеје, а и Дијего због ћушки. Курито је супер, Тете, Раул је ликчина.. z:mrgreen:

jao koja epka a najjace je ovo sa psihologom bilo:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:a jos kad africa kaze moramo dA GA PRIJAVIMO POLICIJI:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:ma umrla sa,m ood smeha a i ovo na kraju jedinu stvar koju znamo da radimo z:lol:z:lol:z:lol:

Xaxaxaxa kako ekstra epizoda!

Kad u ventilacionom otvoru vide onog lika kako sere.z:Dz:Dz:Dz:D

Pa kad GIlje kaze da je naisao na Fermina i Evu u kancelariji,pa DVD na to-
Jer su goli?z:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:D

Cepao sam se isto na ono Kvo-kvo-kvo-kvo-kvo-kvo
Bas bezveze sto odlazi Pakiljo.

Pa kad gledaju operu i kaze Fiti-Dok se ovo zavrsi,ja mogu da diplomiram. xD

Ali kraj je najjaci.Ja vec pomislio kako su perverzni,kao ono Dijego pece kolace.z:D

a Dijego kad je cuo da se Gilje zaljubio u Tete, Markos, sad i ti jos Kuro samo u nju da se zaljubi...

A za vreme opere, pita Fiti Diega jel quo,quo i pokaze rukama, diego klimne glavom a fiti povraca... Loodiloz:mrgreen:

Kad dolazi Markos iz Londona?

Isto tebra i ja je pratim po treci put i smejem se njihovim zvrckama svaki put kad ih vidim z:lol:
A treba voleti i postovati svaciju glumu bilo starijih ili mladjih glumaca nebitno jel svako od njih je svoj posao odradio sjajno zato je ova serija i tako gledana i tako smesna.U globalu gledano SVI GLUMCI su svoje uloge napravili PERFEKNO i za to im treba cestitati.
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Slazem se z:) .Mozda je jedino Selija malo slabija glumica

Auuu,kako mi je bilo smesno u operi kva,kva,kva :hahaha: cepala sam se.A Eva me nervira z:hm:
Tu kao pati za Markosom a kad je on tu,nece ni da ga pogleda...E neka sad pati lepo.A dobri su Raul i Cuki kad su hteli da preplase Fernanda sa crnim hulahopkama na glavama :hahaha: :haha:

pa OT je je super u odnou na seronje.
super muzika i sve......
a kod ovih seronja samo neke gluposti

Ti bas volis da dolazis i da provociras?E vidim da si neki malogradjanin i mediokritet i ne umes da postujes tudja misljena.Ako oces da se raspravljas,tu je PM.A ne ovde da lupetas.Ti jasno bre?Muka mi je od vas ``pametnih`` klinki,obozavateljki TH,OT.Ako ti se ne svidja serija,idi sa teme,rekla si misljenje i idi sa teme i gledaj tamo one satro pevace.

Pusti je bre....
Da znas samo kako su je zezali na pdf muzika sto slusa TH :hahaha:
Dupe su joj pomerali....

@jeca.m
Molio bih te da ne svracas vise na ovu temu i kvaris nam razgovor.
Idi na neki TH forum(freak forum) i diskutuj o tome koji clan benda ima bolju sminku.
Kad tvoj slabasan i zaostao mozak dostigne nas nivo(sumnjam da ce se to desiti), shvatices da gresis.
Ti si jedna obicna klinka i balavica koja se trudi da ispadne cool, pa vredja pravu porodicnu seriju, a velica najobicnije tranvestite.

Srdacan pozdrav,
Southwind

Pusti je bre....
Da znas samo kako su je zezali na pdf muzika sto slusa TH :hahaha:
Dupe su joj pomerali....

@jeca.m
Molio bih te da ne svracas vise na ovu temu i kvaris nam razgovor.
Idi na neki TH forum(freak forum) i diskutuj o tome koji clan benda ima bolju sminku.
Kad tvoj slabasan i zaostao mozak dostigne nas nivo(sumnjam da ce se to desiti), shvatices da gresis.
Ti si jedna obicna klinka i balavica koja se trudi da ispadne cool, pa vredja pravu porodicnu seriju, a velica najobicnije tranvestite.

Srdacan pozdrav,
Southwind

Najbolje sroceno.

Back