Seranovi

pa OT je je super u odnou na seronje.
super muzika i sve......
a kod ovih seronja samo neke gluposti
Ako su ti Serranowi seronje, zashto si uopshte svracala na owu temu? Imash svoje mishljenje i to je ok. Ako si ljubomorna shto Serranowi imaju wishe fanova od TH, onda idi na forum i predlozi neshto, kao shto smo owde poduzeli neshto u wezi dolaska clanova serije u Srbiju, nemoj da se owde izdwajash medju nama koji obozawamo Serranowe i goworish loshe o serranowima...z:)

Ljudi,ovo sve super epizode u nizu!I danas sam se smejao,bas epizoda i zaplet za pohvalu.

Znaci kad Raul prica Lurditas o osecanjima prema psu Tobiju.z:Dz:Dz:Dz:D
Pa kad Santi potegne onaj stap na Fitija i kaze mu-‚‚Sad cu da te zveknem da ti poplavim svu krv‚‚z:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:D
Zatim kad Santi kaze kao u fazonu-‚‚Kad treba da ide da se vidi lesina,svi zajedno,a kad treba da digne lovu,samo on.Xaaxaxaxa

Ali najjace je kad je Santi rekao za Fitija-‚‚Taj bi za kintu pokazao i sljivu i sljivka.z:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz

Santi otkida sa odvalama iz epizode u epizodu.Njegove face su neprevazidjene.
Dobra mi je fora kad ono Gilje pokazuje kako ce Kuro skociti sa prozora.z:D

A Kuro je bas bio slatkis u onom kostimu.Bas mi je bila tuzna,ujedno i strava scena kad Kuro kaze-‚‚Sta ce vam Strongmen,kad imate Giljea kao starijeg brata.Bas mi se svideo odnos izmedju njih dvojice u ovoj epizodi.

Malo mi je kraj bezveze,prezentacije one pesme,nekako detinjastno...nije mi se svideo.Ali za epizodu svaka cast!!!!!

dve poslenje epizode su extra.....jedne od 10-1k najboljih....
Ali Santijeva faca kada zamishlja kako bi mu bilo da je plemic.....pre onog kada se navodno vracaju iz lova....:)
A svi koji ne gotive seriju neka pale sa ove teme...!!!

@jeca.m
Molio bih te da ne svracas vise na ovu temu i kvaris nam razgovor.
Idi na neki TH forum(freak forum) i diskutuj o tome koji clan benda ima bolju sminku.
Kad tvoj slabasan i zaostao mozak dostigne nas nivo(sumnjam da ce se to desiti), shvatices da gresis.
Ti si jedna obicna klinka i balavica koja se trudi da ispadne cool, pa vredja pravu porodicnu seriju, a velica najobicnije tranvestite.

Srdacan pozdrav,
Southwind

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:......

Ovo je stvarno bila dooobra epizoda...z:lol:...xaxaxa grof Mamlaz i jos pokazivanje belega z:lol:z:lol:z:lol:...

Rekli su mi moji da su videli na TVu ali nisam sigurna da je tacno...pa da vidim da li vi znate nesto o tome?z:cry:

Ja колико знам,сви су,хвала Богу, живи и здрави.
Е сад,скоро сам прочитао негде да је ћерка Белен Руеде умрла (не у скорије време,одавно),па си ти можда погрешно разумела.

jao extra epkaz z:)z:)z:)grof od mamlaza,a sto su danas samo njih trojica pevali?kad c uci tete????/z:hm:e da a sta si pa molim te ukucala na imbd pa ti je to izaslo??????z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:

Tete ulazi u grupu u sledecoj epizodi...valjda...ako ne onda za 2 epizode...ali msm da je u sledecoj....
A za koju epizodu dolazi jedna od najboljih epizoda....Trio u LONDONU...i tucha sa hooliganma....:D

Cini mi se da prvi put gledas seriju :) ,tek ces da se odusevis jer svaka sledeca je bolja i bolja ;) a onda kad Lusija umre ide nekoliko losijih epizoda z:(
Ljudi jel zna neko kad ce ona epizoda kad Dijego,Santi i Fiti ulaze kroz prozor u ckrvu?Moja omiljena,ne smem da je propustim z:lol:

Nije,gledao sam ja sve epizode po jedanput ili dvaput.Ali ipak se ne secam svega.Za dvadeset i nesto epizoda odlazi Kandela.z:cry:

Evo jednog posta nase pametnice:

untitl10.jpg

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8495618&postcount=7

Poslednja izmena:
da nije Shakira & Beyonce - Beautiful Liar ? :think:
ta uz koju igraju njih dve.. koliko se secam..

da,slicna je muzika,ali nije ta pesma sigurno!
zapamtila sam malo text ide nesto ovako:
every time you try,I wan't to say goodbye
even if you cry,then I don't tell you why,why...tako nesto...ako ti znaci...
uo stalom,osvezi pamcenje na youtube-u. Ukucaj Luna Y Tete en los Serrano,pa pogledaj klip...

Ljudi, da se ukljucim nakon duzeg vremena i da kazem da mi je super drago sto je ova tema tako zazivela i da ce uskoro prevaliti osam hiljaditi post, i preko 400 000 pregleda...

Pozdrav za sve nove clanove koji su se pridruzili diskusiji...

da,slicna je muzika,ali nije ta pesma sigurno!
zapamtila sam malo text ide nesto ovako:
every time you try,I wan't to say goodbye
even if you cry,then I don't tell you why,why...tako nesto...ako ti znaci...
uo stalom,osvezi pamcenje na youtube-u. Ukucaj Luna Y Tete en los Serrano,pa pogledaj klip...
nasla sam nesto na You Tube.. evo linkovi.. valjda je to to..

Luna y Tete..

i Tete solo..

Back