- Poruka
- 3.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su ti Serranowi seronje, zashto si uopshte svracala na owu temu? Imash svoje mishljenje i to je ok. Ako si ljubomorna shto Serranowi imaju wishe fanova od TH, onda idi na forum i predlozi neshto, kao shto smo owde poduzeli neshto u wezi dolaska clanova serije u Srbiju, nemoj da se owde izdwajash medju nama koji obozawamo Serranowe i goworish loshe o serranowima...pa OT je je super u odnou na seronje.
super muzika i sve......
a kod ovih seronja samo neke gluposti
Uh,dobro je
PS. keba_tebra citirao sam sam gde sam cuoi ja sam musko xDDD
@jeca.m
Molio bih te da ne svracas vise na ovu temu i kvaris nam razgovor.
Idi na neki TH forum(freak forum) i diskutuj o tome koji clan benda ima bolju sminku.
Kad tvoj slabasan i zaostao mozak dostigne nas nivo(sumnjam da ce se to desiti), shvatices da gresis.
Ti si jedna obicna klinka i balavica koja se trudi da ispadne cool, pa vredja pravu porodicnu seriju, a velica najobicnije tranvestite.
Srdacan pozdrav,
Southwind
I meni se to juce desiloIzvini brate,ja se pogubio.Ja sam hteo da citiram tu devojku sto je napisala tu vest,a ne tebe,slucajno.
Znam ja da si ti musko kibo-boki.![]()
Cini mi se da prvi put gledas serijuLjudi,ovo sve super epizode u nizu!
Cini mi se da prvi put gledas serijuLjudi,ovo sve super epizode u nizu!
Od koga si to cula?
Sta je IMDB?
Rekli su mi moji da su videli na TVu ali nisam sigurna da je tacno...pa da vidim da li vi znate nesto o tome?![]()
jao extra epkazgrof od mamlaza,a sto su danas samo njih trojica pevali?kad c uci tete????/
e da a sta si pa molim te ukucala na imbd pa ti je to izaslo??????
![]()
Cini mi se da prvi put gledas seriju,tek ces da se odusevis jer svaka sledeca je bolja i bolja
a onda kad Lusija umre ide nekoliko losijih epizoda
![]()
Ljudi jel zna neko kad ce ona epizoda kad Dijego,Santi i Fiti ulaze kroz prozor u ckrvu?Moja omiljena,ne smem da je propustim![]()
da nije Shakira & Beyonce - Beautiful Liar ?![]()
ta uz koju igraju njih dve.. koliko se secam..
Jel mi se to cini ili su oni sinoc isekli kraj epizode kako bi se zavrsila tacno u 00:00!?
Evo jednog posta nase pametnice:
![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8495618&postcount=7
nasla sam nesto na You Tube.. evo linkovi.. valjda je to to..da,slicna je muzika,ali nije ta pesma sigurno!
zapamtila sam malo text ide nesto ovako:
every time you try,I wan't to say goodbye
even if you cry,then I don't tell you why,why...tako nesto...ako ti znaci...
uo stalom,osvezi pamcenje na youtube-u. Ukucaj Luna Y Tete en los Serrano,pa pogledaj klip...