Seranovi

U 38 epizodi.Dotle će njega Eva da opseda,a od tada on nju i tako će neizmenično nekih 20-tak epizoda(uključujući i one kada je Markos u Londonu) udarati čežnju jedno drugom,dok sve ne dođe na svoje mesto ;)
Taj njihov odnos su zapetljali kao meksičku sapunicu :thumbdown:
Ali ima sjajnih epizoda u tom periodu.Ne propustiti biser 44.epizodu kad Fiti sretne "marsovce" :worth:

evo jos neko ko voli marsovce:lol::lol::lol:

Kako vas ne smara da skidate celu seriju ?? Ja i jedan film dok skinem izgubim volju posle da ga gledam.Od Seranovih sam skinuo samo prve 3 epizode, al nisam nigde nasao prevod pa izbriso sve ukljucujuci i cryptload

Slazem se sa miller girl :-)
Jao serija je SUPER!! ma to je malo reci!obozavam je i mogla bi je gledati 100 puta..pre nisam obracala paznju na nju ali sad kada se ponavlja 3 put ili vec koji ne propustam je...i vi ste super i drago mi je sto niste zapostavili ovu temu.Zajedno ste pratili celu seriju i njen kraj!svaka cast.Pratim vas vec 7 dana.
Drago mi je sto su se Markos i Eva smuvali,ali su se odmah posvadjali :-(

e da i ibli ste upravu marcos uvek u onim crnim gacama:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

jeste, stalno je u njima :lol:.. a, mozda ih ima vise para iste vrste :think:..
ipak, dobro mu stoje
:per:

Ne dobija infarkt...nego ce polomiti nogu tokom ``shpanskog marcipana`` :)
Pa kad Lucija dodje kao sexy bolnicarka, pa pogreshi sobu...:hahaha::hahaha::hahaha:

da, bre, da, zbog nezgodne poze tokom.. khm khm.. :per:
za 5 ep. cemo tu ep. gledati..

kada su reprizirali seriju po drugi put, tada mi je ep. od petka ovog bila zvanicni pocetak gledanja Seranovih..
:klap:
pre toga sam propratila po koju onako povrsno.. a od "Suveniri Iz Segovije" nisam prestala gledati sve do kraja.. :heart:

evo jos neko ko voli marsovce:lol::lol::lol:

A ko ne voli tu epizodu?
Mada, moram da priznam da, za sada, podjednako uzivam u svakoj epizodi (pa zar Afrika i Raul sa pilulom za "dan posle" nisu isto tako dobri?! Ili kad Gilje i Kuro koji pokusavaju da snime dokumentarac i uhvate po neku cusku,a ono ko za inat - nista.) z:lol: Svaka cast onome ko je smislio ovako duhovitu pricu.

Poslednja izmena:

Back