Seranovi

:think: mislim da ce se ona prvo smuvati sa Alexom (vatrogascem) pa ce u jednoj ep. da se opet spandja sa Marcosom i onda on, na pocetku 4-te sez. bega za London.. tako nekako.. :aha:

Neće ni on baš sedeti skrštenih ruku(pevačica iz Sueno de morfeo) z;)
A i biće i onih peripetija sa Raulom kad se vrati iz Londona tako da će se konačno stabilizovati tek u 50 i nekoj epizodi.
Rekoh ja da taj deo liči na latino sapunicu z:((

bas vala.. postade sapunjavo suvise.. zahebali su oko njihove ljubavne price.. a i Eva treba da ide na studije u Madrid.. i tek posle toga njih dvoje definitivno ce biti zajedno, srecni i zaljubljeni..
nego, pojavio se sinoc dragi Zoan Manuel :D kako je meden.. mmmmmmm.. :heart:
nedostajala mi je njegova kosica i stopalca bosa..
:lol:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:...A stopalca neoprana...:D:D:D..z:shock:....aaaaa kako me nerviraju sa Markosom i Evom...ko ce da izdrzi do 50 i neke ep z:(z:(z:(

ahhhhhhh :heart:.. ja bih mu lepo oprala stopalca sapunom, sredila ih, i posle bi bila mirisljava, glatka, slatka.. :zaljubljena:
ljubnem ga u prstice njegove na nozicama cakanim :D.. sav mi je kao secerlema.. :heart: hahahahahahahha

daaaaaaaa, luda ali za njim :zaljubljena: :zag: :heart: luda od ljubavi..
ceo set za pedikir je spreman, samo da se dohvatim njega, i bice sredjen cakum-pakum.. posle ce te samo da mi zavidite sto imam takvog frajera kraj sebe.. ahhhhhhhhh
:heart:
:lol:

jeste culi da fran natalia i victor i jos neko dolaze u februaru u bg??fran ce pevati u bg areni a za nataliu i victora nzm mozda budu pevali njih dvoje nesto na srpskom

nema nikakvog konkretnog obavestenja na tom sajtu.. niti je meni stigla poruka na facebook-u o mogucem dolasku koji je pomenula Sakana..

anyway.. Raul u studiju diskografske kuce :hahaha: :hahaha:
pa "Kandeline por." Fitiju :hahaha:
Santi je pokazao svoje cari bolnicarki Aurori
:hahaha: :hahaha:

Receno je da dolazi ali ne i kad...ali nebitno...ne treba se jos uzdati u to...

Strasno...one Afrikine i Cukijeve poruke...:D...i Santijev paradajz :hahaha::hahaha::hahaha:...A onog Zoan Manuela :vudu:...mada je ispao smesan na kraju u studiju...:)...aaaa i Fitijeva mast...:hahaha:...

То је све започео Кими,он је постовао то на једном форуму,и такође је отворио групу на фејсу.То би ваљда ви требали да знате,ипак сте редовни на крстарици z:)

ma, dobro to.. naravno da znam o cemu se radi.. nego bi najpre trebao KIMI da nas obavesti ili da nam stigne ta por. na FB, ali nema nicega za sada.. pa me zanima odkud sad odjednom ta vest..

ah, kako sam se zeznula u poruci iznad.. drugoj odozgo.. umesto da citiram sebe zbog jedne greske, ja sam je obrisala :poludeo:.. inace, htedoh ispraviti svoju gresku.. dakle, kasnije Eva ne odlazi u Madrid (ona je vec tamo, zivi :lol:) nego u Barcelonu da studira.. ajme, mene zaboravne
:azdaja:

MOJ JE, MOJ JE, MOJ, MOJ, MOJ !!! prva sam rekla.. njanjanjanjanja.. :plez:
hahahahhahahahahhahahaahahahhahahahahhaahahahahhahaah
ja mislim da bi on bio poprilicno iznenadjen da zna koliko se mi zene ovde "grabimo" za njega..
:hahaha:

Back