Seranovi

:hahaha::hahaha::hahaha:...extra epizoda...joj kako mi je bilo zao Eve kad joj je Raul rekao da su ...stvarno je ispao kreten...ne zna se ko je bio gori...Odrasli ili deca...Ali kad je Gilje spustio trenerku onom malom :hahaha::hahaha::hahaha:...i Kandela carica koja polazi da mu spusti gace :hahaha::hahaha::hahaha:...odusevila me je epizoda...i Afrika je konacno dosla :zurka:

Mislis da bude lepljiva hm...zanimljivo:think:
Pa to reci kimi-ju on je moderator ;)
KIMI-CE DESIIIIIIIII AJ STAVLJAJ OVU TEMU U LEPLJIVEE :D

Niste u toku...
Kimi je odavno pitao moderatore da je stave kao lepljivu,ali je i on,kao i neko ko je pre njega pitao isto,dobio,cini mi se,odgovor u fazonu je tema uvek na vrhu i da u njoj ima najvise postova i da zbog toga nema potrebe da bude lepljiva...

Jeli dal se meni pricinjava ili je ova Santijeva "devojka" ista ona glumica sto je glumila onu zenu sa cerkom koja je kupila bar tamo negde u 6. sezoni????:think:

p.s. Jel primetio neko onaj kadar kad je Rakel "uspavljivala" Markosa pa kad se nagla imala je obucene tage i videla joj se cela guzzzaaaaaaaa:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ja sam ladno skocio sa fotelje kad sam vido taj kadar :D

Diego:"Paris se tu sa sestrom!" :hahaha: pa jos kad pokazivao Luciji :hahaha:

:hahaha: sto je smotan Marcos - kako udario ono bebce gitarom :sad2:

da, to je ta ista glumica.. kasnije se zvala Emilija.. haha.. glumila 2 razlicite osobe sada i u toj 6-oj sezoni..
:hahaha:

Jeli dal se meni pricinjava ili je ova Santijeva "devojka" ista ona glumica sto je glumila onu zenu sa cerkom koja je kupila bar tamo negde u 6. sezoni????:think:

p.s. Jel primetio neko onaj kadar kad je Rakel "uspavljivala" Markosa pa kad se nagla imala je obucene tage i videla joj se cela guzzzaaaaaaaa:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

jooooo....kad sam video :smilekojibalavi: :mrgreen:

gledam jai celu epizodu i tripujem,znam da sam je negde video...i tek sad se setih kad si ti spomenuo....

sad se santi pali na nju, a posle fiti:hahaha:

:per:

cccccccccc:per:,.nego bas mi bilo zao kad je rakel ostavila marcosa:sad2::sad2::sad2::sad2:i ono je bilo dobro paris se sa sestrom i mazete se sa uljima:hahaha::hahaha::hahaha:i kad te sledeci put izbacim iz kuce nemoj da odes:rotf::rotf::rotf::rotf:e da a kad je rici pito koje je bboje bila macka i to je bilo dobro:hahaha::hahaha:

Back