daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
rakel- čista 10-ka
eva-9-ka
lucija-za svoje god 10-ka
eva-9-ka
lucija-za svoje god 10-ka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija je EXTRA. Nema tu sta da se prica....
e ljudovi sto ne zalepe ovu temu, kad ima najvise postova na ovom pdf-u????
Mislis da bude lepljiva hm...zanimljivo
Pa to reci kimi-ju on je moderator
KIMI-CE DESIIIIIIIII AJ STAVLJAJ OVU TEMU U LEPLJIVEE![]()
Niste u toku...
Kimi je odavno pitao moderatore da je stave kao lepljivu,ali je i on,kao i neko ko je pre njega pitao isto,dobio,cini mi se,odgovor u fazonu je tema uvek na vrhu i da u njoj ima najvise postova i da zbog toga nema potrebe da bude lepljiva...
Jeli dal se meni pricinjava ili je ova Santijeva "devojka" ista ona glumica sto je glumila onu zenu sa cerkom koja je kupila bar tamo negde u 6. sezoni????
p.s. Jel primetio neko onaj kadar kad je Rakel "uspavljivala" Markosa pa kad se nagla imala je obucene tage i videla joj se cela guzzzaaaaaaaa
Ja sam ladno skocio sa fotelje kad sam vido taj kadar![]()
Jeli dal se meni pricinjava ili je ova Santijeva "devojka" ista ona glumica sto je glumila onu zenu sa cerkom koja je kupila bar tamo negde u 6. sezoni????![]()
Jeli dal se meni pricinjava ili je ova Santijeva "devojka" ista ona glumica sto je glumila onu zenu sa cerkom koja je kupila bar tamo negde u 6. sezoni????
p.s. Jel primetio neko onaj kadar kad je Rakel "uspavljivala" Markosa pa kad se nagla imala je obucene tage i videla joj se cela guzzzaaaaaaaa
Ja sam ladno skocio sa fotelje kad sam vido taj kadar![]()