Seranovi

Ma tu sam ja :manikir:, citam vas redovno, ali ne komentarisem.

To se izgleda dosta cesto desava u nekim tako dugovecnim serijama. Bila je i neka prica da je zenska koja je radila na salteru za autobusne karte kad je Zoan Manuel na kvarno smestio Markosa i Raula pijane na bus za Bilbao posle glumila Choni. Ako vas ne bude mrzelo, obratite paznju kad bude ta epizoda, pa posle javite. :cao:

Ma tu sam ja :manikir:, citam vas redovno, ali ne komentarisem.

To se izgleda dosta cesto desava u nekim tako dugovecnim serijama. Bila je i neka prica da je zenska koja je radila na salteru za autobusne karte kad je Zoan Manuel na kvarno smestio Markosa i Raula pijane na bus za Bilbao posle glumila Choni. Ako vas ne bude mrzelo, obratite paznju kad bude ta epizoda, pa posle javite. :cao:

Kad je bese ta epizoda?!
Ma nama nema sanse nesto da promakne :mrgreen:

Kad je bese ta epizoda?!
Ma nama nema sanse nesto da promakne :mrgreen:

Cetvrta sezona, epizoda 23. Kad treba da se ozene Markos i Eva pa dolazi Zoan na momacko vece itd pa se Markos i Raul bude u Bilbau obuceni kao balerine, tako nesto.

Edit: evo sam pronasla na nekom sajtu, jeste Choni glumila tada salterusu na bus stanici. Bas cu da gledam da je vidim!!!!

Poslednja izmena:
Cetvrta sezona, epizoda 23. Kad treba da se ozene Markos i Eva pa dolazi Zoan na momacko vece itd pa se Markos i Raul bude u Bilbau obuceni kao balerine, tako nesto.

Edit: evo sam pronasla na nekom sajtu, jeste Choni glumila tada salterusu na bus stanici. Bas cu da gledam da je vidim!!!!

Izgleda da ja ili imam oko sokolovo ili dobar tv pa nemoze nista da mi promakne.:D
A sta je to deficit glumica u spaniji???:think:
Pa nista da im pozajmimo mi neku mladju ili stariju vrhunsku nasu glumicu.:worth::worth:

p.s.E ta epizoda mi je mnoooogoooo smesna narocito kad se bude u Bilbau pa kad dolazi onaj pandur trazi valjda licne karte a oni nemaju pojma uopste gde se nalaze.:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Ja sam gledala, pre ove reprize.
Bila mi je super dok nisu napravili besmislen i los kraj
Sad mi se i ne svidja toliko
Potpuno su pojeli g..no jer su pogazili sve ono sto su promovisali
Reprizu ne gledam niti cu

Back