Seranovi

veruj mi, da sam ja glumila Evu, ne bih napustila seriju kao ona sto je.. ili bih se i kasnije vracala u jos koju epizodu.. tako da, bolje mene da su uzeli za tu ulogu nego nju.. ali, nisu..
:roll:

:zag::zag::zag:...u pravu si...bas je glupo sto se nije pojavila ponekad...a nije ni u poslednjoj bas je ispala :evil:...ja je nisam gotivila ranije...doduse ja nisam gledala od pocetka...ali sada...bas mi je krivo sto se nije vise pojavljivala...

Stvarno je glupo sto se nije vratila bar zadnju epizodu da odradi.Inace gledam seriju vec 3 put i posecujem ovaj topic vec duze vreme(maltene od otvaranja) i resio sam da i ja pocnem da pisem.

Jojjjjjjj kako ih volim!

Kako su me nasmejali veceras,kad Dijego tera Kura i Giljea da se skidaju,pa upadne Lusija...xaxa

A najjace kad gledaju onaj test ko je sta zaokruzio,pa dodje Santi i kaze-Vidi sta je baba zaokruzila!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha: ovu Evu svi videli golu :hahaha: i onaj Raul nije normalan, definitivno, kako se pripremao da udje u WC kod nje :hahaha: :rotf:
Diego poceo sa njegovim "mirada susia" :hahaha:
strava su sa onim maskama sva trojica.. i dok su zamisljali u cemu ce ici i kada su se pojavili na karneval
:hahaha: :hahaha:

evej!!!
picture.php

picture.php

Back