Seranovi

a, da.. Santi me odusevljava glumom.. najbolji mi je od one cuvene trojke..
:hahaha: ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!! :hahaha:

a nije bila losa ni prica sa Kurom, oko predstave, i to.. :lol:

nego, ko je onaj tip koji se pojavio u bolnici gde je bila Lucia kada je pricala sa Diegom?
:think:

nije :tongue2: zato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..

Eva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije. :think:
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....
Jeste, jeste, jesteeeeeeeeeeee da da da da da da da kad Dijego bude bio ljubomoran na njega da da sad si me potsetio i ovo za markosa profesorku i evu tako je care ad sam se svega setio :ok:

Eva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije. :think:
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....

:eek: izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?! :eek:

a, da, tog doktora i ja znam.. he, dobro si se setio.. nego, jel to taj zbog koga su se posvadjali Diego i Lucia, negde 5.sezona, ustvari je doso ne on nego njegov brat blizanac? ili sam se opet istripovala nesto
:confused:

:eek: izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?! :eek:

a, da, tog doktora i ja znam.. he, dobro si se setio.. nego, jel to taj zbog koga su se posvadjali Diego i Lucia, negde 5.sezona, ustvari je doso ne on nego njegov brat blizanac? ili sam se opet istripovala nesto
:confused:
Dobro jutro dzezeri, dobro jutro majstoriiiiiiii.....:mrgreen:

Back