El_Guerrila
Primećen član
- Poruka
- 560
ma sve ribe iz seranovih su dobre 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sve ribe iz seranovih su dobre![]()

SANTI JE CAR !!!!![]()

kad je prevrnuo kola ja sam ce pocepao.......Oce oce pasce tu jedan dobar kreskad je prevrnuo kola ja sam ce pocepao.......
nego hoće li biti sta od markosa i profesorke????

nista vise sem kissa, par komaTa..
ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!! 

a, da.. Santi me odusevljava glumom.. najbolji mi je od one cuvene trojke..
ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!!
a nije bila losa ni prica sa Kurom, oko predstave, i to..
nego, ko je onaj tip koji se pojavio u bolnici gde je bila Lucia kada je pricala sa Diegom?![]()

Kolko se ja secam ipak ce da padne kres pa ce valjda da ih uvati Eva kolko se secamnece, necenista vise sem kissa, par komaTa..

zato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..Kolko se ja secam ipak ce da padne kres pa ce valjda da ih uvati Eva kolko se secam![]()
.. mada, mislim da on, ipak, gubi nevinost sa Evom (u seriji, naravno).. cini mi se da su kasnije i pominjali to.. kako su bili prvi jedno drugom..A ti znas ko je Belenin svaler?nijezato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..

A ti znas ko je Belenin svaler?![]()
Belen..LuciaBelen..

Jeste, jeste, jesteeeeeeeeeeee da da da da da da da kad Dijego bude bio ljubomoran na njega da da sad si me potsetio i ovo za markosa profesorku i evu tako je care ad sam se svega setioEva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije.
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....

Eva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije.
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....
izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?!
Dobro jutro dzezeri, dobro jutro majstoriiiiiiii.....izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?!
![]()
a, da, tog doktora i ja znam.. he, dobro si se setio.. nego, jel to taj zbog koga su se posvadjali Diego i Lucia, negde 5.sezona, ustvari je doso ne on nego njegov brat blizanac? ili sam se opet istripovala nesto![]()