El_Guerrila
Primećen član
- Poruka
- 560
ma sve ribe iz seranovih su dobre 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sve ribe iz seranovih su dobre

SANTI JE CAR !!!!

kad je prevrnuo kola ja sam ce pocepao.......
kad je prevrnuo kola ja sam ce pocepao.......Oce oce pasce tu jedan dobar kreskad je prevrnuo kola ja sam ce pocepao.......
nego hoće li biti sta od markosa i profesorke????

nista vise sem kissa, par komaTa..
 nista vise sem kissa, par komaTa.. ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!!
 ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!! 

a, da.. Santi me odusevljava glumom.. najbolji mi je od one cuvene trojke..
ovo sa polaganjem voznje je H A O S !!!
a nije bila losa ni prica sa Kurom, oko predstave, i to..
nego, ko je onaj tip koji se pojavio u bolnici gde je bila Lucia kada je pricala sa Diegom?

Kolko se ja secam ipak ce da padne kres pa ce valjda da ih uvati Eva kolko se secamnece, necenista vise sem kissa, par komaTa..

zato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..
 zato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..Kolko se ja secam ipak ce da padne kres pa ce valjda da ih uvati Eva kolko se secam
 .. mada, mislim da on, ipak, gubi nevinost sa Evom (u seriji, naravno).. cini mi se da su kasnije i pominjali to.. kako su bili prvi jedno drugom..
.. mada, mislim da on, ipak, gubi nevinost sa Evom (u seriji, naravno).. cini mi se da su kasnije i pominjali to.. kako su bili prvi jedno drugom..A ti znas ko je Belenin svaler?nijezato se i pitam ko je.. mozda samo da pomislimo, mi - gledaoci, da je svaler.. no, saznacemo u nekoj iducoj ep. a mozda i nikad.. verovatno je skroz nebitan lik.. a ako je i neki faktor, opet, videce se..

A ti znas ko je Belenin svaler?
 Belen..
 Belen..LuciaBelen..

Jeste, jeste, jesteeeeeeeeeeee da da da da da da da kad Dijego bude bio ljubomoran na njega da da sad si me potsetio i ovo za markosa profesorku i evu tako je care ad sam se svega setioEva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije.
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....

Eva ce ih uvatiti kako se vacare u skoli a kres ce da padne malo kasnije.
A taj lik je doktor inace derpe. Doci ce on posle kod njih....
 izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?!
 izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?!  

Dobro jutro dzezeri, dobro jutro majstoriiiiiiii.....izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?!

a, da, tog doktora i ja znam.. he, dobro si se setio.. nego, jel to taj zbog koga su se posvadjali Diego i Lucia, negde 5.sezona, ustvari je doso ne on nego njegov brat blizanac? ili sam se opet istripovala nesto