amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Da to si upravu al ovde je problem sto su ustvari nastavcima i raznoraznim novim likovima izgubili na prici i to se od jedne prelepe porodicne serije koja na vrlo originalan nacin opisuje nasu svakodnevnicu pretvorilo u nesto sto se desava u siroj drustvenoj zajednici.To vise nije bila porodicna serija vec serija kako ljudi zive u jednom kraju u Madridu.Naprosto se porodicna prica raspala i izgubila smisao .E to je grehota i ono sto je pokvarilo seriju i dovelo do onog glupog kraja je prebrzo nabacani dogadjaji i gomila nepotrebnih likova koji bi nadomestili stare.Prosto scenaristi nisu mogli da izmeste pricu iz one njihove porodicne kuce a sa druge strane novi likovi i njihove uloge nisu na pravi nacin popunili prazninu koja je ostala odlaskom originalne postave.Ja ne znam za nijednu seriju u svetu za koju su scenaristi napisali odmah scenario za svih osam sezona. Prvo se uradi prva sezona, pa ako serija ne bude gledana ukida se, a ako bude, pisu se nove sezone. Nisu Seranovi po tome nista drugaciji.
alo...

. Dobra je
Mozda imam neke sanse