Seranovi

Ja ne znam za nijednu seriju u svetu za koju su scenaristi napisali odmah scenario za svih osam sezona. Prvo se uradi prva sezona, pa ako serija ne bude gledana ukida se, a ako bude, pisu se nove sezone. Nisu Seranovi po tome nista drugaciji.
Da to si upravu al ovde je problem sto su ustvari nastavcima i raznoraznim novim likovima izgubili na prici i to se od jedne prelepe porodicne serije koja na vrlo originalan nacin opisuje nasu svakodnevnicu pretvorilo u nesto sto se desava u siroj drustvenoj zajednici.To vise nije bila porodicna serija vec serija kako ljudi zive u jednom kraju u Madridu.Naprosto se porodicna prica raspala i izgubila smisao .E to je grehota i ono sto je pokvarilo seriju i dovelo do onog glupog kraja je prebrzo nabacani dogadjaji i gomila nepotrebnih likova koji bi nadomestili stare.Prosto scenaristi nisu mogli da izmeste pricu iz one njihove porodicne kuce a sa druge strane novi likovi i njihove uloge nisu na pravi nacin popunili prazninu koja je ostala odlaskom originalne postave.

Da to si upravu al ovde je problem sto su ustvari nastavcima i raznoraznim novim likovima izgubili na prici i to se od jedne prelepe porodicne serije koja na vrlo originalan nacin opisuje nasu svakodnevnicu pretvorilo u nesto sto se desava u siroj drustvenoj zajednici.To vise nije bila porodicna serija vec serija kako ljudi zive u jednom kraju u Madridu.Naprosto se porodicna prica raspala i izgubila smisao .E to je grehota i ono sto je pokvarilo seriju i dovelo do onog glupog kraja je prebrzo nabacani dogadjaji i gomila nepotrebnih likova koji bi nadomestili stare.Prosto scenaristi nisu mogli da izmeste pricu iz one njihove porodicne kuce a sa druge strane novi likovi i njihove uloge nisu na pravi nacin popunili prazninu koja je ostala odlaskom originalne postave.

e sad nemojte tako, meni se svidela sve do zadnje epizode...jes da su pola ljudi odbacili, ali je opet bilo to to

A shto si gledao onda te epizde?
PLjujesh po njima,a gledash ih...:?:

Izvinite sto smaram, ali da li je neko postavio onu pesmu sto su mnogi trazili, sto DVD peva??:D
Nisam gledao tu epizodu pa me bas zanima kakva je pesma...pls postavite je...

Covek da bi mogao da pljuje, mora prvo da odgleda. Da nije odgledao a pljuje, e to bi bio problem.

E Uroshe, a sto opsova ti ono u prvom redu? :hahaha:

A shta cesh...neko mora da nastrada...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:
Znam da mora prwo da odgleda...ali poshto su mnogi pocheli da pljuju mnogo pre kraja serije...shto su nastawili da gledaju onda...?????

Niste me razumeli htedoh reci da su kasnije pobegli od sustine a taman posla da pljujem po njima pa serija je maestralno bozanstvena.Zaista ne pamtim da sam u stranoj produkciji gledo bolju porodicnu seriju

Back