Seranovi

[a ti wapa i matt imate svoju temu u kojoj cete opet moci da napisete jao vidi markos je uradio to i to (treci put :mrgreen:)...itd. da ne nabrajam...:bye:[/QUOTE]

E, pa sad stvarno mislim da nisi fer! Pa Wapa je toliko toga ucinila za sve nas sa ove teme - od prevoda raznoraznih tekstova pesama i clanaka iz spanskih novina, do slika i informacija o junacima serije. A ti je ovako napadas i podsmevas joj se!
Stvarno nisi fer. A i nisi pazljivo citao prethodne postove, jer ona nikad nije pisala tipa "jao, vidi Markos je uradio to i to..." i sl.

Belen da dodje :rotf:
:bye:
Wapa, Belen u poslednje vreme samo snima psiholoske trilere. Jako je dobra glumica. Od komedije do trilera i uvek je dobra.

Bas tako, Belen che da dodje malo sutra a i kad bi nekim cudom dosla, ja bih je malo sutra cekala na aerodromu ili u gradu. Malo sam ja matora za takve stvari.
Zamislite sad scenu: Belen dolazi u bg, Matt i ja je cekamo ispred studija b, bacamo se na nju, ja joj gurnem foto aparat pod nos i slikam, Matt se rve sa njom po podu, a ona kaze 'nosite se bre kreteni u tri p.m, de ste me nasli, koji me je djavo terao da dolazim u ovu Srbiju, alooooooo policijaaaaaa'

P.S. Evo nadjoh najnoviju sliku njenu: http://www.diezminutos.es/famosos_corazon/famosos_espanoles/noriega_transsiberian_famosos

Poslednja izmena:
[a ti wapa i matt imate svoju temu u kojoj cete opet moci da napisete jao vidi markos je uradio to i to (treci put :mrgreen:)...itd. da ne nabrajam...:bye:

E, pa sad stvarno mislim da nisi fer! Pa Wapa je toliko toga ucinila za sve nas sa ove teme - od prevoda raznoraznih tekstova pesama i clanaka iz spanskih novina, do slika i informacija o junacima serije. A ti je ovako napadas i podsmevas joj se!
Stvarno nisi fer. A i nisi pazljivo citao prethodne postove, jer ona nikad nije pisala tipa "jao, vidi Markos je uradio to i to..." i sl.

Spagetice, hvala sto me branis :cmok:. Ja sam videla taj gore komentar ali nisam htela da reagujem jer taj koji je to pisao (a ne vidi se iz quota) ocito nema pojma da ja ne ludujem za Markosom.

Poslednja izmena:
Pa dobro sad nije mozda mislio/la nista lose ... Odmah shvatate kao provokaciju, podsmevanje ...
A to sto je ovaj pokusao da da bude duhovit izmisljajuci za Markosa i razne zajebancije to je drugo ... (nije mu bas uspelo) ...
Dacu mu repootaciju za glupost ...

pazi zvzdr je velika, moguce je da si iz mml-a ;)
salim se nema veze...u svakom slucaju to sto pricas su gluposti!slazem se da neki ljudi ne bi znali za seriju da nije stb-a, ali mene npr. vredja kada mi neko napise, ja nisam saznao preko te lazovske i lopovske televizije o seriji...:bye:

Sram te bilo, sta imas protiv peroferije grada ili opstine. U Kaludjerici verovatno ima mnogo manje seljaka, nego onih koji zive u Bulveraru na primer, a ja licno zivim u blizini bolnice.
Ako si uclanjen
Učlanjen: 20.07.2006.
A tema je otvorena 18.07.2007., 06:27, zasto se nisi setio da seriju preporucis na forumu ranije, ako si vec za nju saznao pre SB. U svakom slucaju makar SB bila lopovska ili lazovska uvek ce imati kvalitetnije emisije od 90% TV ponude.

Bas tako, Belen che da dodje malo sutra a i kad bi nekim cudom dosla, ja bih je malo sutra cekala na aerodromu ili u gradu. Malo sam ja matora za takve stvari.
Zamislite sad scenu: Belen dolazi u bg, Matt i ja je cekamo ispred studija b, bacamo se na nju, ja joj gurnem foto aparat pod nos i slikam, Matt se rve sa njom po podu, a ona kaze 'nosite se bre kreteni u tri p.m, de ste me nasli, koji me je djavo terao da dolazim u ovu Srbiju, alooooooo policijaaaaaa'

P.S. Evo nadjoh najnoviju sliku njenu: http://www.diezminutos.es/famosos_corazon/famosos_espanoles/noriega_transsiberian_famosos

Ne bi je ni ja cekao, nikad. Zamisljam scenu :rotf:. Ja mlatim cvecem,padam u trans i derem se Beleeeeeeeeeeen :rotf: Ko one kretencine sto su cekale Kasandru :rotf:Vec sam to rekao. Hvala za sliku od Belen, lepa kao uvek. :heart:
Neko je pitao u vezi Fitija. Tacno je da je igrao u "Médico de familia" sa Elenom.
Inace skoro svi glumci rade na novim filmovima, serijama. Fiti trenutno snima seriju "La Mandrágora", nova serija. Dijego snima 2 filma( Celda 211,Fuga de cerebros). Tete snima seriju ""Acusados" pocece da se prikazuje 2009. itd.

JA ZAMISLJAM:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ja ne verujem da će iko od Seranovih doći u Bg...
pre svega, serija je završena i neće se snimati nove epizode, a glumci imaju nove angažmane u kojima treba da se dokažu, jer je vrlo teško posle tako uspešne serije uraditi nešto novo, a da se to novo ne upoređuje sa starim.

I mislim da je bzvz što se prepucavate, tema je vezana za Seranove, a epizode moraju da se komentarišu, jer smo zbog toga svi ovde!

Inače, kao što sam napisao nekoliko desetina stranica unazad, Belen je zaštitno lice Puleva mlekare i snimila je 4 kratka filma za njih, koje možete pronaći na youtube-u... Organizuje se glasanje za ta 4 filma, koji bude imao najviše glasova, Puleva snima punu dužinu...
u jednom Belen igra i pevačicu i vrlo nevešto peva na engleskom..

Sram te bilo, sta imas protiv peroferije grada ili opstine. U Kaludjerici verovatno ima mnogo manje seljaka, nego onih koji zive u Bulveraru na primer, a ja licno zivim u blizini bolnice.
Ako si uclanjen
A tema je otvorena 18.07.2007., 06:27, zasto se nisi setio da seriju preporucis na forumu ranije, ako si vec za nju saznao pre SB. U svakom slucaju makar SB bila lopovska ili lazovska uvek ce imati kvalitetnije emisije od 90% TV ponude.

stvarno me boli uvo da pricam o tome koja je tv gledanija, a ako te zanima mozes na mom profilu videti koje sam teme otvorio i koliko njih je posecenije od ove!
u svakom slucaju rekao sam necu vise pisati na ovoj temi nisam ni zeleo da je gledam nego sam saznao da me ovde dosta vas spominje boli mebre uvo i za vas i za sve sto imate da napisete, meni je bilo bitno da nadjem istomisljenike i uspeo sam u tome, tako da me stvarno ne doticu vasi komentarcici, imate vasu temu u kojoj mozete slobodno da kopirate vase postove sa prve, druge ili trece strane posto ce vam u 99% slucajeva biti isti...:bye:

Ako si uclanjen

a sto se tice kaludjerice ne zelis da znas koliko ima tamo ljapa...svaka cast pojedincima...

Aj ne davite vise,tema postaje zesci smor!;)

koliko sam se smejala kad je Raul imitirao one likove,i jos Evina sokirana faca...:hahaha::hahaha::hahaha:
I bilo mi zao Dijega....:neutral:

I ne mogu da zamislim Lusiju van Seranovih...:( Inace,ona je meni neverovatno lepa zena.

Aj ne davite vise,tema postaje zesci smor!;)

koliko sam se smejala kad je Raul imitirao one likove,i jos Evina sokirana faca...:hahaha::hahaha::hahaha:
I bilo mi zao Dijega....:neutral:

I ne mogu da zamislim Lusiju van Seranovih...:( Inace,ona je meni neverovatno lepa zena.

svima nama je :D i to prirodno, nije ni malo vestacka, jos je u seriji nisu ni sredjivali nego je oblacila majice, trenerke ali je i dalje bila jednostavno prelepa...

ali Raul je stvarno strava odglumio ono da mu se svidja Neruda.. pa jos kad je poceo da se zeza recitujuci ga :hahaha: ludilo.. nego, sto je tu prevedeno ono Rokeri s Moravu i Karamela? nisu oni tako rekli..

i bila mi je smesna cuvena trojka na aerobiku, uz muziku kako "vezbaju" :hahaha:..

i, ajoj, ono u WC-u sa uloskama kad su se zezali Marcos i Gille.. :rotf:

bas su super ove prve epizode.. bas me oraspoloze..

ali Raul je stvarno strava odglumio ono da mu se svidja Neruda.. pa jos kad je poceo da se zeza recitujuci ga :hahaha: ludilo.. nego, sto je tu prevedeno ono Rokeri s Moravu i Karamela? nisu oni tako rekli..

i bila mi je smesna cuvena trojka na aerobiku, uz muziku kako "vezbaju" :hahaha:..

i, ajoj, ono u WC-u sa uloskama kad su se zezali Marcos i Gille.. :rotf:

bas su super ove prve epizode.. bas me oraspoloze..

Da Raul je strava odglumio

oni kazu cikita a ona glupa plavusa prevede rokeri s moravu:thumbdown:

Back