spageta
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
[a ti wapa i matt imate svoju temu u kojoj cete opet moci da napisete jao vidi markos je uradio to i to (treci put
)...itd. da ne nabrajam...
[/QUOTE]
E, pa sad stvarno mislim da nisi fer! Pa Wapa je toliko toga ucinila za sve nas sa ove teme - od prevoda raznoraznih tekstova pesama i clanaka iz spanskih novina, do slika i informacija o junacima serije. A ti je ovako napadas i podsmevas joj se!
Stvarno nisi fer. A i nisi pazljivo citao prethodne postove, jer ona nikad nije pisala tipa "jao, vidi Markos je uradio to i to..." i sl.
)...itd. da ne nabrajam...
[/QUOTE]E, pa sad stvarno mislim da nisi fer! Pa Wapa je toliko toga ucinila za sve nas sa ove teme - od prevoda raznoraznih tekstova pesama i clanaka iz spanskih novina, do slika i informacija o junacima serije. A ti je ovako napadas i podsmevas joj se!
Stvarno nisi fer. A i nisi pazljivo citao prethodne postove, jer ona nikad nije pisala tipa "jao, vidi Markos je uradio to i to..." i sl.

. Ja sam videla taj gore komentar ali nisam htela da reagujem jer taj koji je to pisao (a ne vidi se iz quota) ocito nema pojma da ja ne ludujem za Markosom.

Inace,ona je meni neverovatno lepa zena.