palace
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
to sve stoji niko to ne spori...ali ne mozes me ubediti da nisu krivi za organizaciju sada?!jer bukvalno ispada da su oni dovedeni da zabavaljaju decu budzovana sta studiab...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja na primer ne bojkotujem SB i nemam nameru to da radim. Nisam od onih kojima je bitno da imam neki potpis na papiru ili sliku sa nekom VIP osobom. U svakom slucaju da tog istig SB nije bilo kada bi neko od vas cuo za Seranove i proveo toliko lepih trenutaka uz TV.
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:ajmo sad malo iskulirajte, i malo lakse sa tim odbrojavanjem.....bez svadje.....malo smo otisli u oftopic ali nista strasno.....![]()
hmmm...?
kakvo crno odbrojavanje i oftopic?sta ti pricas?
pa pogledaj prethodne 2-3 strane niko nije odbrojavao...:???::???:
hmmm...?
kakvo crno odbrojavanje i oftopic?sta ti pricas?
pa pogledaj prethodne 2-3 strane niko nije odbrojavao...:???::???:
Vise niko ne prica o seriji i dogadjanjima oko nje, a to je valjda glavna ideja.
Izvinjavam se svima koji se sa mnom ne slazu, ali po prvi put sam pocela da hvatam sebe da se i po nekoliko dana ne kacim na ovu temu jer ponavljate stalno jedne te iste recenice.
a vama niko nije zapusio usta mozete i dalje da stavljate komentare koje sam naveo u prethodnom postu...![]()
a to sto ste se vas troje nasli svaka vam cast...poz![]()
TAMAN MOGU NA KAFU I DA SE ISPRICAJU![]()
postoji veoma korisna stvarcica ovde kod mene na zvezdari, ne znam odakle si ti pa da ti kazem kada ce stici i do tvog kraja...zove se rapid share,ili apex dc++
monogo je korisna i gledao sam seranove zadnju epizodu pre nego sto si ti gledala prvu na studiju b
a ne znam samo ko je reko MICKA_88 moras da ides u bojkot studija b????:???::???:
ja kazem za sebe BOJKOT STB-a!!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

I meni je postalo dosadno,da citam temu.
Sta ste zapeli za to dovodjenje njih u BG,jaka stvar.
Lepo je bilo rnaije,kad se okipite na temi,nakon zavrsetka epizode,i zajedno komentarisete...
Ovako,nema smisla.

wapa ja im se nisam rugala sam sam se malo nasalila,nadam se da to nije zabranjeno...
meni nije jasno kako smo mi samo to otisli u offtopic?ovde se prica i dalje o seranovima a ne o muckama ili tako dalje...nije mi jasno sto nekome smeta ako se neko drugi angazuje...niko vas ne tera da udjete u grupu niti da diskutujete sa ostalim clanovima o tome...znaci vi mozete da pricate o epizodama i dalje i rec vam niko nebi rekao a vi ste morali odma da pobacate kamenje po nama...mislim da to nije uredu...

SERANOWE i dalje mogu da komentarisu o epizodama i likowima....Ja na primer ne bojkotujem SB i nemam nameru to da radim. Nisam od onih kojima je bitno da imam neki potpis na papiru ili sliku sa nekom VIP osobom. U svakom slucaju da tog istig SB nije bilo kada bi neko od vas cuo za Seranove i proveo toliko lepih trenutaka uz TV.
Stwarno mi niste jasni...wi pesimsti...kao nece doci sigurno pa onda ko nas je.be...wi nesmete da prichate o chemu hocete wec o chemu mi hocemo....oladite malo i opustite se uz kaficu ili sokic...
Epizode koje sada gledamo su wec 2 puta minimum komentarisane...swaki post se sastoji iz on je kral;j....ili Markos i Ewa su slatki....jupiiiiiii....ne kazem da nisu....ali mozda je nekom dosadilo da chita jedne te iste postowe za swaku epizodu i to po treci put...pa nishta ne prigowara....ok?...!
Uh...sorry zbog po koje psowke...!!

. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to.
.
I da se Gilje krevelji koji nema veze sa pevanjem. 
A jos tu pisete neke nebuloze, arena. E bas cekam da vidim tih vasih famoznih 3000 clanova i kako ce da vas odyebu sa tim. Bolje se spustite na zemlju. Lepo je to sto ste vi optimisti ali ovo prelazi granice realnog.
Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.Ma bolje da se nadamo da se opet da dodju. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to.
.
I svaki dan postovi tipa Yupiii jos jedan clan, jos malo pa 2000, jupiii :, i to je sada genijalna tema i ne gubi smisao.
Evo ovi vec pakuju kofere da dodju. Ici ce i po skolama, pratice nastavu. I uostalom sta vi ocekujete od njih? Slicice sa potisom ili da vam daju cmokic u obascic.I da se Gilje krevelji koji nema veze sa pevanjem.
A jos tu pisete neke nebuloze, arena. E bas cekam da vidim tih vasih famoznih 3000 clanova i kako ce da vas odyebu sa tim. Bolje se spustite na zemlju. Lepo je to sto ste vi optimisti ali ovo prelazi granice realnog.
Wapa, ona mene ne moze da uvredi, nije ukapirala moj post.Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.
A AKO JA NISAM UKAPIRALA AJ PSNICE OBJASNI STA SI HTEO DA KAZES,MISLIM TI MENE NISI RAZUMEO A NE JA TEBEMa bolje da se nadamo da se opet da dodju. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to.
.
I svaki dan postovi tipa Yupiii jos jedan clan, jos malo pa 2000, jupiii :, i to je sada genijalna tema i ne gubi smisao.
Evo ovi vec pakuju kofere da dodju. Ici ce i po skolama, pratice nastavu. I uostalom sta vi ocekujete od njih? Slicice sa potisom ili da vam daju cmokic u obascic.I da se Gilje krevelji koji nema veze sa pevanjem.
Wapa, ona mene ne moze da uvredi, nije ukapirala moj post.Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.

Ma bolje da se nadamo da se opet da dodju. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to.
.

Epizode koje sada gledamo su wec 2 puta minimum komentarisane...swaki post se sastoji iz on je kral;j....ili Markos i Ewa su slatki....jupiiiiiii....ne kazem da nisu....ali mozda je nekom dosadilo da chita jedne te iste postowe za swaku epizodu i to po treci put...pa nishta ne prigowara....ok?...!
Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.