Magy_Jess
Zainteresovan član
- Poruka
- 436
Ma ko ce ga znati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko bi se usudio da izadje medju one degenerike od dece

samo jos 1 stvar koja me je obradovala...ne znam jel ste zapazili kad je pricala o seriji da je rekla da se serija SNIMA IDALJE?!

KAKVA SU GOVNA SERANOVI CELA SRBIJA JE DOSLA A ONI SE NISU POJAVILI GOOOOOVVVVVVNNNNAAAA
bila je u hali pionir (valjda), ostala zena nekoliko dana. Bio je i zabavan program sa novokomponovanim pevacima. Mogli su tako nesto da urade. 

znaci strasno ja mislim da ovo ne bi uradili ni neki stariji,ozbiljniji i popularniji ljudi..
E ajde ISCOOLIRAJ wishe.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shwati da oni rade kako im kazu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogli su da poginu od onolikog stampeda...daleko bilo....!!!!!!!!!!!!!
A sem toga uopshte nisu isfolirane i nisu umishljeni da su neke extra zwezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ja sam stekla utisak da su bas opusteni i normalni 

E ajde ISCOOLIRAJ wishe.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shwati da oni rade kako im kazu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogli su da poginu od onolikog stampeda...daleko bilo....!!!!!!!!!!!!!
A sem toga uopshte nisu isfolirane i nisu umishljeni da su neke extra zwezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa necu to je tvoje misljenje...a sad ovi sa studia b je su im rekli mozda i da ne dodju u studio b na emisiju??????![]()

Ne znam kako ne shwatsh da oni ne organizujuswoje wreme....swe im je isplanirano.....rade shta im kazu....a da je do njih dwoje sigurno bi gostowali...
A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu!