Seranovi

pa ko bi se usudio da izadje medju one degenerike od dece

pa ti degenerici od dece kako ih nazivas su rasterani u 9 sati tako da su ovi do pola jedanaest mogli da stignu deset puta,...a to vam je jos jedan dokaz da nisu hteli,...a one klinke su se slikale u beogradjanci,pa kad su im roditelji ko zna ko pa su ,mogli da udju,...ne zna se ko je nalupetao vise gluposti,...ali je najbolja bila ona raul je moj najveci fan:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

samo jos 1 stvar koja me je obradovala...ne znam jel ste zapazili kad je pricala o seriji da je rekla da se serija SNIMA IDALJE?!

ne snima se dalje pa pise na of. sajtu,...a voditeljaka je debil....pa ona juce je rekla njima ovo u pozadini su vase pesme,a bile su franove.kad smo vec kod frana,mislim da on ovo ne bi uradio.....

ja se nisam razocarala u studi b koliko u njih dvoje,.....mislim izigravaju mi tu nesto.sta su umislil???izvinjavam se onima koji ih jos uvek vole,ali sam ja stvarno razocarana,....

Pa ja moram opet reci kada je dolazila Kasandra :rotf: bila je u hali pionir (valjda), ostala zena nekoliko dana. Bio je i zabavan program sa novokomponovanim pevacima. Mogli su tako nesto da urade. :super:

*** opet sam se smorio...ovi stvarno nisu normalni i nisu uopste spremili ovo blato od emisije koju smo gledali veceras ona voditeljka mislim strasno devojka kao pijana...a oni su znali da ovi nece doci veceras cim su stigli da sklepaju ove "goste"!!!

znaci strasno ja mislim da ovo ne bi uradili ni neki stariji,ozbiljniji i popularniji ljudi..

E ajde ISCOOLIRAJ wishe.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shwati da oni rade kako im kazu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogli su da poginu od onolikog stampeda...daleko bilo....!!!!!!!!!!!!!
A sem toga uopshte nisu isfolirane i nisu umishljeni da su neke extra zwezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shwati da oni rade kako im kazu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sem toga uopshte nisu isfolirane i nisu umishljeni da su neke extra zwezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:klap::klap::klap::klap:...ja sam stekla utisak da su bas opusteni i normalni :D

pa necu to je tvoje misljenje...a sad ovi sa studia b je su im rekli mozda i da ne dodju u studio b na emisiju??????:roll::roll::roll:

pa necu to je tvoje misljenje...a sad ovi sa studia b je su im rekli mozda i da ne dodju u studio b na emisiju??????:roll::roll::roll:

Ne znam kako ne shwatsh da oni ne organizujuswoje wreme....swe im je isplanirano.....rade shta im kazu....a da je do njih dwoje sigurno bi gostowali...
A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu!

Ne znam kako ne shwatsh da oni ne organizujuswoje wreme....swe im je isplanirano.....rade shta im kazu....a da je do njih dwoje sigurno bi gostowali...
A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu!

e nemogu da se raspravljam stvarno vise,znam da volis mnogo natalu pa je branis tako bi ja i frana mozda...

Back