sakana
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
da ali sta je pisalo na sajtu studia b????????da je u 18 i 30 druzenje sa fanovima,da ce se slikati i deliti autograme,..i ja nisam primetila da se bilo sta od toga dogadjalao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prwo sinoc na aerodromu....pa su ih jurili i chupali kroz celu Knez Mihajlowu....pa wecheras ispred Beogradjanke su morali da stawe kapuljache da ih mentolchici ne bi rastrgli....da su bili malo ciwilizowaniji bilo bi bolje.....! E da i ispred hotela su ih sawatawali....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
da ali sta je pisalo na sajtu studia b????????da je u 18 i 30 druzenje sa fanovima,da ce se slikati i deliti autograme,..i ja nisam primetila da se bilo sta od toga dogadjalao.
pa znas kako-oni bi trebalo da su navikli na to.....odrasli su na taj nacin....ali ovako im sigurno nije bilo nigde jer kakva je organizacija kod nas takve nigde nema

tkacio:To je sve debelo maslo ovih iz Studia B.ZNACI pouzdano znam(ja nisam klinka) da se u studiu B napravio dogovor da se deca naloze sto vise da ih dodje da bi opravdali novac koji su dali za njihov dolazak (a zbog svoje dece i svog licnog zadovoljstva) i da bi njima predstavili kao evo koliko je njih doslo samo da Vas vidi kako ulazite u Beogradjenku a mi Vas stitimo.ETO to je prica koja je dogovorena u Studiu B .Slala sam im komentare nisu ok i ne objavljuju ih .Sada posle emisije u 22 i 30 idu na zurku a Vi koji ste se smrzavali( KO VAM JE KRIV KADA NISTE DETE NEKOG OD NJIH) plako kuci da se ugrejete i da se divite na zajebu iz kuhinje studia btkacio:
tkacio:
tkacio:

ma ja nemam vise reci....sve je receno-OVO NESME DA SE ZABORAVItkacio:
tkacio:
![]()
daj makar da nam se oduze pa da ostanu jos koj dan
ja neshvatam stvarno vas koji ih i dalje podrzavate...pa shvatate li koliko je to bilo drsko.sta mi smo stoka guramo se tamo tri sata a oni ni ne izadju iako je bilo dogovoreno!!!sta kao misle moze mi se pa sta?
aman nisu oni nista krivi-studio b je sve ovo zakuvano.....i oni su namagarceni samo sto to ne znaju kao mi.......sta oni mogu dosli prvi put u ovu glupu zemlju....pa ne mogu ono kako oni hoce-NISU ONI KRIVI
ma ok. svako ima pravo na svoje misljenje,a ja mislim da su ispali ne znam nemam pravi izraz,....
tkacio: