Seranovi

da ali sta je pisalo na sajtu studia b????????da je u 18 i 30 druzenje sa fanovima,da ce se slikati i deliti autograme,..i ja nisam primetila da se bilo sta od toga dogadjalao.

Pa prwo sinoc na aerodromu....pa su ih jurili i chupali kroz celu Knez Mihajlowu....pa wecheras ispred Beogradjanke su morali da stawe kapuljache da ih mentolchici ne bi rastrgli....da su bili malo ciwilizowaniji bilo bi bolje.....! E da i ispred hotela su ih sawatawali....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

pa znas kako-oni bi trebalo da su navikli na to.....odrasli su na taj nacin....ali ovako im sigurno nije bilo nigde jer kakva je organizacija kod nas takve nigde nema

To je sve debelo maslo ovih iz Studia B.ZNACI pouzdano znam(ja nisam klinka) da se u studiu B napravio dogovor da se deca naloze sto vise da ih dodje da bi opravdali novac koji su dali za njihov dolazak (a zbog svoje dece i svog licnog zadovoljstva) i da bi njima predstavili kao evo koliko je njih doslo samo da Vas vidi kako ulazite u Beogradjenku a mi Vas stitimo.ETO to je prica koja je dogovorena u Studiu B .Slala sam im komentare nisu ok i ne objavljuju ih .Sada posle emisije u 22 i 30 idu na zurku a Vi koji ste se smrzavali( KO VAM JE KRIV KADA NISTE DETE NEKOG OD NJIH) plako kuci da se ugrejete i da se divite na zajebu iz kuhinje studia b:whistling::sad2::otkacio:

To je sve debelo maslo ovih iz Studia B.ZNACI pouzdano znam(ja nisam klinka) da se u studiu B napravio dogovor da se deca naloze sto vise da ih dodje da bi opravdali novac koji su dali za njihov dolazak (a zbog svoje dece i svog licnog zadovoljstva) i da bi njima predstavili kao evo koliko je njih doslo samo da Vas vidi kako ulazite u Beogradjenku a mi Vas stitimo.ETO to je prica koja je dogovorena u Studiu B .Slala sam im komentare nisu ok i ne objavljuju ih .Sada posle emisije u 22 i 30 idu na zurku a Vi koji ste se smrzavali( KO VAM JE KRIV KADA NISTE DETE NEKOG OD NJIH) plako kuci da se ugrejete i da se divite na zajebu iz kuhinje studia b:whistling::sad2::otkacio:

Ne preteruj bas....a zurka je bila i proshla....najbolja prilika za autograme i slikeje bila u servantesu ili na Kalishu!!!!

ja neshvatam stvarno vas koji ih i dalje podrzavate...pa shvatate li koliko je to bilo drsko.sta mi smo stoka guramo se tamo tri sata a oni ni ne izadju iako je bilo dogovoreno!!!sta kao misle moze mi se pa sta?

ja neshvatam stvarno vas koji ih i dalje podrzavate...pa shvatate li koliko je to bilo drsko.sta mi smo stoka guramo se tamo tri sata a oni ni ne izadju iako je bilo dogovoreno!!!sta kao misle moze mi se pa sta?

aman nisu oni nista krivi-studio b je sve ovo zakuvano.....i oni su namagarceni samo sto to ne znaju kao mi.......sta oni mogu dosli prvi put u ovu glupu zemlju....pa ne mogu ono kako oni hoce-NISU ONI KRIVI

evo vise nece da smaram ali to kako su iz studia b uzvratili na to sto ih hlebom hranimo ,stvarno je za pricu i to za veliku pricu.Ne treba da zaboravimo kako su se poneli prema nama treba da se zahvalimo preko svih medija i da im maksimalno povecamo rejting,zato sto smo mi takvi ,sto nas neko vise vuce po blato mi ga jos vise cenimo e ovo nam je hvala:dash:

ljudi osvestite se, pa oni su dosli, nemaju pojma ni o cemu, samo ih vodaju tamo ovamo, oni su placeni zbog svog dolaska, a to sto ih je studio b doveo je naravno marketing koji sluzi da se jos ljudi navice na seriju te da je pocne gledati od pocetka tj od utorka; sama serija je zavrsena, snimanja su gotova, popularnost koju su stekli je po nekima zasluzena, a po nekima ne, sve u svemu niko ne moze poreci da su bili deo jednog odlicnog projekta, slazem se da je organizacija bila losa, ali su oni to verovatno prilagodjavali situaciji, s obzirom na stanje kod beogradjanke ni ja ih ne bio izveo, a s druge strane to je moglo bolje da se uredi; no, kako god, nadam se da cete nastaviti da pratite seriju, tj od samog pocetka (od utorka, isti termin)- ne zbog studija b, vec zato sto se radi o odlicnoj seriji sa mnogo fantasticnih epizoda, nadam se da cemo nastaviti da komentarisemo, jer je ovo verovatno poslednji put da neko pusta seranove komplet, ko zna kad ce se to opet desiti. poz

Back