boy from L.A
Aktivan član
- Poruka
- 1.849
Ja cu gledati iz pocetka,sigurno..Prvih..30 ep.nisam nikad gledalaa.
A kad pocinju sa repriziranjem??Je l' isto u pola 11?
Da bas sam malopre wideo na tw-u od utorka-petka u 22:30
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu gledati iz pocetka,sigurno..Prvih..30 ep.nisam nikad gledalaa.
A kad pocinju sa repriziranjem??Je l' isto u pola 11?

znaci vise se ne snima serija?posto neki pricaju da ce biti jos serije pa mi nista vise nije jasno,po meni je to to...jer ne vidim kako bi mogla da se nastavi...lose su organizovali dolazak...ne znam jel sinotj neko gledao posle epizode bili su na studiob kad su prikazivali snimke sa aerodroma kad su sleteli umesto da naprave lepo da ljudi prodju oni doveli neka 3 pandura koji ne znaju gde biju....rastrgli su giljea i tete kao copor pasa....mislim strasno...a sto se tice zurke...nemojte se zaljudjivati zna se ko moze da udje na tu zurku mi koji smo gledali seriji i koji smo njihovi pravi obozavaoci mi sigurno necemo moci da udjemo....sta cete tako vam je u srbiji!!!
meni je to objasnjenje ok,ali sam kraj nije..ispada da je svima na "hepi end",osim osnovne porodice Serano..Sto se tice nastavka serije, nece ga biti, ne snimaju se nove epizode i glumci svi vec imaju nove angazmane.
Kraj je mozda glup i nelogican, ali kako je negde objasnio Alejo Sauras tj. Raul, producenti su smatrali da jedna humoristicna serija kao Seranovi ne treba da ima tuzan ili mnogo tezak kraj, pa su zato napravili kao da je sve bio san. Meni je to objasnjenje sasvim ok.
cek bre...jel se serija idalje snima ili ne,ne znam gde mozes da pogledas ovo probaj na youtoubu ako je neko snimamo pa postavio...treba ih veceras pitati kad budu u onoj emisiji dali ce se serija nastaviti ili ne?jel zna neko kako mogu da pisem studiob da im postave pitanje?
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:imam ideju, ajmo veceras svi do hotela jugoslavija jer je taj restoran ada blizu...i da protestvujemo i jos nesto da bojkotujemo studio b koji nas je lepo zjbao!!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
apelujem na sve da ne gledaju seriju seranovi koju ce reprizirati, ako neko bas zeli da je gleda ili ima neka epizoda koju nisu gledali neka mi se javi ja cu mu ili joj dati celu seriju!!!!!
ako me neko podrzava neka se javi na pm, ja sa drustvom idem veceras da protestvujem...
p0z
ideja....Ja bi wrlo rado isao da sam u Bg-u,ali pazite se obezbedjenja...Serija se osim u Španiji i kod nas trenutno prikazuje i u Portugaliji, Francuskoj, Italiji i Finskoj. Za osam sezona prikazivanja snimljeno je oko stopedeset epizoda. A, snima se i dalje.
Sta ovo treba da znaci?
cek bre...jel se serija idalje snima ili ne
i ako neko zna kako se zove ova pesma sa 2 klipa sto peva marcos?http://www.studio-b.co.yu/tv/seranovi/seranovi_gostovanje.php
eo ovde imate intervju sa njima kad su sletelii ako neko zna kako se zove ova pesma sa 2 klipa sto peva marcos?
.....mislim da se pesma zowe AMARTE
tkacio:
tkacio:
tkacio:zvao sam ja i stb i restoran u kom je zurka...
sa tv-a se niko ne javlja pola dana, a u drugoj polovini dana je zauzeta linija, a iz restorana su mi rekli da imaju veceras privatnu zurku i prostor je zakupio studio b i da niko ne moze sa strane da udje...
BOJKOT!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:

tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:a treba svi da ih zovu da pitaju kome da se zahvale na "odlicnoj"organizaciji.Delovalo je sve bedno i Beograd i svi oni klinci .A oni koji onako prostacki guraju sve od njih samo pokazuju glumcima da smo mi divljaci od kojih samo GORILE mogu da ih zastite.Da ste samo videli kako su panduri udarali decu na aerodromu,devojcicama su ispadali telefoni ,padale su.UZAS najblaze receno.