Seranovi

PA NE MOZE DA SE NASTAVI,...JER SAD ISPADE DA JE SVE KO RANIJE,EVA SE NIJE NI POJAVILA SAMO JOJ SE CUJE GLAS IZ KUPATILA,NI KANDELA,MARCOS I LUSIJA SU VALJDA PRIHVATILI SAMO NA JEDNU EPIZODU,...TAKO DA NE BI NI MOGLI DA NASTAVE JER TI GLUMCI NECE DA SE VRATE,...A KOJE BI BILO OBJASNJENJE DA PONOVO POCNE A ONI SE PONOVO NE POJAVLJUJU???A I NISTA NE MOZE DA TRAJE DO VEKA,....

sad sam videla Gilje i Tete na Studiu B kad su stigli, na aerodrom.. bas ludo! super sto su ih doveli.. naravno, steta sto nije neki od popularnijih likova doveden, ali trebamo biti zahvalni i zbog ovih, ipak su nam ucinili, fanovima Seranovih.. bravo za to!

Хоће ли неко да ми објасни какав је ово крај?
Испаде да је Дијего сањао све ово што се издешавало у серији...
Или ја нешто нисам укапирао...

sto se tice kraja serije...diego je dobio jos 1 sansu da ispravi sve sto ce se desavati dalje...znaci on je u svom snu video sta ce se desavati u buducnosti...i sve gde je pogresio kod pogibije lusije itd itd mocice da ispravi!!!!ako me razumete !!!

a gde je selija nestala sad pred kraj????kao i vecina likova,....ana mi deluje malo dreugacije ko da nije ista glumica,....i mislim da je ono montaza,jer ona scena kad lusija ulazi i razdvaja giljea i tete je ista takva bila pred vencanje necije i isto su svi bili obuceni,....e da a i od kad se pa lurditas pojavljivala od pocetka serije?pa je sad dosla da im cestita,.........

Sve u svemu zao mi je Dijega. :sad2:. Ulepsala je malo Lusija :heart:ovu epizodu. Celokupan utusak cele sezone je dobar samo je kraj glup. Ima likova koji su bili bespotrebni, kao sto je Selija koja je u celoj sezoni progovorila 10 recenica i delovala je kao neka komsinica koja im dolazi na kafu a ne kao zena glavnog junaka. I u ovoj poslednjoj epizodi ode zena tek tako, ostavi muza :thumbdown: Bez tria nista :super:. Luna isto tako ko i Selija, bespotreban lik u ovoj sezoni (jedino sto je zgodna ali samo to bas kao i Selija).
Zao mi je sto se serija zavrsila. Nadam se da cemo jos komentarisati makar stare epizode koje ce ici ponovo i da se ova tema nece ugrasiti. :super:

Ladies and Gentelmen, to bi bilo to...
Ja sam jos odavno rekla da mi se kraj ne svidja, i stojim iza toga...

Nego, ko je snimao ovu sezonu tv karticom neka mi se javi na pp!!!!!

Pozdrav svima, i nemojte da zaboravite ovu fantasticnu seriju i nase heroje!!!

Diego, Santi, Fiti, Raul, Afri, Tete, Gilje, Kuro, Lucia, Eva, Markos, Karmen, Kandela, Lurditas, Coni, Hose Luis... I jos mnogo mnogo njih, znamo svi da ih ima tona!!!

LOS SERRANO 4EVER ! ! ! :D:D:D

Poslednja izmena:

Back