ArionDali
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Ali, Evu nisu uspeli da dovedu u poslednju epizodu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostao sam bez teksta.

stvarno ne mogu da opisem osecaj!Po meni su kraj extra naprawili .
SWAKA CAST ! ! !

), pa komentarisem ovde...Sada sam se sokirao kada sam procitao sta ce sve biti.
Svi zapleti i sve na kraju ispada samo san. Malo je nerealno da je toliko dugo sanjao, kao i to da nema Eve, a i da su Gilje i Tete toliko porasli za jednu noc...
No, sada idem da skidam poslednju epizodu, pa ako izvucen neki kontekst sa mojim poznavanjem spanskog (), pa komentarisem ovde...

Mogu valjda da nastave seriju ako zele.
Dijego se probudio i spreman je za nove pustolovine![]()
Markos se pojavljuje u poslednjoj epizodi odnosno nakon sna, kao i Eva kojoj Markos kuca na vrata njene sobe i ona nesto kaze. Mislim nisu je doveli, ali kao jos nije sisla na dorucak i postoji kao lik. Takodje pominju i Kandelu.A sta cemo sa cinjenicom da mu deca izgledaju pet godina starije?
I da nastave dalje, on prospavao jednu noc, a gde je Eva, Markos?
Zbog nekih glupih poteza koje su scenaristi vukli, sada se ovako glupo zavrsava, samo da bi imali happy end.
Kraj moze da se protumaci na vise nacina. Ko kako hoce neka ga tumaci.
A sta cemo sa cinjenicom da mu deca izgledaju pet godina starije?
I da nastave dalje, on prospavao jednu noc, a gde je Eva, Markos?
Zbog nekih glupih poteza koje su scenaristi vukli, sada se ovako glupo zavrsava, samo da bi imali happy end.
Postoje spojleri, ali neko da komentar van spojlera i onda se konverzacija nastavlja van spojlera.znaci newerowatno 1000 put molim ...NEMOJ TE PRICATI STA SE DESAWA U 8 SERIJALU !!!! jel mora cowek da wam crta....????????????????
Postoje spojleri, ali neko da komentar van spojlera i onda se konverzacija nastavlja van spojlera.