Seranovi

Prosto sam ubedjena da niste dobro protumacili kraj...
Pa koliko je to Dijego spavao? K'o Trnova ruzica - stogodisnji san? I gde se Eva izgubila dok je on Sanjao? A ako je stvarno tako, onda znaci da serija tek moze da pocne - da vidimo sta im se stvarno desavalo u zivotu.
Uostalom, sto se zalite? Pa svi smo kukali sto je Lusija poginula. Pa, evo, ipak nije!

J.BT sto sam se iznervirao kad sam video zadnju epizodu, ali u isto vreme sam se(ozbiljno) najezio..sve je tako extra a najbolje je kad Santiago kaze Dieguu da ce on jednom onu zenu da ozeni(Lurditas) a kaze Dijego "znam"
e ljudi majke mi ovakav kraj nisam ocekivao! taman sam se navikao kako nema Lusije i ostalih i sve a onda ovo! jednostavno mislim da bi bilo fora da se je jos nastavila serija jer posle ovoga moze jos dosta da se smisli...
a iznerviralo me je i to sto se nista nije desilo izmedju Tete i Giljea i ostalih...
za kraj stavljam samo ovo:arrow::sad2::sad2::sad2::cry: :cry: :cry::( :( :(:sad2: :sad2: :sad2::cry: :cry: :cry:stvarno ne mogu da opisem osecaj!

Sada sam se sokirao kada sam procitao sta ce sve biti.
Svi zapleti i sve na kraju ispada samo san. Malo je nerealno da je toliko dugo sanjao, kao i to da nema Eve, a i da su Gilje i Tete toliko porasli za jednu noc...

No, sada idem da skidam poslednju epizodu, pa ako izvucen neki kontekst sa mojim poznavanjem spanskog (:lol:), pa komentarisem ovde...

Sada sam se sokirao kada sam procitao sta ce sve biti.
Svi zapleti i sve na kraju ispada samo san. Malo je nerealno da je toliko dugo sanjao, kao i to da nema Eve, a i da su Gilje i Tete toliko porasli za jednu noc...

No, sada idem da skidam poslednju epizodu, pa ako izvucen neki kontekst sa mojim poznavanjem spanskog (:lol:), pa komentarisem ovde...

ai kako neko moze da sanja osobe koje nikada nije video? ima mnogo ne realnih stvari, ali kako je tako je;)

Mogu valjda da nastave seriju ako zele.
Dijego se probudio i spreman je za nove pustolovine:D

A sta cemo sa cinjenicom da mu deca izgledaju pet godina starije?
I da nastave dalje, on prospavao jednu noc, a gde je Eva, Markos?

Zbog nekih glupih poteza koje su scenaristi vukli, sada se ovako glupo zavrsava, samo da bi imali happy end.

Zbog nekih glupih poteza koje su scenaristi vukli, sada se ovako glupo zavrsava, samo da bi imali happy end.
Markos se pojavljuje u poslednjoj epizodi odnosno nakon sna, kao i Eva kojoj Markos kuca na vrata njene sobe i ona nesto kaze. Mislim nisu je doveli, ali kao jos nije sisla na dorucak i postoji kao lik. Takodje pominju i Kandelu.

Poslednja izmena:

slazem se, to je totalno nerealno, i nemoguce , da bar pocinju nesto novo posle toga, to je kraj, i mi ni ne znamo sta ce da se desi...:roll:

Back