Seranovi

Ma, samo neka oni puste... Ja sam se bas uzelela serije i ne bi mi uopste tesko palo da krenu od prve epizode, a na kraju zavrse sa 8. sezonom. Necu propustiti ni jednu epizodu.
A sta mislite, hoce li biti nesto od obecanja da ce nam dovesti nekog iz serije u Beograd na jesen?
Sta mislite, ko bi to mogao da bude? Ja se nadam - Fran Perea. Kad je mogao u Finsku, sto ne bi mogao i kod nas?

Ma, samo neka oni puste... Ja sam se bas uzelela serije i ne bi mi uopste tesko palo da krenu od prve epizode, a na kraju zavrse sa 8. sezonom. Necu propustiti ni jednu epizodu.
A sta mislite, hoce li biti nesto od obecanja da ce nam dovesti nekog iz serije u Beograd na jesen?
Sta mislite, ko bi to mogao da bude? Ja se nadam - Fran Perea. Kad je mogao u Finsku, sto ne bi mogao i kod nas?

takodje bih gledao od prve:super:
ja bih voleo da dodju tete, Gilje, DVD i Bolice...a ako moze samo jedna osoba voleo bih da to budu Tete ili Gilje:super::super::super:

Poslednja izmena:
Ej, pa sve jedno nam je dal' tje pustiti u septembru ili novembru...
Kad vetj chekamo ovoliko, mozhemo josh i mesec, dva....;)

Ja ne mogu!!! :azdaja:

Bzvz...
Mislim sada zvucite kao napaljeni RBD fanovi...
Sta ce mi ovde bilo ko od njih..?To su glumci,
a ne likovi iz serije...:roll:

Tebi mozda ne treba (pa ni ja ne bih isla da ih gledam, najverovatnije), ali ima ljudi koji bi isli, pa sta? Ako neko hoce da vidi Giljeta ili Tete, neka ide, a ko nece neka ostane kod kuce. Y tachka.

Ni ja ne provodim noci placuci sto nema serije.
Ali: prvo smo videli prvih 80-tak epizoda. Onda su nabavili nove. Ali nismo videli odmah te nove, nego od pocetka.
I sad su nabavili najnovijih sedam, ali prvo treba da odgledamo od pocetka sve po treci put. E pa znate sta :otkacio:, hocu da odgledam te nove pa da zatvorimo ciklus a posle ko hoce da gleda reprizu po stoti put neka gleda.

Pero cuando va a acabar esto definitivamente? Por favor, la serie lleva agonizando desde que se fue Eva, hace años luz, y luego cuando se fue Lucía ya la dejó moribunda. Pero Telecinco no acepta que ralla, y que las chorradas de Diego y su hermanito ya no hacen gracia. Por encima, la ponen compitiendo en franja horaria con Dexter... está claro que o se están resignando o dirigiendose a un público que consideran subnormal, pq esto ya... roza lo grotesco. Venga, que hace dos temporadas que ya no debería existir!;

Ovo je sa jednog spanskog sajta, na kome se prodaje dvd kolekcija sa epizodama, sortiranim po sezonama... U prevodu i on kaze da se serija postala haos kada je Eva otisla, a da je dotuklo kada je otisla Lusija...

Ovo je sa jednog spanskog sajta, na kome se prodaje dvd kolekcija sa epizodama, sortiranim po sezonama... U prevodu i on kaze da se serija postala haos kada je Eva otisla, a da je dotuklo kada je otisla Lusija...

To je redovno misljenje na skoro svim spanskim sajtovima, svi misle da je trebalo da se zavrsi ranije. Po meni, posle Evinog odlaska je jos i imalo smisla da se snima serija, nisu bili toliko losi, ali posle Lusijinog.... :thumbdown:
Cekamo danas poslednju epizodu!!!!!!!! Mora da bude dobra!

Samo bez Dijega,
tj glavne uloge serija je katastrofa...
Ostali ako se moraju zameniti nije problem,
ali problem je bio u ne adekvatnom izboru zamena...

U potpunosti se slazem sa tobom. Samo, ja mislim da su nezamenljivi trio Dijego-Santi-Fiti... Dijego bez njih ne bi bio pravi, jer ga oni loze na kojekave gluposti...:p

To je redovno misljenje na skoro svim spanskim sajtovima, svi misle da je trebalo da se zavrsi ranije. Po meni, posle Evinog odlaska je jos i imalo smisla da se snima serija, nisu bili toliko losi, ali posle Lusijinog....
upravo tako. volim ja i sada da gledam ove kasnije epizode, i to uglavnom zbog fora i nezgoda koje uzrokuju santi i fiti :D ali nije isto bez lusije, eve, markosa, KANDELE.
nekako bledi utisak. razvlace, i produbljuju i komplikuju odnose izmedju likova DO BESMISLENOSTI.

Back