Seranovi

gledao sam na nekom novom programu...epizode samo malo kasne tako da ako budem malo zakasnio sa gledanjem na studioB onda cu ovde da ubrzam proces...a i slika je mnogo bolja i ne zabada uopste kao na studiuB.....;)
Kako se zove novi program i koji je termin prikazivanja?

ma kakvom crnom you tube...tu nisam niti hocu jer ni nema prevod a ni nije neki snimak...
Kazu bolje ista nego nista, meni licno ne smeta snimak na YT a solidno se sluzim spanskim da mogu da skontam o cemu je rec i bez prevoda.

Kako se zove novi program i koji je termin prikazivanja?

Kazu bolje ista nego nista, meni licno ne smeta snimak na YT a solidno se sluzim spanskim da mogu da skontam o cemu je rec i bez prevoda.

e stvarno ne znam...videcu pa cu ti reci.....ne znam ni u koliko se prikazuje, ja sam bzw menjao programe i slucajno naletim na onu epizodu na kojoj Coni i ostali idu na bazen....sve cu reci cim proverim...:ok:

To za njeno vracanje je meni malo sumnjivo. Jer ta epizoda je vec snimljena a nije nigde procurelo u medijima da se ona pojavila, ili bar ja za to ne znam. Tako dok ne vidim - ne verujem!

@Wapa, kako stoje ove nedelje Seranovi sa gledanoscu :)

Sa sajta formulatv:
Divorcio a la Serrana
Temporada: 8
Capítulo: 6 (146)

Cadena Fecha Audiencia Share
Telecinco 10/07/2008 - 22:23 (Jueves) 3.276.000 23,8%

Secam se da su Seranovi bili najgledanija emisija u cetvrtak u Spaniji, to moze da se proveri na sajtovima el paisa i el munda svakog petka. I ne samo prosli cetvrtak, nego i proteklih pet nedelja (osim kad je bio EP u fudbalu).

Opet ja :mrgreen:

Evo kopiram sa sajta telecinca: http://www.telecinco.es/losserrano/detail/detail4770.shtml
Además, el capítulo contará con la participación especial de Tito Valverde en la piel del comisario Castilla y el esperadísimo retorno de Belén Rueda (Lucía), Natalia Verbeke (Ana) y Fran Perea (Marcos).

Pored toga, u poslednjoj epizodi se ocekuje posebno ucesce Tita Valverdea u ulozi inspektora Castille i dugo ocekivani povratak Belen Rueda, Natalije Verbeke i Frana Peree.

Opet ja :mrgreen:

Evo kopiram sa sajta telecinca: http://www.telecinco.es/losserrano/detail/detail4770.shtml
Además, el capítulo contará con la participación especial de Tito Valverde en la piel del comisario Castilla y el esperadísimo retorno de Belén Rueda (Lucía), Natalia Verbeke (Ana) y Fran Perea (Marcos).

Pored toga, u poslednjoj epizodi se ocekuje posebno ucesce Tita Valverdea u ulozi inspektora Castille i dugo ocekivani povratak Belen Rueda, Natalije Verbeke i Frana Peree.

me muero de ganas de ver el proximo capitulo:klap:

hmmm nesto citam na sajtu....Da ako puste seriju sad preko leta iz pocetka odlozice pustanje 8 sezone za okotbar ili novembar...sto ima nebi bilo pametno jer ima da odem sa motkom u studio B :P

Back