- Poruka
- 4.922
Verovatno na youtubu, kao i mi ostali koje nas muce ova pitanja![]()
ma kakvom crnom you tube...tu nisam niti hocu jer ni nema prevod a ni nije neki snimak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno na youtubu, kao i mi ostali koje nas muce ova pitanja![]()
Kako se zove novi program i koji je termin prikazivanja?gledao sam na nekom novom programu...epizode samo malo kasne tako da ako budem malo zakasnio sa gledanjem na studioB onda cu ovde da ubrzam proces...a i slika je mnogo bolja i ne zabada uopste kao na studiuB.....![]()
Kazu bolje ista nego nista, meni licno ne smeta snimak na YT a solidno se sluzim spanskim da mogu da skontam o cemu je rec i bez prevoda.ma kakvom crnom you tube...tu nisam niti hocu jer ni nema prevod a ni nije neki snimak...
Kako se zove novi program i koji je termin prikazivanja?
Kazu bolje ista nego nista, meni licno ne smeta snimak na YT a solidno se sluzim spanskim da mogu da skontam o cemu je rec i bez prevoda.
Imam pitanje...
Ali ne znam kako da sakrijem njegov sadrza..?![]()
Snasla sam se...
Kako oni obljasnjavaju to sto se Lusija vraca u zadnjoj epizodi..?
Snasla sam se...
Kako oni obljasnjavaju to sto se Lusija vraca u zadnjoj epizodi..?
Ja znam da su se na kanalu ATV prikaziwale epizode kasnije nego na studiju B... Neznam da li su se i tamo zawrshile...
@Wapa, kako stoje ove nedelje Seranovi sa gledanoscu![]()
Opet ja
Evo kopiram sa sajta telecinca: http://www.telecinco.es/losserrano/detail/detail4770.shtml
Además, el capítulo contará con la participación especial de Tito Valverde en la piel del comisario Castilla y el esperadísimo retorno de Belén Rueda (Lucía), Natalia Verbeke (Ana) y Fran Perea (Marcos).
Pored toga, u poslednjoj epizodi se ocekuje posebno ucesce Tita Valverdea u ulozi inspektora Castille i dugo ocekivani povratak Belen Rueda, Natalije Verbeke i Frana Peree.
hmmm nesto citam na sajtu....Da ako puste seriju sad preko leta iz pocetka odlozice pustanje 8 sezone za okotbar ili novembar...sto ima nebi bilo pametno jer ima da odem sa motkom u studio B![]()