Seranovi

Sad sam bila kod drugarice koja je snimila poslednju epizodu, pa smo je ponovo odgledale! Jos se smejem sceni kad je Dijego spao sa kreveta :rotf:, ili kad se predstavio sa "ovde Anoniman" :rotf:... A tek kad su sva trojica preko mikrofona na aerodromu pokusavala da Seliji objasne celu situaiciju i ono Fitijevo "odjavljujem" :rotf:
Vec mi nedostaju... Svi likovi...

evo sta su mi odgovorili sa studija b:

Postovani, hvala na interesovanju za Studio B I Seranove. Poslednju sezonu serije, koja inace nije emitovana jos uvek ni u Spaniji, pusticemo tokom septembra. Odmah iza toga krenucemo sa reprizom svih sezona. Dakle, mali odmor, pa ponovo Seranovi. Pozdrav

Sasa Timofejev

A ovo sam ja poslao:

Pratim seriju seranovio odnosno pratio sam je posto je veceras bila poslednja epizoda.E sada moje pitanje za vas je da li cete emitovati osmu sezonu serije (cuo sam de ce mozda biti u septembru osma sezona, a ako je tako hocete li reprizirati epizode od pocetka tokom leta). Sta cu ja da radim bez njih tokom leta, to mi je omiljena serija.I veoma dobar potez ste napravili sto ste prikazivali ovu seriju.Srdacan pozdrav od Marka.

:ok::ok::ok:
jedva čekam!

Back