Seranovi

Nesto nece da mi postavi komentar.
Ljudi, imam tako dobre vesti vezano za repriziranje. Inace stalno citam ovaj vas forum, ali nisam do sad pisala.
U jutarnjem programu na Studiu B danas, rekli su da je nezapamceno interesovanje za seriju, i da su stigle brojne poruke vezano za Seranove redakciji televizije, pa da ce oni naci dobar termin i tokom leta pustati reprize! :worth:
Rekli su takodje da ce u 8. sezoni glumiti neki od starih likova.

reci mi da se salis ??? mislim ako je owo istina ja sam najsrecniji cowek na swetu :P a reci mi sta su jos rekli na studio b,oce pustiti 8 serijal kod nas i kad ??? poz

Nesto nece da mi postavi komentar.
Ljudi, imam tako dobre vesti vezano za repriziranje. Inace stalno citam ovaj vas forum, ali nisam do sad pisala.
U jutarnjem programu na Studiu B danas, rekli su da je nezapamceno interesovanje za seriju, i da su stigle brojne poruke vezano za Seranove redakciji televizije, pa da ce oni naci dobar termin i tokom leta pustati reprize! :worth:
Rekli su takodje da ce u 8. sezoni glumiti neki od starih likova.

aaaaaaaaaa????????:eek::eek::eek:
daj bozhe da je istina!! :)

Bas sam mislila da je jos neko gledao to jutros! Ja sam sasvim slucajno uhvatila..Rekla je voditeljka doslovce da se ne brinu gledaoci i da ce oni obezbediti neki dobar termin,preko leta kad se bude prikazivalo. Joj nadam se :-)
A za 8. sezonu je rekla da cemo mi prvi posle Spanaca imati mogucnost da gledamo.

I ranije su mi neke serije nedostajale kad su se zavrsile, ali nikad nijedna ovako!:cry:
Gledala sam 2 puta celu seriju, a ne mogu da docekam kad ce biti repriza... Pogotovo one epizode sa Markosom i Evom...:klap: Kad sam procitala na forumu da ce opet reprizirati, ulepsan mi je dan.
Nedostaju mi... Nadam se da se ovaj forum nece ugasiti do septembra... Pa necemo ih valjda tako brzo zaboraviti...
Rado bih odgledala i neki film u kome glume Fran Perea ili Aleho Sauras... Ako neko zna da moze da se nabavi - javite (odgledala sam film koji je rezirao Banderas i crkla od smeha kad sam videla Fran Pereu sta su mu uradili:rotf:).

Gledao sam Seranove prvi, drugi, pa cu gledati i treci put,
ali ne znam dali ce biti isti uzitak, kada znam da vise nece snimati... :whistling:

Evo ako nekome treba zvono za mobilni... Malo da kopiramo Fitija. :super:

Choni - Buscame :

HTML:
http://rapidshare.com/files/120589131/Buscame.mp3.html

evo sta su mi odgovorili sa studija b:

Postovani, hvala na interesovanju za Studio B I Seranove. Poslednju sezonu serije, koja inace nije emitovana jos uvek ni u Spaniji, pusticemo tokom septembra. Odmah iza toga krenucemo sa reprizom svih sezona. Dakle, mali odmor, pa ponovo Seranovi. Pozdrav

Sasa Timofejev

A ovo sam ja poslao:

Pratim seriju seranovio odnosno pratio sam je posto je veceras bila poslednja epizoda.E sada moje pitanje za vas je da li cete emitovati osmu sezonu serije (cuo sam de ce mozda biti u septembru osma sezona, a ako je tako hocete li reprizirati epizode od pocetka tokom leta). Sta cu ja da radim bez njih tokom leta, to mi je omiljena serija.I veoma dobar potez ste napravili sto ste prikazivali ovu seriju.Srdacan pozdrav od Marka.

Najvaznije je da cemo imati priliku da pratimo novu sezonu, a i dobro je sto ce se opet emitovati stare epizode. Ne znam da li cu odgledati sve reprize, ali epizode koje su mi bile najzanimljivije sigurno hocu.

Gledao sam Seranove prvi, drugi, pa cu gledati i treci put,
ali ne znam dali ce biti isti uzitak, kada znam da vise nece snimati... :whistling:

Evo ako nekome treba zvono za mobilni... Malo da kopiramo Fitija. :super:

Choni - Buscame :

HTML:
http://rapidshare.com/files/120589131/Buscame.mp3.html

Jel i ovo verzija od 50-ak sekundi,ako jeste onda sam ja postavio istu takvu ranije.
Evo opet link Choni-Buscame

Back