Seranovi

Valjda ce otkupiti stido b 8. serijal..
E osecam se kao da mi je neko umro...
Bolje da nisam ni gledao seriju...
Moze li neko da mi kaze gde mogu da skinem sve serijale, sve epizode, sve, sve, sve... Da ubijam vreme do septembra... E stvarno dakbe veliki!!!

Vesti su rekle.
Studio B je otkupio osmi serijal koji će pustiti u septembru.
Kada se on završi, možda će biti reprize.

Trebalo bi ja sam sve epizode 7. sezone odgledao na YT pre nego sto su dosle kod nas ... valjda ce biti i 8. btw sinoc je bila 1. epizoda 8. sezone u Spaniji gledao sam neke inserte ludo je :D

Ljudi mozemo da napravimo neku peticiju za repriziranje serije.(valjda se tako kaze)
Ko ume neka to napravi,a mi cemo da potpisujemo,i da rasirimo po drugim forumima o seranovima.

Ljudi izvinite znam da nije trenutak sada ali molim vas da mi odgovorite,
Pošto se smaram nema seranovih hteo bih da skidam epizode 7 sezone.

Da li neko od vas ima možda user name na VAGOS.ES da postavi linkove seravovih od lika YUSA25 ako nije teško samo napišete na search na vagosu Los Serrano 7 season yusa25,.

To je to.

pa ako sada imaju tu osmu sezonu zasto ce tek u septembru da je pustaju??!!:dontunderstand:

mada ipak mislim da je tako bolje, iz 2 razloga;
1. sad ce leto i mnogi ce da odu negde na more, nece biti tu da odgledaju epizode i gledanost bi opala,
2. malo da se uzelimo serije i da uzivamo u zadnjim epizodama:ok:

Pa, u septembru ce verovatno pustiti prvo sve reprize, pa nove epizode! Ili eventualno ce pustati jednu epizodu nedeljno. Glupo je ocekivati da ce Studio B pustiti da im se najgledaniji deo programa istrosi za dve nedelje! Tako da cemo se nacekati za tih 8 epizoda!:orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar:

Ma ima da puste Seranove iz pocetka,kakvo leto, kakvo more,pa niko ne ide na more na 3 meseca.... Ili ce da prekinu ovu glupu seriju sada ili ce posle nje... Ko je za da se pise peticija ili slicno??? Kad mogu da repriziraju svakakve gluposti mogu i ovu

Back