tandara mandara
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
kako ide taj sajt studia b sa odeljkom sa seranovima\
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel 142 epizoda veceras?
aj se skoncetristie samo pa potvrdite dal je ovo 142 epizdoa,pa posle tugujte![]()
E super je ideja...
Sinocna epizoda je bila VRH!
Josh 1 i kraj do daljnjeg...Ja ne znam shta cu da radim...mislim bez Seranowih necu moci...oni su mi kao woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuga.....
He, ja cu da kupim swe epizde i gledacu iz pochetka, do nowih epzida, a onda cu da zowem one mentole producente i jeb*acu im milu majku shto ne snimaju wishe!!!!!!!..........
meni je zaista zao sto je kraj ali na vestima je bilo da osma sezona pocinje u septembru a do tada ide neko druga serija ja mislimmda ce oni tek da snimaju osmu sezonu bar neki deo ....mozda i gresim widecu kad budem gledala........ko vam je omiljeni iz serije?a jel gilje uspeo da uzme ono pismo od lurditas nisam to videla?jer mislite da ce tete da ode u barsu?>>>>>>>>>>>>>>E super je ideja...
Sinocna epizoda je bila VRH!
Josh 1 i kraj do daljnjeg...Ja ne znam shta cu da radim...mislim bez Seranowih necu moci...oni su mi kao woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuga.....
He, ja cu da kupim swe epizde i gledacu iz pochetka, do nowih epzida, a onda cu da zowem one mentole producente i jeb*acu im milu majku shto ne snimaju wishe!!!!!!!..........