Seranovi

jel 142 epizoda veceras?

Ako je kraj, onda je 149.
Pogledajte:

sreda, 04. Jun06:00    Serija: "Montekristo"    

07:00    Beograde, dobro jutro    

10:00    Rejčel Rej    

11:00    StB Dokument    

11:35    Kozmo kozmetika    

12:05    Serija: "Montekristo"    

13:05    Direktno    

14:05    NIVO 23    

15:05    Rejčel Rej    

16:05    Beograde, dobar dan    

17:30    Serija: "Seranovi"    

19:00    Vesti u 7     

19:35    Serija: "Otkačena plavuša"    

20:00    Problem, gosti: Čedomir Antić, Borislav Borović I Aleksandar Jugović    

21:00    Serija: "Pod suncem Sen Tropea"    

22:00    Vesti u 10    

22:35    Serija: "Seranovi", poslednja epizoda    

00:00    Vesti    

00:15    Serija: "Pod suncem Sen Tropea"    

01:00    Noćni program

Možda nisam trebala da postavim ceo program:neutral:.
Posle Seranovih ide serija: ''NAJBOLJE GODINE''
Baš GLUPO.:thumbdown:

Mada otkud znam, možda bude dobra.;)

Poslednja izmena:
E super je ideja...
Sinocna epizoda je bila VRH!
Josh 1 i kraj do daljnjeg...Ja ne znam shta cu da radim...mislim bez Seranowih necu moci...oni su mi kao woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuga.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(
He, ja cu da kupim swe epizde i gledacu iz pochetka, do nowih epzida, a onda cu da zowem one mentole producente i jeb*acu im milu majku shto ne snimaju wishe!!!!!!!..........

E super je ideja...
Josh 1 i kraj do daljnjeg...Ja ne znam shta cu da radim...mislim bez Seranowih necu moci...oni su mi kao woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuga.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(
He, ja cu da kupim swe epizde i gledacu iz pochetka, do nowih epzida, a onda cu da zowem one mentole producente i jeb*acu im milu majku shto ne snimaju wishe!!!!!!!..........

Imam ja celu seriju.

E super je ideja...
meni je zaista zao sto je kraj ali na vestima je bilo da osma sezona pocinje u septembru a do tada ide neko druga serija ja mislimmda ce oni tek da snimaju osmu sezonu bar neki deo ....mozda i gresim widecu kad budem gledala........ko vam je omiljeni iz serije?a jel gilje uspeo da uzme ono pismo od lurditas nisam to videla?jer mislite da ce tete da ode u barsu?>>>>>>>>>>>>>>

Back