Seranovi

Nije lose, nije lose ali mislim da je ona od sinoc bila malcice smesnija i ludja bas zbog nekih spontanih dogadjaja koji se desavaju u seriji.Ali cela serija je.... NAJBOLJE STO SAM U ZIVOTU GLEDAO SAM VRH :klap::klap::klap:

Vecerasnja epizoda je bila super, samo previse nabijena emocijama. Zato epizoda od utorka - bruka, pucanje od smeha... Najjaci je Santi kada se onako prodere, pa izvali nesto (poput "kako baba pomera skelet")...

A ovo za Fermina, steta sto on odlazi... On je meni jedan bas gotivan lik...

Sopranovi nemaju veze sa Seranovima:!::!::!: Ako misliš na istu seriju kao i ja, da znaš da ih nikad neću gledati jer prema opisima drugih koji kaću da je serija super ne vidim ništa slično seranovima.

Evo pogledaj ovo:
http://forum.krstarica.com/threads/69527

i ovo:
www.Sopranoland.com

:dontunderstand: šta je to slićno Seranovima:!:

Ai čak da je to to, niko ne može da zameni Španske Seranove:!: :heart:

I ne ostavljaj toliko mesta prazno jer na tom mestu koje si ti ostavio može da stane 18 postova!

Sopranovi nikako ne mogu da se porede sa Seranovima,niti obrnuto,to je totalno druga prica,Serranove nisam gledao zato i ne zelim ( a i ne mogu) da ih ocenjujem,ali Sopranovi jedna od boljih serija ikada snimljena.

Vecerasnja epizoda je bila super, samo previse nabijena emocijama. Zato epizoda od utorka - bruka, pucanje od smeha... Najjaci je Santi kada se onako prodere, pa izvali nesto (poput "kako baba pomera skelet")...

A ovo za Fermina, steta sto on odlazi... On je meni jedan bas gotivan lik...

evo konachno da ja odgledam jednu epiyodu :lol:
bilo je zabavno i imalo je neki STARI SMEK, ako znate sta hocu da kazem :)
Ana je super simpaticna a Selija mi je ....:thumbdown: ...u prevodu kmezava osoba...a glumica ne zna ni da glumi.
joj kako sam se uzeljela markosa :heart::heart::heart: ...Hose Luis je sad OK, prije ga nisam ocima mogla vidjeti.

ne zove se tako,ali ima jedna italijanska serija ...koja je italijanska verzija seranovih.
gledala sam intro, ''italijanski Dijego'' izgleda simpaticno ,debeljuca :D , italijanska Lusija kao...nekako ''prostitutka '' :mrgreen: ...italijanski Markos kao šonja, Gilje ima braon kosu, a Eva je ok ...ali kako da kažem...nije Eva :mrgreen:
evo intra...intro je ISTI ...samo sa različitim glumcima...
anyway, meni niko nije kao španski seranovi (ranije epizode ...)

Dugo,baš dugo nisam bio na Krsti...Videh ovu temu koju pratim par dana unazad pa reših da dam i ja svoj komentar na institucuiju zvanu "Los Serrano".
Iskren da budem ne volim serije bilo kog žanra,najviše zbog vezivanja za termine tokom nedelje kad se daju,al eto uz nagovor moje lepše polovine,malo po malo i uvukoše mi se pod kožu da je to neverovatno.
Žao je i meni što se uskoro bliži kraj serije al se nadam kao i vi da će STB ponovo pustiti sve iz početka i tako u nedogled:P.
To što piše 149 je broj epizoda koji je otkupljen tj. taj famozni osmi serijal bi trebao da bude konačan zbir svih epizoda.Bar mislim da STB ne bi džabe to napisao,na kraju krajeva glupo bi bilo da ne završe serijal posle 95 posto emitovanog programa.

a
SORRY zbog prostora nisam namerno.Iko je rekao da ja volim sopranove nego sam samo cuo za njih.INACE SERANOVI SU NAJACA SERIJA IKADA.MRZIM SOPRANOVE:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

nisam rekla da ih ti voliš već sam se izvinula osobama koje ih vole.

I zašto ih mrziš? Otkud znaš, možda je serija dobra!:)

Što se tiče: neuspešni falsifikat seranovih uopšte nije to to! Nema ništa bez Španske Lusije i Španskog Dijega! Ništa neće zameniti Seranove.

Kada će više Gilje i Tete da upadnu u ovu fazu::cmok:

Sledeća epizoda će biti dobra.
Sada kada bih gledala neku običnu špansku sapunicu ličilo bi mi kao da traje 5 min.
Jer Seranovi traju sat i po, kao da svake večeri gledate po jednu komediju.:mrgreen:

Iiiiiiiiiiiiiiiii.... ne treba vam bioskop:mrgreen:

Da li je moguce da jedna serija ima toliko dobrih stvari kao ova?! Pa, prosto ne mozes da zapamtis sve dogodovstine koje se junacima izdesavaju tokom samo jedne epizode...
Ja sam umirala od smeha prvo kad se Dijego pojavio sa marijacima u Selijinom stanu, pa posle u skoli... A kad je Hosito izasao go pred Anu da bili "uravnotezeni"... A Fitijeva jednostavna racunica: zensko rasmisljanje plus vreme za razmisljanje jednako ispala na kvadrat!!! Sjajni su i to ne znam vise ko je bolji... A tek siroti Gilje koji nikako da skupi hrabrost da porazgovara sa Tete...
Stvarno ne znam sta cu da radim kad se serija zavrsi...

Hosiko je kralj vrhunski :)..boze,kolko lik dobro glumi,totalno se uklopio u ekipu sa 'trojkom'!Nervira me Gilje,opet ispada glup i opet on juri Tete,mada moram da priznam da bi i mene usrećila za ceo život kao i Valdana ;) Coni mi malo ide na zivce,zajedno sa Selijom,ova se mnogo dere,a ova je dosadna ko p...iv!

Hosiko je kralj vrhunski :)..boze,kolko lik dobro glumi,totalno se uklopio u ekipu sa 'trojkom'!Nervira me Gilje,opet ispada glup i opet on juri Tete,mada moram da priznam da bi i mene usrećila za ceo život kao i Valdana ;) Coni mi malo ide na zivce,zajedno sa Selijom,ova se mnogo dere,a ova je dosadna ko p...iv!

Tebe bi zadaovoljila zaceo život jer je posle toga nikad više ne bi video, a Gilje jadničak, baš mora da živi sa njom u istom stanu. Mada znam da si se zezao.
A i Gilje nju ozbiljno voli. Ko Dijego Lusiju. Recite mi ako sam preterala.

Hose Luis STRAVIČNO dobro glumi, i potpuno se slažem sa tobom i tvojom rečenicom ''totalno se uklopio u ekipu sa 'trojkom'!''
Meni je ćoni sasvim OK. Selija takođe. Ne kapiram šta zašto te nerviraju.

Ја сам одушевљен Аном откада је променила фризуру...
Како бисмо се лепо дружили нас двоје...
Серија је генијална.
И мени је запало за око то с бандом с Косова...

Back