Seranovi

Eva: Ok je valjda na ovoj slici:)

Prilozi

• serranovi.jpg
    serranovi.jpg
    23,9 KB · Pregleda: 21
Za sve one pesme koje sam kacio na rapidshare imate linkove u mom blogu.[Ima i linkova za Eurovision Song Contest - Belgrade 2008(Oba polufinala i finale)]

Obrisali mi blog.
Sta da se radi.

Poslednja izmena:
Zar nikog nema da prokomentarise vecerasnju epizodu?!
A bila je tako dobra... I obecava... U sledecoj ce se izgleda konacno smuvati Tete i Gilje... Gilje je pravi sin Dijega Serana - nikako da kaze ono sto stvarno misli i oseca.
A eto i Markosa nama sutra!!! Jedva cekam... Bas sam ga se zazelela... I tek kad ga ponovo vidim, shvatim koliko mi nedostaje i on i one ranije epizode sa njim i Evom i sve one bezbrizne pricice koje su ih pratile dok su bili skolarci... Jedino me plasi sto je kraj blizu...

Zar nikog nema da prokomentarise vecerasnju epizodu?!
A bila je tako dobra... I obecava... U sledecoj ce se izgleda konacno smuvati Tete i Gilje... Gilje je pravi sin Dijega Serana - nikako da kaze ono sto stvarno misli i oseca.
A eto i Markosa nama sutra!!! Jedva cekam... Bas sam ga se zazelela... I tek kad ga ponovo vidim, shvatim koliko mi nedostaje i on i one ranije epizode sa njim i Evom i sve one bezbrizne pricice koje su ih pratile dok su bili skolarci... Jedino me plasi sto je kraj blizu...

Epizoda::super:
Ali kao što i sami vidite sve se razmršava, Dijego i Selija uživaju zajedno, Gilje i Tete će uskoro da počnu sa ljubakanjem a predpostavljam da će biti nešto i između Ane i Fitija. Tako da...:sad2: o osme...:sad2: Ako otkupe...:sad2::dash::dash::dash:

I još nešto. I ja sam mislila da prokomentarišem ovu epizodu ali sam se probudila tek u osam!

:bye:

Fran Perea:?::!: To je pravi glumac:!: Ne napušta seriju nikada:!: I u dobru i u zlu:!: A i kada je napusti često posećuje seriju i nikada je ne ostavlja na cedilu:!:

Aplauz samo za njega, najboljeg i najlepšeg glumca serije!:klap: :klap: :klap: :klap: :ok: :ok: :ok: :super: :super: :super: :super:

:heart:

A neću ni da komentarišem Giljea, Tete, Dijega, Kura, Santjaga, Lurditas, Fitija, Raula, Ćoni, Hosika, Fernanda, Afriku, Karmen i ostale uloge koje nas neće napustiti zahvaljujući sledećim glumcima: Antonio Resines, Jesus Bonilla, Antonio Molero, Natalia Sanchez, Victor Elias, Alejo Sauras, Alexandra Jomenez, Jorge Garcia, Alex Furundarena, Goizalde Nunes, Pepa Aniorte, Javier Gutierrez.
I za njih::klap::klap::klap: :super::super::super: :heart:

Ljudi, nije niko rekao da ce nove epizode biti emitovane u septembru, mozda ih prikazu ranije a mozda i kasnije, to se jednostavno jos ne zna.

Svejedno, ja kontam da ce do tada oni da naprave neku specijalnu zurku, promociju, sta li, povodom zavrsetka serije, pa cemo moci da ih vidimo opet sve na okupu. Ako naidjem na tako nesto, ja cu da vam stavim link, a vi ne zaboravite povremeno da posetite ovaj forum.

Zar nije Santi rekao za skelet? Mislim da nije Gilje, vec neko iz bara... ;)

Fiti ima najjace izjave... "Opste je poznato da osnovnoskolska matematika nicemu ne vredi. Pa neces da vadis koren iz dve kobasice i tri sunke" :D:D

Ne znam hoce li biti 8. sezone,ali iskopao sam ovo:Dolaze neki novi likovi, poput Luciine sestre sa svojom decom(sin i cerka)! Dolazi Celiin brat koji je valjda glumio u seriji Rebelde. On ce se zgotiviti sa Guilleom. Tete ce biti biti ljubomorna na sestru od tetke(glumi je Dafne Fernandez). Curro ce da pravi zvrchke bratu od tetke koji je valjda njegovih godina. Celiin brat ce da se zaposli kod Diega i Santia u taverni, a radice i u shkoli kao profesor muzichkog i plesa. Fernando(Fermin) ce valjda da izda neku knjigu i da ode iz shkole, a na mesto psihologa ce doci Luciina sestra. :) Pa mozda nece biti tako loshe!!!:)
.

Back