Seranovi

Nije važno da li ima osme sezone ako je studio B ne otkupi, jer lepo piše da imas još šest epizoda čini mi se!
Tako da čak i ako osma sezona postoji, a ako je nisu otkupili...:dash::dash::dash:
SVEJEDNO IMA JOŠ MALO VREMENA DO KRAJA:!::!::!::(:sad2::cry:

Postojala - ne postojala osma sezona gledamo samo ono što je otkupljeno. oni tamo gledaju sve što se snimi a mi ovde ono što dobijemo. Ako je studio B otkupio 140 epizoda onda će mo toliko i gledati.

Da rekapituliramo da ne bi bilo nedoumica: snimljeno je 7. sezona, sve ih je otkupio studio B pa ce ih i prikazati, osma sezona je tek pocela da se snima u Spaniji (a sastojace se od samo 7 epizoda), studio B ih jos nije otkupio jer kako da otkupi nesto sto jos nije snimljeno.

Dakle - mi kad odgledamo zadnju epizodu sedme sezone, to je to (bez obzira da li je to 140. ili 149. epizoda po redu jer studiju B matematika nikad nije isla). Osmu sezonu cemo moci da gledamo tek kad je odgledaju Spanci!

Za rabbita: PERREA, PERREA :orkestar:

Da rekapituliramo da ne bi bilo nedoumica: snimljeno je 7. sezona, sve ih je otkupio studio B pa ce ih i prikazati, osma sezona je tek pocela da se snima u Spaniji (a sastojace se od samo 7 epizoda), studio B ih jos nije otkupio jer kako da otkupi nesto sto jos nije snimljeno.

Dakle - mi kad odgledamo zadnju epizodu sedme sezone, to je to (bez obzira da li je to 140. ili 149. epizoda po redu jer studiju B matematika nikad nije isla). Osmu sezonu cemo moci da gledamo tek kad je odgledaju Spanci!

Za rabbita: PERREA, PERREA :orkestar:

Ma neko ne shwata pa ne shwata bez obzira koliko puta i koliko jasno napishesh jednu te istu stwar!
Bice josh postowa o tome koliko sezona ima i slichno!
Nego jedno konkretno pitanje: Shta cemo mi kada se zawrshi serija (mislim na 7. sezonu)... Do 8. ima josh dosta...tako shta cemo da radimo?

Ma neko ne shwata pa ne shwata bez obzira koliko puta i koliko jasno napishesh jednu te istu stwar!
Nego jedno konkretno pitanje: Shta cemo mi kada se zawrshi serija (mislim na 7. sezonu)... Do 8. ima josh dosta...tako shta cemo da radimo?

Ja, vala bash ne vredi ponavljati dzabe!
Izmedju sedme i osme sezone da imamo domachi: da odgledamo sve filmove koje su u zivotu snimili dijego, lusija, santi, fiti, baba, selijin opus mozete da preskocite, od giljea i tete gledajte isto, nisu mnogo snimali. I doci ce septembar dok kazete keks!

Daj bože da repriziraju:worth: jer ako neće:
Kao i uvek prvo molim::worth:

Ako ne poslušaju:
Pa zatim:

A završiće vako:

Ko im je kriv što neće da repriziraju! Jesam li preterala?

A ako hoće da repriziraju
Zajedno ima da slvimo!:orkestar::vatromet:!:lol:

Iako u “Seranovima” tumaci lik ugostitelja Dijega Serana, Antonio Resines i u realnom zivotu ima bar. Bar se zove “Kubanska kraljica”, nalazi se u samom centru Madrida i sto posto je uradjen u kubanskom stilu.

U baru se sluzi kubanska hrana, slusa kubanska muzika, a zidovi su oblepljeni Hemnigvejevim slikama. Ipak, Resines nije stopostotnik vlasnik ovog bara, vec je samo clan grupe ljudi koja je ucestvovala u stvaranju “Kubanske kraljice”.
Ovo valjda niste znali.

Izmedju sedme i osme sezone da imamo domachi: da odgledamo sve filmove koje su u zivotu snimili dijego, lusija, santi, fiti, baba, selijin opus mozete da preskocite, od giljea i tete gledajte isto, nisu mnogo snimali. I doci ce septembar dok kazete keks!

Da, ali problem je u tome shto wecina tih filmowa nema prewod, tako da ne mogu da se gledaju sa razumewanjem!
Ja recimo imam jedam extra film, ali ne mogu nikako da nadjem prewod! Chak ni na engleski!

to se sigurno odnosilo na mene, ali ok.:confused:
nisam bash bila u toq, jer me mrzelo bash sve da chitam, a i + svako pishe drugachije, jedni da se snima, drugi da se ne snima, tretji ovo, chetvrti ono... ali ok, sada znam.

to se sigurno odnosilo na mene, ali ok.:confused:
nisam bash bila u toq, jer me mrzelo bash sve da chitam, a i + svako pishe drugachije, jedni da se snima, drugi da se ne snima, tretji ovo, chetvrti ono... ali ok, sada znam.

U principu nije! Ti si se samo izgubila jer swako pishe shta mu padne napamet! swako moze da pobrka!...:)

Back