Seranovi

Ja sam se PRESEKLA juce kad sam videla onu scenu kad Tete u kuhinji vidi Seliju sa ledja pa pomisli da je to Lusija. Zato sto se meni ucinilo da je to stvarno ona. Moram danas da gledam, ali bas pazljivo, da nije to neka stara scena Lusijina ili je to ipak Selija, jer cini mi se da je njena kosa duza i malo tamnija od Lusijine. Ali ne tvrdim nista, videcemo!

I treba da zavrse seriju kad nema Eve,Markosa,Lusije,Kandele i fazoni su im vise nebulozni nego smesni i zanimljivi. i trebali su nac Raulu neko drustvo ,sad je on vise sporedna uloga i jako ga malo prikazuju. Su i Manu su "nestali". Ova Coni je pocela dosadjivati sa njenim plakanjem, a Fiti i Santijago samo nesto mute(skoro u svakoj epizodi lazu) , a Dijego sve vise laze decu i boji se sve da kaze (muca , pa hocu pa necu), Kuro je isto postao kao neki "djavolcic", o Tete da ne pricam(uvek se duri za nesto,uvek je ljubomorna i glumi kao neku " ribu") jedino se Gilje popravio i zato mi je drago. U svemu sudeci dao bi im ocenu 3+

to je lusija, pricali smo o tome ranije, valjda je to jedini put kada se vratila da snimi scenu, koja traje sekund-dva

To je bila Lusija :D

U j***te, jesam ja spavala zimski san ili sta vec? Kad je to receno? Pratim forum vec 100 godina a ovo prvi put cujem!!! :dash: E jesam plava!!!
A gde ste to procitali da se to bas ona licno vratila da snimi tu scenu?

Ja mislim da je to deo neke scene iz ranijih epozoda. To da je ona htela da se vrati u seriju nije tacno.Ona je izjavila da joj ne pada na pamet da se vraca u seriju i da joj dobro ide na filmu i pozoristu. Na moju zalost.

a jel ima neko link na you tube-u sa lusijom, jer nisam gledala sinotj, a netju motji ni danas....

To je u danasnoj epizodi, repriza je u utorak.

Znaci nije se Lusija vratila da snimi tu scenu, nego je to scena od ranije - to sam i mislila. Mozda naprave neko iznenadjenje u poslednjoj epizodi, pa se pojave svi stari glumci (osim Eve koja sigurno nece hteti).

Jeste li za to da se opet pusti iz pocetka?
Pa ako su mogli Bolji zivot, i tako neke domace da ponavljaju 1000 puta, mogli bi i Seranove. A ja sam cuo i da postoje italijanski da kazem Seranovi, zna li neko nesto o njima. Ali ipak ovo je stvarno mnogo dobra serija, i nekako mi je prirasla k` srcu, joj nece je valjda prekinuti!!!

Apsolutno se slazem sa tobom! Pa, zar ne bismo svi ovo vrlo rado gledali ispocetka? Opet Markos i Eva, Lusija, Kandela... Glasam ZA!
Za sve Serano-nostalgicare evo par slika da se malo podsetite:

1511marcos1wj5.jpg

franiveronikaiy6.jpg

jako jako jako odlicna epizoda, kao nekada davno.... jako zanimljiva epizoda....joj ljudi sto mi je bilo strasno zao kada sam vidla fitija sa onom rukom u gipsu kako radi....:cry:
a tek trenutak kada dijego gleda lusijinu i njegovu sliku dok je selija u kupatilu, pa okrece burmu....:sad2:

Ma nije bre,nije se ni pojavila pola sekunde je scena trajala!To je samo bio trip od Tete,kako volim ovu seriju!
Izgleda da ce Gilje i tete da se smuvaju u sledecoj,ili od nekih narednih epizoda!

Back