Seranovi

Jeste, Gilje se poneo najzrelije, a Kuro nije wishe toliko mali da zamishlja takwe gluposti!
Kao shto je napisala Wapa, razumem ja shto se Tete onako ponasha, nije njoj lako...ali je u swakom sluchaju preterala! Pogotowo u wecherashnjoj epizodi...bice swashta neshto mi je rekla drugarica...ali necu da otkriwam, wec cete da widite!

jos jedna u nizu super epizoda :mrgreen:
extra im je ispala ova frka sa kompjuterima, super su to uradili :rotf:
tete stvarno preteruje, razmazena, misli da moze da radi sta joj se prohte :thumbdown:
a tek kada je kurito onako odbrusio fitiju za dobre vile, genijalno :worth:, mali je tako porastao...

inace, tek sada primecujem kako coni zna dobro da se obuce, i jel ste primetili, ako uporedite lurditas sa pocetka i lurditas sada primeticete ogromnu razliku, sada je savremenija, mnogo bolje se oblaci, nije vise staromodna kao pre :wink:

kao sto vidite, puna sam utisaka...svi smo se uplasili kakva ce biti serija posle lusijine smrti, mislili smo da ce propasti, ali kao sto vidite-jos jednom, seranovi nas nisu izneverili :super:

SVE NAJ NAJ NAJ (kao i uvek;))

Dobra epizoda. Da, ono sa kompjuterima je extra ispalo, pa kad je Afrikin otac dosao na kraju u bar i video tv hahaha..
Zamalo da zaplacem kad su Gilje i Tete pricali i Gilje je rekao na foru: ,,moj otac zeli da nastavi dalje, i ja sam srecan zbog njega a trebala bi i ti,, a kaze ona ,,da, ali ti nisi izgubio majku,, a kaze Gilje ,,nisam, ja sam izgubio dve,, uh kako mi je tada bilo zao, znaci samo sto mi suze nisu krenule ***..:D
I meni je Lurditas sada MNOGO bolja i lepsa, sad se secam kako je strava odglumela ono kad ju je Fermin kao uspavao pa je pricala u snu haha, eh kako sam se tad smejala. I meni nedostaje Lusija ali ***.. Onu Seliju MRZIM, kako je nije sramota onako da se ponasa.. Po meni Tete radi sve ispravno (malo preteruje).. Kako biste se vi osecali da vam majka umre, i da otac nadje drugu..?!?!?!?!?!?! Nije ni njoj lako j.b.g......Ali na kraju ce sve biti ok, smirice se ona..

ana mi je sada mnogo pozitivniji lik, mi smo nju svi odmah odbacili jer je dosla sva napucana i odmah kao pocela da stavlja stvari na svoje mesto, volim ja sada i seliji i anu, ali ana glumi zanimljivije, selija je previse...obicna.:roll:

Kako misliš da je ispravno da se Tete onako ponaša. Što kaže Gilje i on i Kuro su izgubili majku, došla druga, pa nisu blamirali Lusiju.
Kako bi nam bilo da smo na njenom mestu? Prihvatila bih to, a čak i ako ne bih, otiošla bih kod oca u Barselonu ili kod Karmen. I sigurno ne bih pravila probleme porodici.
Stavi se malo na mesto Dijega pa vidi kako je njemu. Ne može da ostavi Seliju a ova mala je ne podnosi! Tako da u svakom pogledu ispada da tete nije u redu.:thumbdown:
I još nešto, kako se to Selija ponaša? Ja ništa loše nisam primetila.

Ljudi shvatite, i meni mnogo nedostaje Lusija ali šta da radim? Da se ubijem? Selija će tu biti do kraja serije tako da se pomirite sa istinom!

Selija sve bolje i bolje glumi, recimo kada je rekla dijegu da joj nije cilj da bude povređen, ili tako nešto, učinilo mi se kao da to stvarno misli a ne glumi.
Mada,nije ni približna ostalim glumcima!:whistling:

Kako misliš da je ispravno da se Tete onako ponaša. Što kaže Gilje i on i Kuro su izgubili majku, došla druga, pa nisu blamirali Lusiju.
Kako bi nam bilo da smo na njenom mestu? Prihvatila bih to, a čak i ako ne bih, otiošla bih kod oca u Barselonu ili kod Karmen. I sigurno ne bih pravila probleme porodici.
Stavi se malo na mesto Dijega pa vidi kako je njemu. Ne može da ostavi Seliju a ova mala je ne podnosi! Tako da u svakom pogledu ispada da tete nije u redu.:thumbdown:
I još nešto, kako se to Selija ponaša? Ja ništa loše nisam primetila.

Ljudi shvatite, i meni mnogo nedostaje Lusija ali šta da radim? Da se ubijem? Selija će tu biti do kraja serije tako da se pomirite sa istinom!

Slazem se:tick:

Tete se ponasa kao da ima 7 godina.Neka ide kod babe ili oca.Rekao sam vec da ce da se smiri ali ovakvo ponasanje ne lezi vise ni Kuru.
Sto se tice Ane mene nervira njena naduvanost..A Fitiju nije mogla neka druga da se svidi nego bas svastika.Prvo sa jednom sestrom pa sa drugom....Imaju dosta po meni nezdravih situacija.Veza sa rodjakom, svastika, ja sam jedva prihvatio da se smuvaju i Eva i Markos a kamoli ovo.

Tete me stvarno nervira.Njeno glupo i detinjasto ponasanje nema granica.
Neko je rekao da je serija bolja "od kada je Lusija crkla",to nije tacno i mnogi ce se sloziti sa tim.
Epizoda je bila super.
Nisu dovoljno razradili ono sa kompjuterima.Mogli su samo da zamene kutije i niko ne bi primetio.

Tete ima razlog da se onako ponasha, ali ipak preteruje!
Ana je stwarno mnogo bolja od Selije...i shto se tiche izgleda ( mada i Selija izgleda dobro) i pogotowo shto se tiche glume!
Dijego nece do kraja biti sa Selijom...setite se da u 8. sezoni Dijego ima nowu ljubaw, a to je Lusijina sestra!
Giljeu swaka chast!

Doslo mi je da placem kad je ona razmazena koza od Tete rekla Giljeu da nije on taj koji je izgubio majku,pa kad je on rekao da je vec dve izgubio.

Aj posle kazite da je Tete jos uvek gotivna.:thumbdown:

Back